Reklama

Reklama

Zničeno ve vteřině

(seriál)
  • USA Destroyed in Seconds
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2008, 30 min

Režie:

Adam Havener

Hrají:

Ron Pitts

Reality/dokument zobrazující skutečné a někdy i smrtelné nehody, kuriózní neštěstí anebo různé tragédie zachycené pohotovými přihlížejícími na své videokamery. (CliffLee)

Recenze (19)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Člověka obvykle potěší, když slyší o neštěstí a ještě lepší je, když to neštěstí vidí. Já mám ale radši něco pozitivnějšího, takže černou kroniku nečtu, na zprávy na Nově se nedívám a tohle ničení zdraví a materiálu jsem zahlédl spíše omylem. Ono by se mi to nakonec určitě líbilo, tedy kdyby se záběry lidského selhání neustále zpomaleně neopakovaly a zbytečně se tak nenatahovala stopáž viděného přibližně na pětinásobek. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné videa ze života lidí, kteří hodně hazardují se svými životy a měli dost štěstí a vyvázli jen s mnoha zraněními na těle. Škoda jen, že se mockrát opakuje vyprávění a někdy to zdržuje a nepůsobí to zrovna nejlíp. / Viděné epizody 7.dílů / Sleduji nepravidelně ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Jedno krásné a nevinně vypadající čtvrteční odpoledne na Východním pobřeží, kdy ptáci vítali nástup jara a včelka na mě mrkla složeným okem, kdy nikdo nemohl ani ve snu tušit, že by se mohlo něco....................................Jedno krásné a nevinně vypadající čtvrteční odpoledne na Východním pobřeží, kdy ptáci vítali nástup jara a včelka na mě mrkla složeným okem, kdy nikdo nemohl ani ve snu tušit, že by se mohlo něco...... grandiózně zesrat! Nicméně se nakonec k nějaké explozi, pádu, či uklouznutí na slupce z ryby dočkáte, jen bych s těmi vteřinami tolik neprovokoval, když vám dvakrát roztaje cuc na kládě v čokoládě, než se opravdu něco uděje, začne být jeden mírně nervózní....druhý i značně nasraný. Výkřiky natáčejících i komentátorů jsou takovým milým překladatelským ořechem a vlastní kapitolou...shit kontra šmankote mě vždy musí naprosto zaslouženě pobavit. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

K tomu můžu jen dodat že prostě některé záběry jsou až neskutečně co vše se muže stát neuvěřitelné katastrofy a podobně to vše vám tenhle pořad muže ukázat skutečné příběhy ze života. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Občas zajímavé záběry a nehody, ale tak nějak dohromady mě to štve... pořád dokola ten jeden záběr a takové zvláštní objasňování.. ale hlavně, že skoro všichni vždy přežijí! :) ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Hviezda dole za športový komentár pri niekedy smrteľných nehodách. Ešteže si ľudia neveria a máju všade povešané priemyselné kamery a podobné šmírovacie zariadenia, ktoré zachytia aj nie časté javy. Tento seriál ukazuje rôzne automobilové nahánačky (a nielen s autami), športové neštastia, letecké katastrofy, živelné pohromy a podobné skutočné udalosti, na ktoré sa síce radi pozeráme vo filmoch, pri ktorých vieme, že ide o fikciu, no pri týchto reálnych záberoch niekedy behá mráz po chrbte a v žalúdky nepríjemný pocit. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nekvalitné "houm" videjká z celého sveta ako na youtube, do ktorých je vložený nejaký komentár a ktoré sú 5 až 10 opakované a spomaľované. Aj keď niekedy navonok niektoré pády či zosuny zaujmú, autori si z týmto "dokumentom" veľa práce nemuseli dať. Okrem toho, sa vám to po pár dieloch zunuje, pretože videjká nie sú veľmi "originálne" - opakujú sa neustále vždy tieto veci: pády a havárie nejakých rýchlošialencov na bicykloch, autách, člnoch, lietadlách či helikoptérach, havárky na križovatkách a pri zastaveniach policajtov na krajnici, pády, požiare a výbuchy budov, tornáda. Videných 19 dielov. Hodnotenie: 45% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Není to až tak nic extra, ale třeba obrněný buldozer, který ve městě ničí vše co mu přijde do cesty, nebo dodávka co smete stojící auto u krajnice, u kterého stála ještě před pár vteřinami jeho řidička, jsou dost neuvěřitelné. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Copak ty videa, ty by ještě šly, ale ten formát pořadu je příšerný. Aby se natáhnul čas tak každé video je puštěno minimálně v tomto pořadí: 1) normální rychlostí 2) zpomalenou rychlostí 3) zpomalenou rychlostí pozpátku 5) normální rychlostí 6) další variace (např. pokud někomu odletěla čepice, motor, etc.). U některých videí není zvýraznění určitých aspektů na škodu, ale u naprosté většiny je tenhle postup otravný a únavný. Celé to doplňte hrozným dabingem a máte kompletní představu. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Masážních scén, při kterých tuhne krev v žilách je tu dost....ten dabing s často opakovanými výkřiky "achbože" a "Bože" je ale divný.... ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Zajímavá podívaná, skoro jako ty nejlepší filmové efekty... jen v reálu, samozřejmě. Jen by si mohli odpustit ten komentář ve stylu sportovních přenosů, když jde o životy. ()

CliffLee 

všechny recenze uživatele

Dokument, který rozhodně není pro slabé povahy, za komentáře moderátora Discovery channel sledujeme skutečné a někdy i smrtelné nehody či kuriózní tragédie, pro silnější nátury mohu jen doporučit... ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Destroyed in second nie je tv pořad, ale skôr tv seriál, ktorý beží na discovery channel. Je to v podstate úplná kópia Blízko smrti ( World's Most Amazing Videos) s tým rozdielom, že tu nevypovedajú priami účastníci nehôd, ale len komentátor rozpráva, čo sa stalo. Videá sú oproti Blízko smrti možno kvalitnejšie, ale to je asi tak všetko. Podaktoré videá majú rovnako brutálne, pri niektorých zastavuje krvný obeh. Nechápem, prečo WMAV všetci tak odsúdili a toto vyzdvihli, keď je to presne to isté. 60% ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Neviem či ostatných baví dívať sa na katastrofy a výbuchy, ale mňa teda nie. Okrem toho párkrát mi skutočne vstávala husia koža a čudoval som sa, ako to ten dotyčný mohol vôbec prežiť. Takýto druh programu si v rámci voľného času teda rád odpustím. ()

Reklama

Reklama