Reklama

Reklama

Fioravante se rozhodne stát se profesionálním Donem Juanem, aby pomohl svému příteli Murraymu, který je na mizině. S Murrayem působícím jako jeho „manažer" se rychle ocitne mezi dvěma mlýnskými kameny - láskou a penězi. (Filmbox)

Videa (8)

Trailer

Recenze (64)

andrii 

všechny recenze uživatele

Jeho nový /pracovní/ poměr. Milenec ranní, odpolední, večerní... Žádný asketa slasti, svátosti. Plná náruč pomyšlení, voňavosti, které se nestanou iluzí. Miláček žen, které s ním/po něm rády vzdychají. Málomluvný, ale chápavý. Rajský společník. Empatický zahradník. Potěšitel - utěšitel. Šlechtitel dámských duší, který když jimi prostupuje, sjíždí níž, do hlubin, intimita postupuje výš a výš. Vynese ho na špici, na trůn vrcholné důvěry katarzního úspěchu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vypadáte jako chlap. Ne moc hezký. - Gracias." Já mít penis, za který by solidně vyhlížející dámy platily tisíce dolarů, a podnikavýho židovskýho agenta, tak bych s pravidelným zastrkáváním neváhal. A bylo by mi jedno, že to není košer ani halal, protože jsem květinář, elektrikář a hlavně instalatér. Já se v tom židovským světě zkrátka bavil, užíval si nesmělýho zvlhčovače dámskejch vagín a všem jsem hrozně přál jejich spokojenost. A oni mi ji svým jednáním vrátili. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. John Turturro si napsal roli přímo na tělo. Jako upřímně jeho věková kategorie mě absolutně neláká a ani to není bůhvíjaký krasavec, ale tady působil tak sexy, až se mi tomu nechtělo věřit a přiznám se, že jsem Sharon a Sofií záviděla. No a teda závidím jim i jejich postavičky... to chci taky, až budu v tomto věku :) Hrozně mě rozesmál záběr na židovské děcka, co si na ulici nechávaly nakudrnatit ty divné prameny po stranách a čučeli na tu hádku u "bouračky". Prostě dokonalé. "We don't play baseball. We are very serious people. We have to study." řekl 12letý židovský ogar. A následovalo "I don't understand the concept of competition.", načež ten posměšný pohled malého černocha "He doesn't understand the concept." A potom, když židovského chlapce Woody nastavoval, jak má stát při odpalování "Band over. You look like a question mark." Perfektní scéna. Film sám o sobě je dobrý, ale nejlepší jsou na něm právě určité jednotlivé scény, které pobaví nebo nažhaví. A vůbec všem tady ty role naprosto seděly, Woody taky hrál přesně takové postavičky, co vždycky. Sofía byla zase smyslná a sexy jako vždycky. Hodně povedený snímek, který musím pochválit. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Turturro evidentně psal roli Woodymu na tělo, používá jeho oblíbené motivy, koneckonců se to odehrává v židovské komunitě. A Woody si to užívá nadoraz, kupodivu věk ho tentokrát nijak nediskvalifikuje. V takovéhle formě jsem ho v jeho vlastních filmech viděl naposledy víc než 10 let zpátky. Jeho kuplíř je hajzlík k zulíbání, zklamaný může být jen ten, kdo by čekal standardní allenovku. Turturro jako režisér je melancholičtější, je to spíš drama s komediálními prvky. Film hodně táhne i vynikajíci hudba. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

John Turturro má tak výrazně allenovský rukopis, že se nechce věřit, že to doopravdy napsal a režíroval on a Woody Allen v tom ,,jen" hrál. Stejný druh humoru, stejně ironický pohled na stárnutí, vztahy i život, stejně sarkastické dialogy, obsese krásnými ženami i erotikou, podobná hudba a uhranutí New Yorkem... Příběh je to vlastně banální, v něm není síla Turturrova/Allenova snímku, ta je v eleganci, s jakou je zahrán a vyprávěn. V žánru allenovské komedie se John Turturro s Fading Gigolo překvapivě neztratil... ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama