Reklama

Reklama

Je rok 2029 a lidstvo se připravuje na přistání na Merkuru. V tu chvíli Merkur zasáhne silná sluneční erupce, která ho roztříští a silně magnetizuje. Erupce vychýlí Merkur z oběžné dráhy tak, že míří přímo na Zemi. (TV Prima)

Recenze (56)

p.hubicka 

všechny recenze uživatele

Co napsat. Když do toho jdete s ním, že to bude " béčko", vyhnete se hromadě psychických problémů :D Ty animace mě dostávaly do kolen, štěněčí oči hlavního " hrdiny" ( hrdinka je jeho žena a ta má taky HUSTÝ vobočí :D) k nezaplacení, ten blonďák byl maximálně dramatický a celé to je vlastně další film do sbírky mých favourites B film :) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak on si už samotný název říká o recept na silné léky, zbytek je pak na sanatorium a veřejně prospěšné práce. Já si umím docela živě představit, jak asi budou zítra ve školách probíhat hodiny fyziky a kolik kluků bude jednou zklamaných, až jim velitel na výcviku řekne, že se stíhačkou nemůžou couvat, ani se s ní otáčet přes ručku. Kdyby moje televize měla nohy, nakope mi prdel za to, čím že jí to ničím elektronky... ()

Reklama

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Au.! (pro chemiky, kteří by snad mohli tento snímek považovat za zlato, nebylo toto myšleno jako jeho chemická značka, anóbrž jako reakce na facku, kteráž byla uštědřena všem možným přírodním vědám) ..opravdu demagogický přístup k přírodním katastrofám dělá debily nejen z dětí, které se na tohle nedej bože jukly, ale i z nás (doufám) rozumně myslících bytostí. Pak se člověk nesmí divit klesající úrovni světové vzdělanosti, když lidé skutečně považují za realitu tyto zhovadilosti, jimiž nás krmí JůEsEj! 5% (za titulky bez chyb) ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Ve dvacátých letech jedenadvacátého století lidstvo navázalo kontakt s mimozemskou civilizací. Cizinci byli přátelští. Darovali nám pokročilou technologii meziplanetárních letů a za to snížili IQ obyvatel planety na 80 bodů. Alespoň takhle si vysvětluji že NASA disponuje raketoplánem s umělou gravitací schopným urazit vzdálenost astronomické jednotky během necelého dne a použije ho k cestě na Merkur, což dává asi takový smysl jako vzít svoje nové Ferrari a jet s ním na dovolenou do Běloruska. A díky tomu by snad dávala smysl i všepohlcující blbost viditelná v každé minutě filmu. "Magnetismus je na maximu", "Všechny funkce selhávají, navíc postupně ztrácím přístup k hodnotám", Zvýším trysky na maximum, ale pomůže to jen na malou chvíli", "Merkur se srazí se Zemí, přitahuje ho magnetické pole Země, jakoby se přitahovaly dva magnety", "Ten magnetismus sílí, Merkur nám ty rakety vychyluje z dráhy", Dva z citátů jsem si vycucal z prstu, ale ani to nejde poznat. A na závěr jeden autentický, perfektně se sem hodící "Co to sakra bylo?" ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Zásadním omylem bylo nepochopit scénář jako komedii. Několik vtípků bylo přímočarých (jako zamáznutí střelce spadlým vrakem) ale dialogy jsem si v hlavě musel přemlouvat jinou intonací. Málem jsem to dotáhl na dvě hvězdičky. Jenom navléci skafand přes triko astronautce v poškozením raketoplánu jsem nedokázal. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno