Reklama

Reklama

Původně se měli zúčastnit hudebního festivalu v nedalekém lese. Ale na scéně se objevil krvelačný záhadný tvor... Dějištěm filmu je Deadwood, malé městečko v Jižní Dakotě nedaleko slavného Mount Rushmore. Místní DJ Harley Henderson se mu rozhodl vdechnout nový život, a proto se snaží o zorganizování retro festivalu, který by navštívili lidé ze širokého okolí. Aby měli kde pozvaní hosté účinkovat, musí postavit obrovské jeviště, kterému má za oběť padnout nedaleký les. Enter Simon, environmentální aktivista a bývalý hudební producent v jedné osobě, se však na to nehodlá dívat se založenýma rukama a postaví se do tvrdé opozice vůči Henderson. Brzy však musí nechat spory stranou, protože na scéně se objeví bytost sice bez zájmu o nejvýznamnější místní hudební událost posledního století, ale o to s větším zájmem o samotné aktéry akce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

HERGImanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Přízrak z lesa strachu je nádherná ukázka filmu, ve kterém je vše špatně. Bylo mi jasné, že film nebude bůhví jak dobrý, když se koukneme na studio, které ho vypustilo do televizí. Film ale předčil má očekávání. Jsem ochotný pochopit, že u nízkorozpočtového filmu nebudou efekty nijak špičkové. Ale příběh by mohl být alespoň průměrný, což se zde nestalo. Chování postav je naprosto nelogické. Zároveň zde nenajdete žádnou sympatickou postavu, se kterou byste se jako divák dokázali sžít. A závěr? Ten celé té neplánované komedii nasazuje korunu. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Laciný brak? Už je to tak. Hvězdy pro Alici, rockovou dračici :-)" Hodně špatný brak, dokonce i na Asylum. Odpad jako vyšitý. Ale té chudince holce, na které se příroda tak vyřádila (slovy Barnabase Collinse: "Ošklivější ženu jsem v životě neviděl!"), to prostě nemůžu udělat. Dvě hvězdičky nejen za tento filmový štěk, ale i za její celoživotní hororový shock rock a poděkování za odvahu, s jakou strčila čumáček do téhle DĚSIVÉ, rádoby hororové Asylum sračky. A samozřejmě i za scénu s Bigfootem, vynořivším se z lesa za jevištěm, ječícími diváky a Cooperem myslícím si, že ječí nadšením kvůli němu :-). ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spojení nechvalně známých společností Asylum a SyFy neznamenalo nic jiného, než že nás čeká další céčková podívaná určená jen pro opravdu otrlé jedince. Už jsem od nich viděl hodně bizarních produktů, ale tento řadím mezi ty nejméně poživatelné. Většinou se snažím na céčkových filmech najít i nějaké to pozitivum, ale tady to bylo téměř nemožné. Po krk zabořený v těch nejsmradlavějších sračkách bych tentokrát dokázal vyzdvihnout snad jen přítomnost zpěváka Alice Cooper a jeho krátké působení v tomto paskvilu. On jediný totiž snese přísnější metr, vše ostatní byla vyložená katastrofa. Nevím, odkud Asylum vyhrabalo tým, který měl na starosti vizuální a speciální efekty, ale zřejmě se byli před natáčením podívat na pracovní úřad a po cestě posbírali ještě několik pochybných existencí přímo na ulici, které obsadili do tohoto paskvilu coby „herce“. CGI efekty (zvláště pak ty nejlacinější) jsou vždy největším zlem u podobných filmů s mrzkým rozpočtem. Většinou se tak vždy snažím ocenit alespoň pěknou přírodu, kde se natáčelo, jenže v tomto případě jsem tvrdě narazil i zde. Na digitální monstra, vrtulníky a cákance krve jsem si už zvykl, ale tady bylo digitální snad úplně všechno (voda, stromy a dokonce i lidi). Zvláště pak při scénách kdy Bigfoot zabíjel, jsem se musel chytat za hlavu asi nejvíce. Jeho směšné zadupávání obětí či uhryzávání hlav vypadalo naprosto nereálně a navíc se neustále opakovalo. O pořádnou hororovou atmosféru tu tak divák nezavadí ani omylem, ale to je vám asi už jasné. Občas sice dojde na několik humorných situací, ale ani ty vám nějak závratně nezlepší jinak značně pokleslou náladu. 10% ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Juchachachááá a ještě hehe a chicht... prsk, ty krávo, naprosto upřímně bez kouska ironie, to byla hlína, jestli si na tohle vzpomenu zejtra za volantem, stihnu bejt v poledních zprávách na tv NOHA, jak letím po dálnici v protisměru k Neumětelům. Kdo by to byl řekl, že byl už před dvěma roky Macura v zahraničí tak populární... protože se zde nedá udělit dvanáct hvězd, pak na hovnocení demonstrativně seru jak Big Fůt. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Tak tady už jde do tuhýho. Potvora (ne nepodobná Eddiemu od Iron Maiden) je v plné kráse odhalená už v první minutě a pak to jde ráz na ráz. Neexistující scénář podpírají nulové herecké výkony, které spolu s katastrofálním dabingem vytvářejí z tohoto filmu skutečný skvost sračkismu. Hvězdička za Coopera a záběr, kde fanouška na fesťáku rozmajzne padající toi-toika. Sledování možno pouze po požití psychotropních látek. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama