Reklama

Reklama

Fioravante se rozhodne stát se profesionálním Donem Juanem, aby pomohl svému příteli Murraymu, který je na mizině. S Murrayem působícím jako jeho „manažer" se rychle ocitne mezi dvěma mlýnskými kameny - láskou a penězi. (Filmbox)

Videa (8)

Trailer

Recenze (64)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Podzimní New York v teplých odstínech, hravý džezík a Woody Allen coby neortodoxní obyvatel židovské části Brooklynu, otec snad deseti malých černoušků a také majitel upadajícího antikvariátu, nezapře obchodního ducha předků, přetaví náhodnou poptávku v nabídku a sobě i svému jedinému zaměstnanci hbitě změní pracovní náplň - stane se pasákem a věkově mírně pokročilý Fioravante jeho děvkou... a nevedou si vůbec špatně. Výhody nové živnosti i úspěch u fešných klientek galantnímu gigolovi mírně zkomplikuje seznámení s vdovou po rabínovi, jeho manažer se zase stane terčem žárlivosti bdělého strážce židovské občanské patroly... Relaxační jednohubka kombinující Woodyho komično a Turturrovu melancholickou poetiku. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Turturro evidentně psal roli Woodymu na tělo, používá jeho oblíbené motivy, koneckonců se to odehrává v židovské komunitě. A Woody si to užívá nadoraz, kupodivu věk ho tentokrát nijak nediskvalifikuje. V takovéhle formě jsem ho v jeho vlastních filmech viděl naposledy víc než 10 let zpátky. Jeho kuplíř je hajzlík k zulíbání, zklamaný může být jen ten, kdo by čekal standardní allenovku. Turturro jako režisér je melancholičtější, je to spíš drama s komediálními prvky. Film hodně táhne i vynikajíci hudba. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý by hravo zapadol do Woodyho poslednej, už tak trochu "zotrvačníckej" fimografie. To nemyslím v zlom, pretože tento typ totálne ľahkých, nič neriešiacich filmov mám naozaj rád, so všetkými pozitívami aj negatívami. Aj tak mám z toho celého pocit, že John Torturro mal hlavnú motiváciu zahrať si s Woodym a dať trojku so Sharom a Sofiou, len nevedel ako na to, tak si to celé sám napísal aj zrežíroval týmto spôsobom:) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. John Turturro si napsal roli přímo na tělo. Jako upřímně jeho věková kategorie mě absolutně neláká a ani to není bůhvíjaký krasavec, ale tady působil tak sexy, až se mi tomu nechtělo věřit a přiznám se, že jsem Sharon a Sofií záviděla. No a teda závidím jim i jejich postavičky... to chci taky, až budu v tomto věku :) Hrozně mě rozesmál záběr na židovské děcka, co si na ulici nechávaly nakudrnatit ty divné prameny po stranách a čučeli na tu hádku u "bouračky". Prostě dokonalé. "We don't play baseball. We are very serious people. We have to study." řekl 12letý židovský ogar. A následovalo "I don't understand the concept of competition.", načež ten posměšný pohled malého černocha "He doesn't understand the concept." A potom, když židovského chlapce Woody nastavoval, jak má stát při odpalování "Band over. You look like a question mark." Perfektní scéna. Film sám o sobě je dobrý, ale nejlepší jsou na něm právě určité jednotlivé scény, které pobaví nebo nažhaví. A vůbec všem tady ty role naprosto seděly, Woody taky hrál přesně takové postavičky, co vždycky. Sofía byla zase smyslná a sexy jako vždycky. Hodně povedený snímek, který musím pochválit. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí gigolo aneb "Šlechtitel dámských duší" jak trefně napsala Andrii je film pocitový, melancholický s přesnou dávkou ironie a skvělých dialogů a naprosto uchvacující, krásnou a křehkou Vanesskou, která byla pomyslnou třešinkou na tomto výborném filmovém dortíku. Chutnal tak, že jednou stačit nebude. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama