Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zase je pátek. Průšvihovej den co voní po ženskejch, chlastu a pořádným vodvazu. Craig má na tohle nos. Kvůli kámošovi, co utekl z lapáku, se uklidil ke svýmu strejcovi do klidné čtvrti na předměstí L.A. Jenže tenhle zapadákov se pěkně vybarvil! Chlapi s fetem na každym rohu, holky co maj kozy jak vozy a hip hop všude kam se vrtneš. K tomu sjetej čokl, lidi co vás vodprásknou jen tak z nudy a vlastní teta, která si to chce s váma rozdat rovnou ve strýčkově posteli. Pátek je fakt zkurvenej den... Ale někdy je to docela prdel! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Úleva přišla až s titulky. Nevím, jestli je Ice Cube horší raper nebo herec. A to jsem myslel, že v ničem horším než XXX 2 už hrát nemůže. Za to je ta jedna hvězdička. Za to, že mě překvapil. I když strašně. Blbeček. To jeho prosazování ve filmech je trapný jak ta snaživka Electra. Nejlepší, v čem hrála, byl Joey. :-D ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná komedie, kterou si nejlépe vychutnáte v originále, protože se ve filmu objevují báječně mluvící portorikánci :-) Ovšem příběh je opět "jaksepatří" ztřeštěný. Kvalita určitě není slovo, které by se k tomuto snímku hodilo, přesto se zasmějete a na chvilku zapomenete na všední starosti... ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná oddychovka plná niggů , která se snaží být vtipná popisováním života niggy a vlastně to vtipné vůbec není . Mít to aspon děj , ale ani ten to nemá a neplní ani svůj účel což bylo asi pobavit jenže se nepovedlo . Yeah Nigga Yeah Nigga . My Nigga My Nigg . Fuck The System . YOLO . Swag . ( 15.2.14/MAC ) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po všech těch krvácích a různých hororech jsem potřeboval trošku zkrotit a tak mi někdo doporučil tuhle blbůstku že se u ní dobře odreaguju. No odreagoval jsem se dobře ale je to fakt těžká kravina. Jde tu o to kdo udělá sprostší vtip. Bohužel mi tu přišlo že se tu vtipy dost často opakujou(chlápek spadne do hovna a tak se tu dělá vtip do konce filmu o tom). Příběh nehledejte, vtip je taky stupidní ale sem tam se člověk fakt baví. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice to nemám moc ve zvyku, ale v tomto případě jsem začal od posledního dílu (když už teda mají ty Pátky spolu něco společného…). Ice Cube natočil vážně obrovskou vyhulenou „negerskou“ kokotinu, která byla víc trapná jak humorná. Slovo negr tu zaznělo tolikrát, že to snad ani nejde spočítat. Je tu hromada až fekálního humoru, vyhulenců, špatných hereckých výkonů, jeden boží pes a sexy kočka Carla (Lisa Rodriguez). Najde se tu však i několik povedených scén – no a kupodivu v nich hraje důležitou roli zase hulení…Stupidní podívaná, ale někomu to na relax stačit může… ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Ešte predtým, ako pán Jones (John Witherspoon) spadol na trávnik, držal v pravej ruke papierové vrecko, ale vo chvíli, keď už padal, v nej už nedržal nič. (ČSFD)

Reklama

Reklama