Reklama

Reklama

Vražedná minulost

Trailer 2

Mladá dívka je vězněm časové smyčky, která se ale ne vždy opakuje stejně. Musí odhalit pravdu, nicméně její činy ovlivňují ji i další osoby. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (83)

oLí 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu jsem před projekcí věděl asi tolik co Eskymák o pěstování kokosových ořechů. Takže mne ihned zezačátku při "druhém dni" zaujal a abych se přiznal, i přes to soft podání mě nepustil až do konce. Hodně mě to bavilo. Proč jen 3* je prosté, pod ně bych nešel, je to někde mezi 3-4. Film je to prostě dobrý, tečka. Ale být trošku víc drsnější, ne tolik zaměřený na mladší publikum, přidat do toho více teroru na divákovu psychiku, zkrátka tohle je odtučněnej produkt, kterej by jinak mohl aspirovat na jeden z nejlepších horrorů roku, škoda - 6/10. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Takže Natali podľa očakávaní opäť potvrdil, že je tvorca plný skvelých nápadov, ktoré ale nedokáže dotiahnuť do konca a vysporiadať sa s nimi. Ale bavilo ma to! Pointa a vlastne celý dej sú postavené na presnom opaku všetkých Shyamalanovských thrillerov, čo si už samo o sebe zaslúži štyri hviezdičky. Za originalitu. Ale od polky sa to už nikam nevyvinie a záver je (aj z pohľadu druhej strany) rovnaký, ako v Ozvenách mŕtvych a desiatkach ďalších. 65% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To byla, ale pěkná krávovina. Ze začátku mě to ještě chytlo děj jakž takž zaujal, ale jak se film postupně přehoupnul do druhý poloviny, tak to bylo pořád nudnější a trapnější. Vlastně když se to tak vezme, tak je to jenom tuctová duchařina jakých jsou spousty která se navíc z přibývajícím časem utápěla v čím dál tím větších nelogičnostech. Mno a ten konec... ten to prostě zabil úplně. Darmo mluvit. Chtěl jsem dát aspoň dvě hvězdice, ale tenhle film si je prostě nezaslouží. Je mi líto, ale fakticky ne. Prostě slabota. Netřeba už nic dodávat.15% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Záhrobní bubákovina čerpá z obdobných příběhů, kde se 1) hrdinové potácí v časové smyčce, 2) nelze opustit místo - zde dům - kde mě někdo odkrouhl, 3) chvíli trvá, než si jeden uvědomí, že to má za sebou a 4) ani konec diváka nepřesvědčí , zda to všechno dopadlo dobře, nebo úplně blbě. Velice se mi líbil dům ponořený do mlhy, který se sem zatoulal z ponurých gotických horrorů. Několik scén mělo příjemnou atmosféru, což je na celovečerní film poněkud málo. Závěr se začal nějak zamotávat sám do sebe a nejsem si jistý, zda se na vyústění příběhu diváci shodnou. Každopádně hezkou hvězdu si zaslouží tričko se Siouxsie Sioux, na jejíž The Killing JAR (z alba Peepshow) je třeba vydržet až na titulky (zatraceně, to tam nemohla zapět vícekrát? a vůbec, do duchařiny by se se svou image dobře hodila). Tímto též zdravím Bloody13 ;-) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý stěžejní nápad (Groundhog Day meets The Others meets Insidious 2) zpracovaný velice neintezivním způsobem. Dokážu si představit, že film s daným námětem mohl být atmosférický, děsivý, psychedelický, neprůhledný a překvapující, v ideálním případě všechno najednou. Haunter bohužel není ani jedno - jedná se o bezkonfliktní, řadovou žánrovku, pro kterou zpětně těch 97 minut svého času pravděpodobně nebudete litovat, ale podruhé je do ní jistě neinvestujete. Koukatelné to je i přes nepříjemnou Abigail Breslin v hlavní roli a občasnou chaotičnost (nad pravidly daného světa se raději ani nepokouším hlouběji zamýšlet). ()

Galerie (60)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, keď Lisa (Abigail Breslin) otvára skryté dvere od "jaskyne", sa v zámku kľúč nenachádza. V nasledujúcom zábere tam už ale je. (danci7891)
  • Film se natáčel v Torontu a Brantfordu v Ontáriu v Kanadě. (rafix)
  • Lisa (Abigail Breslin) má na sobě většinu času tričko s britskou hudební skupinou Siouxsie and the Banshees. (Kejf.)

Reklama

Reklama