Reklama

Reklama

Svědci paranormálních jevů

(seriál)
  • USA Paranormal Witness (více)
Dokumentární / Mysteriózní
USA, (2011–2016), 46 h 16 min (Minutáž: 42–63 min)

Hrají:

Adam Christie, Will Conlon, Zoe Gamache, Nick Stathas, Jordan Gray, Brielle Robillard, Sharon Belle, Val Cole, Nick Smyth, Mary-Elizabeth Willcott, M.E. Lewis (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Poznejte příběhy lidí, kteří se na vlastní kůži setkali s nějakým paranormálním jevem. Poslechněte si vyprávění malé dívky, která vídá neviditelnou kamarádku, bývalého vojáka, kterého vyděsil chlupatý tvor podobný člověku, rodiny, která se nastěhovala do strašidelného domu, a mnoha dalších... V této reality show uvidíte očitá svědectví i dramatické realistické rekonstrukce paranormálních jevů, které se příčí veškerému vysvětlení. Svědci paranormálních jevů vás vezmou za hranice hranic neznámého. Setkání s duchy a mimozemšťany jsou jenom zlomkem zvláštních a podivuhodných událostí obsažených v této fascinující kronice veškerého neznáma. V žádném případě se nedívejte sami! (TV Prima)

(více)

Recenze (44)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Všichni milovníci nadpřirozena si přidávají hvězdičku (už ne - update), ale k čertu s tím. Je totiž v podstatě jedno, že reality show kombinuje pravé záběry svědků s nahraným příběhem plným prkenných herců až to bolí. Jakmile totiž dokáži jako divák poznat, že postavy mluví pravdu, a že ještě při interview jsou opravdu vyděšené do morku kostí, je to plus. We are not alone :-P. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Je tu takovej menší problém. Nevěřil jsem jim ani slovo! To bylo až tak trapně Americký, že to neni ani možný. Dobrej nápad,kterej je ale blbě natočenej s blbými "herci" a trapnou dokreslující muzikou, která se mnou neudělal vůbec nic, možná jsem se párkrát pousmál. Upřímně nechápu proč má něco takovýho 73 procent. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost velké překvapení. Čekal jsem nějakej nudnej seriál, a taak jsem si pořídil jenom první sérii, ale po zkouknutí na jeden zátah(téměř 5 hodin) jsem se rozhodl pro ostatní díly. Tenhle seriál je sice sem tam až moc přitažený za vlasy, a párkrát si lidi 100% vymýšlí, ale některé díly jsou fakt kulervoucí a mají silnou atmosféru. Jen škoda že první díl nasadil tak vylkou laťku že další dva díly spíše zklamaly. Ty ufo díly mi přišly asi jako nejslabší. V dalších sériích se ale bohužel seriál dost opakuje a nemá nic moc co nabídnout, ale rozhodně stojí zato. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, když člověk ví, že tyhle americké rádoby reality show jsou konstruované, nahrané a hrané, a vlastně často takovým podvodem na diváka. Ne že by nevycházely z určité reálné skutečnosti, ale ta je tolikrát převrácená a obrácená a přibarvená, že těžko ten základ dohledat. Stejně tak zde - nikdo nemá žádný hodnověrný materiál (video, fotku, nic) a vše je postaveno na tvrzeních, která mohou, ale nemusejí být pravdivá, protože přece jen honorář je lákavým cílem. Filmařsky mne dere, že herci často ani trochu neodpovídají skutečným svědkům (resp. lidem, představeným zde jako skuteční svědci). Na druhou stranu, na každém šprochu bývá pravdy trochu, a sem tam jsou ty příběhy vážně zajímavé a je fajn se na ně podívat a oddechnout si u nich. ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Pri niektorých častiach som bola naozaj riadne vydesená a zimomriavky fungovali na 100%. Nie je to dokonalé,ale nečakala som, že to bude až také dobré. Vždy keď skončila časť,hneď som chcela vidieť ďalšiu. Je to návykové a keď si to struhnete v noci samy doma budete mať riadne paranormálne posero pocity, keď pôjdete spať. ()

Galerie (427)

Reklama

Reklama