Reklama

Reklama

Epizody(18)

Obsahy(1)

No Eun Seol konečně po dlouhém boji s nezaměstnaností dostane práci jako sekretářka ve velké firmě. Vše se ale zkomplikuje, když se zamiluje do svého šéfa Cha Ji Heona. (Pethushka)

Recenze (18)

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

První díl byl vážně alespoň pro mne příšerný. Nemohla jsem vystát jak hlavní hrdinku tak hlavního hrdinu. Ale jakmile přišel další díl opravdu hodně jsem se bavil. Nejradši jsem nakonec měla tatínka a to jeho mlácení ve výtahu. :) Nakonec jsem si zamilovala jak hlavního hrdinu tak i vedlejší postavy. Hlavní hrdinka, mno taky pak byla v pohodě a zamilovala jsem si jí zase v jiných seriálech. Tenhle seriál řadím mezi průměr 3,5* ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Asi stokrát jsem při sledování měnila názor. Jistá jsem si jen tím, že tohle dorama je nečím jiné. Ať už postojem hlavní hrdinky, otevřeností nebo řešením vztahů. První díly mě moc bavily. Nebylo tu mnoho slabých chvilek, nikdo mi nijak zvlášť nelezl na nervy. Herečku Kang-hee Choi většinou moc nemusím, ale tady je jako No Eun Seol fakt skvělá a není vůbec těžké si ji zamilovat. Stejně tak Cha Ji Heona a vlastně i všechny ostatní. 4* ()

Reklama

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době hlavní hrdinka podle mého gusta - nenechá si nic líbit a nečeká až jí někdo přijde zachránit. Od svého protějšku by to ostatně snad ani čekat nemohla. Vše se točí kolem souboje dvou bratranců o vedení firmy a tento jejich souboj, který zasahuje i do osobní roviny, často zastíní i ústřední romatickou linku. Ony ty jejich dětinské střety byly většinou sakra vtipný. Jejich 'hair-pulling fight' uprostřed zaplněné restaurace byl k popukání. Ke konci to ale trochu ztrácelo dech, a proto jen 4*. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Při zhlédnutí prvního dílu jsem se obávala, že mě to nenadchne tak, jako mě nadchl popis – rozmazlený fracek, který se čirou náhodou zamiluje do své rázné sekretářky – vidĕli jsme už v mnohých jiných zpracování. Ale i tak Protect the boss má své jisté kouzlo, které si mě podmanilo bĕhem sledování. I když jsem si spíše oblíbili Cha Moo Woona – jen pohled do jeho očí a bylo mi jasné, že jsme chycena. U sedmého dílu jsem se opravdu nasmála. Rvačka v restauraci a posléze výslech u otce. Prý: "Kdo obdržel více ran?" Velmi dobrá otázka, pane! A výslech u babičky? "Proč po ní jdete?" Kdo nevidĕl, nepochopí a nezažije tu psinu, kterou jsem mĕla já! Vřele doporučuji. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je celkem příjemné překvapení. Na rozdíl od jiných se totiž zbytečně neutápí v hromadách slz, amnézií a traumat z dětství, a naopak spíš baví jako komedie. Pravda, vtípky jsou trochu infantilní a založené na škorpení se hlavních postav, nicméně až překvapivě často to funguje (především u bratranců). Jen je škoda, že seriál měl trochu nestandardních 18 dílů, a ta nadbytečná délka byla v druhé části trochu znát. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama