Reklama

Reklama

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Patizónov bratranec z tretieho kolena sa snaží predviesť v tejto parkourovej rýchlej a zbesilej variácii na Bod zlomu. Prvý problém som mal s hereckým obsadením. Okrem gréckej krásky Marie Avgeropoulosovej mi tu boli všetci ukradnutí. Jak záporáci, tak aj patizónov bratranec, ktorý síce má kondičku a mnoho kúskov predvedie sám, ale jeho charizma ide do mínusových hodnôt. Druhým problémom sú parkourové scény, ktoré síce ponúknu mnoho zaujímavých kúskov, do ktorých by som sa ani náhodou nepustil, ale často nepôsobia cool ale skôr smiešne. Častokrát nemajú žiadny zmysel a proste tam len tak bezdôvodne skáču jak opice. Chápem prečo tomu banda zo Storroru dala 0/10. Na druhej strane niektoré tie kúsky sú aspoň z filmovej stránky zaujímavé, celé to má zbesilé tempo a celkovo ma film bavil o niečo viac ako tragédia Yamakasi. 3/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tagy k tomuto  filmu su ze policia, lupez , Parkur a mafia. Filmov na tuto temu uz bolo natocenych x, namatkovo spomeniem Point Break 1991 od reziserky Bigelow. Reziser Daniel Benmayor je zo Spanielska a film zase z USA, toto je v opradi treti benmayorov film, u tretich filmov sa rozhoduje ci z rezisera nieco  budelaebo nie. Tu vyzera byt, zesa zrosil dalsi talent, kotreho tvorbu sa oplati sledovat. Hlavne ked velke mena - Rydly Skot ma 84, Kameron cez 60 a Tarantino uz ma blizsie k 60 -ke nez k 50 -ke. 69 % ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Taková nevinná zábavná jednorázovka na odreagování. Určitě to není nic zdraví poškozujícího, jak mě tu varoval jeden můj oblíbenec. Z hlavním hrdinou jsem neměl problém se ztotožnit, protože sám dělám podobnou práci, akorát teda, že jsem si myslel, že jezdím jako prase na tom kole, tak oproti tomu co tu týpek předvádí je to ještě hovno. Jinak příběh trochu ohranej, ale celkem ze života. Taky vím jaký to je živořit od vejplaty k vejplatě akorát s tím rozdílem, že po mě díky bohu nejde Vietnamská mafie. Teda pravda jeden Vietnamec tu po mě na CSFD jde, ale tomu nejde o prachy. Ten mě chce prostě sbalit a neví jak na to. Takže abych to neprotahoval. Nenáročná kravinka v solidním tempu a se svižnou akcí, takže proč ne.60% ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Moderní odvárek z Bodu zlomu, kde Reevese nahradil twajlajťácký čokl Lautner, ultimátního Ptricka s blond hřívou nějaký necharismatický no name trouba a surfování parkour hrátky. A přestože je Lautner překvapivě v pohodě a problémy stíhaný sirota ze sousedství mu celkem sedí, tak plnohodnotně ve filmu funguje jenom ten parkour.A tvůrci mají štěstí, že vsadili zrovna na něj, jelikož parkourová akce je dynamická, skvěle natočená a představuje to jediné, co film udržuje v koukatelných mezích. Storka je totiž xkrát ohraná a průhledná jak amsterdamské kurvárium, navíc někdy nedává smysl a dost často prostě nudí. Je tam sice pěkná hopsanda, ale ani ta to v kombinaci s parkourem do solidního průměru nevytáhne. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Parkour mám rád. Hezky se na to dívá. Vždycky musím obdivovat, ty sportovce s jakou lehkostí dokáží překonávat překážky. I zdánlivě pro mě neřešitelné překážky. Pokud máte rádi parkour tak, jako já, tak se na tenhle snímek nedívejte. Z akce je tam dohromady asi tak 20. min. Jinak je film strašná, ale opravdu děsná nuda, kde se nic neděje. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama