foto

Andre Royo

  • nar. 18.7.1968 (48 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Billy Boy
2016 Hunter Gatherer
Una Vida: A Fable of Music and the Mind
2015 Lila & Eve
Remnants
Share
2013 Calloused Hands
Kouzlo přítomného okamžiku
Miracle in Spanish Harlem, A
2012 Freelancers
Hellbenders
Přízrak z lesa strachu (TV film)
Red Tails
The Collection
2010 Super
2009 Mercy Man, The
21 and a Wake-Up
2008 Srpen před bouří
2007 All About Us
2006 5up 2down
2005 Fat Cats
Jellysmoke
Jesus Children of America
Neviditelné děti
2004 Men Without Jobs
2002 G
2001 Big Bank Take Little Bank
Parfém
2000 Drsnej Shaft
1998 Jak se neztratit v L.A.

TV seriály

2015 Agent Carter (TV seriál)
Empire (TV seriál)
2014 Hand of God (TV seriál)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Pokrevní linie (S03E18)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Únos (S03E07)
Olívie (S03E01)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Šipka času (S05E11)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Andělé a zrůdy (S03E05)
Motýlí efekt (S03E02)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (12)
2005 Cuts (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
The Jury (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (11)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Varování před bouřkou (S02E10)
Spodní proud (S02E05)
další epizody (4)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (13)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Wonderland (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2007 Odmaskovaní hrdinové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace