Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Nevěrníci je sérií několika krátkých filmů, zaměřených na mužskou nevěru. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (48)

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Povídkový film má typické neduhy tohoto formátu, kdy je úroveň jednotlivých příběhů velmi rozdílná, od dobrých, přes hloupé až vyloženě trapné. Jako celek to nedrží pohromadě navíc je to dosti nepřehledné. Chybí jasné oddělení povídek textem či aspoň stmívačkou. Pokud budete u filmu usínat, pocítíte tento problém ještě intenzivněji. Závěrečná pointa dokonale ilustruje, kde se právě nachází francouzská komedie, totiž v ..... Produkce: SPAD Films ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jean Dujardin a Gilles Lellouche si napsali scénáře k několika povídkám o mužské straně nevěry a jejímu dopadu, ve kterých si také mimo jiné i zahrály ty nejdůležitější postavy, a některé segmenty si i sami zrežírovali. Pravej nářez začíná už v prologu, kdy se objevují dva charismatičtí francouzští záletníci, kteří sice mají své vlastní rodiny, ale vyloženě si libují v sexu s jinými ženami, ale pouze maximálně několik metrů od sebe. Poté nastává lehký šok v první delší epizodě o ženatém zoufalci se srostlým obočím, kterému se vyloženě nedaří sbalit jakoukoliv jinou ženu, následně příběh o padesátiletém zubaři, jenž trpí generačním rozdílem mezi ním a jeho teenagerskou milenkou. Následují dva manželské páry, kterým po patnácti letech vyprchala z manželství láska v posteli, proto je čeká u své milované polovičky nemilé překvapení. Čtvrtou povídkou je sezení anonymních nevěrníků, které je tou jednoznačně nejvtipnější anekdotou, aby nakonec poslední částí bylo pokračování situace z prologu, které mělo dosti nečekaný závěr. Kdyby snad nebylo humoru málo, tak jsou ještě jednotlivé části prokládány vtipnými scénkami ze stejného tématu. ()

Reklama

solisoli odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí novšej verzii Italskej koprodukcii, ktorá vznikla po tejto, šokujúcej francúzskej hovädiny, bolo bezprostredné. Kto bol strojcom príbehov, už nie je podstatné, lebo tento francúzsky trápny brak a odvar komédie bol ukončený, ako zmysluplný odpad . Okomentovať toto kinematografické hovädo, by bolo o ničom. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Vtipná i vážná oddechovka, v níž Dujardin stihne dokázat, že je skutečně vynikající herec mnoha tváří, který ač velmi atraktivní vzhledem, což ocení především ženské publikum, se nebojí ze sebe udělat odpudivého škemrajícího losera. Tahle hotelová kreace patří společně s komorním dramatem s Alexandrou Lamy k nejpovedenějším povídkám. Jediné, co mě trochu vyvedlo z míry, byla hororově sadomasochistická kreace Mélanie Doutey. Že by to byl jejich společný nápad s Lellouchem? ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle to vypadá, když má film osm režisérů! Jak? No hrozně! Už úplně vidím ty erudovaný kecy, když se těchto osm francouzských hlav sešlo u kulatého stolu při tvorbě tohoto šotka…. A to by si kdejaký studentský film vytřel s Nevěrníky .......... až k lopatkám. I když to má být devět krátkých příběhů, kde je v hlavní roli ,,nevěra'' , tak mezi každým zeje obrovská díra. Jsou naplácaný přes sebe, asi tak jak přišli našim milým amatérským tvůrcům pod ruku. Bohužel tento francouzský pokus odměním pouze jednou hvězdou, neboť jsem padal nudou doslova na hubu.... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si společně zahráli tehdejší partneři v soukromí - Jean Dujardin a Alexandra Lamy a Gilles Lelouche a Mélanie Doutey. (claudel)

Související novinky

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

05.11.2023

Připravte si lupu. Držitel Ceny Akademie Jean Dujardin (The Artist, Novembre) by si měl zahrát hlavní roli v připravovaném francouzském sci-fi snímku The Incredible Shrinking Man od produkční… (více)

Reklama

Reklama