foto

Andre Royo

  • nar. 18.7.1968 (50 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beautiful Boy
Prospect
2017 Billy Boy
2016 Hunter Gatherer
Una Vida: A Fable of Music and the Mind
2015 Lila & Eve
Remnants
Share
2013 A Miracle in Spanish Harlem
Calloused Hands
Kouzlo přítomného okamžiku
2012 Freelancers
Hellbenders
Přízrak z lesa strachu (TV film)
Red Tails
The Collection
2010 Super
2009 21 and a Wake-Up
The Mercy Man
2008 Srpen před bouří
2007 All About Us
2006 5up 2down
2005 Fat Cats
Jellysmoke
Jesus Children of America
Neviditelné děti
2004 Men Without Jobs
2002 G
2001 Big Bank Take Little Bank
Parfém
2000 Drsnej Shaft
1998 Jak se neztratit v L.A.

TV seriály

2018 Empire (TV seriál)
Master of What is Mine Own (S05E08)
What is Done (S05E06)
Pride (S05E03)
další epizody (12)
2017 Empire (TV seriál)
Slave to Memory (S04E09)
Cupid Painted Blind (S04E08)
The Lady Doth Protest (S04E07)
další epizody (16)
Hand of God (TV seriál)
He Must Be (S02E10)
What a Man Can Be (S02E09)
The Last Thing Left (S02E08)
další epizody (10)
2016 Empire (TV seriál)
A Furnace for Your Foe (S03E09)
The Unkindest Cut (S03E08)
Chimes at Midnight (S03E06)
další epizody (10)
Kingdom (TV seriál)
Lay and Pray (S02E11)
Mystérium sexu (TV seriál)
Návod na rozkoš (S04E03)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Empire (TV seriál)
Et Tu, Brute? (S02E10)
My Bad Parts (S02E08)
Be True (S02E05)
další epizody (6)
Hand of God (TV seriál)
The Tie That Binds (S01E10)
A Flower that Bees Prefer (S01E09)
One Saved Message (S01E08)
další epizody (10)
2014 Kingdom (TV seriál)
Cut Day (S01E09)
Bobovy burgery (TV seriál)
Tina and the Real Ghost (S05E02)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
Bobovy burgery (TV seriál)
Nude Beach (S03E11)
2011 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
In or Out (S02E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pokrevní linie (S03E18)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Únos (S03E07)
Olívie (S03E01)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Šipka času (S05E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Černá listina (S06E02)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Vickův čip (S01E08)
Dračí doupě (S01E06)
Hrdinové (TV seriál)
Andělé a zrůdy (S03E05)
Motýlí efekt (S03E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Na trati (S04E05)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Převzetí (S05E07)
další epizody (6)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vztek (S06E14)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (10)
2005 Cuts (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pomsta (S03E22)
2004 The Jury (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (11)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Varování před bouřkou (S02E10)
Spodní proud (S02E05)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ztráta (S05E04)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Hon (S01E11)
Cena (S01E10)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Náš člověk (S01E13)
2000 Wonderland (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Anywhere But Here (S01E02)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hunters (S09E13)

Dokumentární

2007 Odmaskovaní hrdinové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace