Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oscar Svendsen se probudí k smrti vyděšený a zkrvavený. V rukách má pušku a nachází se v něčem, co kdysi býval výstavní striptýzový klub. Kolem něho leží osm těl a před ním stojí policejní vyšetřovatel Solør, který na něj míří pistolí. Solør je 100% přesvědčen, že Oscar je pachatelem, i když Oscar neochvějně trvá na své nevině. Oscar neochotně začíná vyprávět neuvěřitelný příběh čtyř kamarádů, kteří společně v loterii vyhráli 1 739 361 norských korun. Ta suma byla poněkud špatně dělitelná čtyřmi. (toma.baza)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (90)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Ani nevím co bylo tak hrozný,ale film ve mně hrozně vyšuměl.Díky kratké stopáži dodíval,dvakrát pousmál a to bylo tak všechno. Popravdě ty odkazy zde na různý režiséry jsou sice pěkný,ale radši si pustím zdovolením tedy je.Vcelku nemilé překvapení ze severu,které sahá na průměr.A to docela "fargovský humor" mám rád.50% ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Černá komedie a kvartetu hovad, co vyhrají necelé dva miliony a pak se kvůli nim povraždí. V podstatě něco mezi The Big Hit a Pain & Gain, plus explicitnější násilí a depresivní vizuál ve stylu Lovců hlav. Lepší než to první, horší než to druhé. Hranice vtipných a vážných scén občas trochu ujede, ale když všechno šlape, můžete se potrhat. Vzniknout tohle u nás, byl by z toho národní klenot. Jenomže k tomu nám asi chybí ten Nesbø. ()

Reklama

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné černá komedie s dost překvapivým koncem. Je vidět že v Norsku vládne úplně jiný druh humoru než ve zbytku světa, což rozhodně není na škodu. Smál jsem se opravdu od začátku do konce a to i když samotná dějová linie byla trochu slabší. Ona už jenom továrna na vánoční stromečky působí neuvěřitelně vtipně.....to jakým způsobem ty stromečky dělají, všichni zaměstnanci...... rozhodně fajn kousek. Atmosféra samotného Severského filmového podzimu a i kina Atlas už se mi docela dostala pod kůži a myslím že od teď už budu chodit převážně do Atlasu. [Severský filmový podzim 2012 - Kino Atlas - 16.11.2012] ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na severu se točí dobré filmy všech možných krevních skupin. A většinou velmi dobře. Jackpot je zástupce ztřeštěné komedie, která pojednává o pár retardech, kteří přijdou k penězům a následně se o ně logicky poperou. Je to takový Mělký hrob akorát braný z pohledu humoru a ne drtivé psychologie. Ale prdel slušná. 85% ()

bassator 

všechny recenze uživatele

47th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2012 - VARIETY´S TEN EURO DIRECTORS TO WATCH - Deset evropských režisérů očima Variety (Arme Riddere / JACKPOT / Jackpot) - Parádní sranda a opravdu vtipné postavičky ve všech rolích. Vše se musí brát s velkou nadsázkou proto bych spíše doporučil na tu uvolněnou karlovarskou půlnoc... - 1. 7. 2012 - kino Thermal - Malý sál - Karlovy Vary - 80% ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama