Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Han22 

všechny recenze uživatele

Klasická duchařina z odporného baráku s handikapovanou holčinou. Jak už to tak bývá, tempo filmu je doslova mrtvolné a straší tu standartní černovlasá obluda. Nicméně těch pár hororových scén je opravdu povedených a celá ta příběhová linie kolem je dostatečně zajímavá a v rámci možností i slušně vypointovaná, aby to udrželo moji pozornost. Na jedno shlédnutí slušné, při druhém a zapojení mozku bych asi šel o hvězdičku níž. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Můžu být moc vděčný, že vyšla super kvalita a že jsem toto neviděl v kině, které jsem plánoval. Jinač by to byla ztráta času a vyhozené peníze. Nebudu film posílat úplně do pekel a dávat odpady apod. Režisér Kevin Greutert to bohužel nezvládl. V mé oblíbené sérii Saw jsem si ho oblíbil. Dělal tam střihače a šestý a sedmý díl zrežíroval. Zde, ale asi ani neměl moc možností uspět. Strašně obyčejné jak nějaký slabý televizní film to bylo. Nemělo to zásadní chybu a ani žádnou nelogičnost, ale jak to bylo obyčejně pojaté a jaké byly mizerné hororové prvky, to mě zamrazilo. Mohlo to jistě dopadnout hůře, takže tu nejslabší možnou 2* jsem nakonec dal. Pomohl trochu závěr, který měl celkem přijatelnou pointu. Nebyla dobrá ani špatná – mohla být lépe zpracována, ale to asi i zbytek filmu. Úvod je velmi slabý. Rychlá bouračka, střih a hned název filmu Jessabelle. To jsem teda neviděl hodně dlouho. Pak se film rozběhne, začne se vyvíjet příběh a krutý život Jessabele, no zas tak zdrceně nevypadá. Herečka Jessabelle není moc dobrá, když se asi hodně snažila. Lekací scény zde vůbec nejsou. Možná nějaký pokus o tu strašidelnost. Scéna ve vaně je divná a možná trochu trapná. Abych pravdu řekl, tak to pátrání po minulosti hlavní hrdinky, pouštění kazet atd – to zas tak špatné nebylo, i snaha jejího bývalého kluka přijít na záhadu a tak dále. Ale bohužel, to filmu moc nepomohlo. Hudba byla taková normální. Úplný konec nic moc. Ono, to převedení PG-13 se do hororů fakt nehodí. Film jsem bez větší újmy na zdraví přežil, žádnou velkou chybu jsem nenašel, ale vše bylo tak slabé, nezáživné a nehororové, že lepší hodnocení fakt dát nemohu. A stejně jako někteří, kteří to tu píší, nechápu jak je možné, že se toto dostalo do kin. Toť vše. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs. Nějak jsem tento film očekával a těšil se malinko na duchařinu, kde se budu bát. Bohužel jsem kápnul na špatného koně. Tento film těží snad ze všeho a nepřináší absolutně nic nového. Vše je takové bez napětí, atmosféry či nějakého prvku co by dělal z tohoto filmu něco víc. Viděl jsem mnoho filmů, co jsou pouze video filmy a jsou na vyšší úrovni jak Jessabelle. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

V úvode mi chvíľu trvalo, kým mi zaplo, kde som tú Jessie(Sarah Snook) videl, až mi došlo, že nedávno v Predestination. Tomuto hororu musím priznať slušný príbeh, hlavne dobrý nápad s prehrávaním starých VHS kaziet i celkové rozuzlenie. Problém a to dosť zásadný je jedine v ťažkopádnej, nezáživnej a občas i zbytočne chaotickej forme rozprávania. Nepodarilo sa udržať diváka v napätí, aj keď niektoré scény sú sami o sebe celkom vydarené. Kľudne z toho mohol byť hit, len na to trebalo ísť inak. 50%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

To byl tak líný film! Tady se tvůrci opravdu vydali cestou nejmenšího odporu, zrecyklovali co se dalo, nepokusili se o vůbec, ale opravdu o vůbec nic zajímavého. Nebo nedejbože netradičního. O žádnou zajímavou scénu, o žádnou zajímavou lekačku. Pusto prázdno. Nedávná Annabelle měla alespoň takové ty svižné wanovské nájezdy kamery a pár funkčních lekaček, ale tohle je i nudně a tuctově natočené, jak pro televizi. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Vzhledem k tomu, že videa byla ve skutečnosti natočena pro skutečnou dceru, která se stala hrozivým duchem, matka by skutečné dceři neříkala, že nějaký hrozivý duch v domě ji chce vyhodit, protože je to její dům. (Johnny.ARN)
  • Dne 17. září 2013 studio Lions Gate Enternaiment oznámilo datum premiéry 10. leden 2014. Poté však bylo datum uvedení přesunuto na listopad 2014. (ČSFD)
  • Jessabellin náhrobek byl vyroben z masivního betonu, vážil 40 liber a po natočení filmu ho odkoupil sběratel v severozápadním Pacifiku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama