Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Má to svoje silné momenty(Moby Dick), odkaz na LIttle Miss Sunshine. Ale inak je väčšina vtipov značne nedotiahnutá. Nekoná sa druhý Borat aj keď to asi nebolo úmyslom tvorcov. Je to zábavné. Knoxville ako obvykle nemá problém z ničím, ale oproti ostatným dielom Jackass je tento predsa len slabší. Za stratu času to nepovažujem, poteší aj výskyt Zlatým Glóbom oceneného Spike Jonzea, ale okrem vyššie spomínaných vecí, to nemá veľmi čo ponúknuť. Možno práve preto, lebo sa vtipy robili na líniu príbehu, a nefungovali ako samostatné skeče k nasraniu ľudí, alebo k nebezpečným kúskom. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl celou bandu, co se motá okolo Jackass, příliš v lásce. Tento humor se mě totiž ve většině případů naprosto netýká a také se mi nelíbí. Ale Bad Grandpa mě poměrně překvapil. Líbí se mi, že sled taškařic, které připravují Jackass na náhdoně kolemdoucí měl v pozadí i jistý příběh nebo dá se říci nit, který by je spojovala dohromady a dávala jim tak větší smysl. Stále mi přišla většina vtípků naprosto nevhodných, ale párkrát jsem se opravdu zasmál. Nicméně maskování Johnyho Knoxwilla bylo vynikající. Opravu bych ho nepoznal. Poprvé a také s největší pravděpodobností naposledy. ()

Reklama

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Bad Grandpa, v titulu sice lákající na značku Jackass, čerpá v tomto celovečerním filmu mnohem z více z Boratovského přístupu, kdy jsou jednotlivé skeče zapojeny do zamýšleného scénáře. Narozdíl od něj se ale tvůrcům buď nepodařilo vyprovokovat nějaké zabavnější reakce od neherců (s několika výjimkami jako například maminka na dětské soutěži krásy která jako jediná z celého sálu začne tleskat, aby se po prvním tlesknutím zarazila, a se studem složila své ruce v klín), nebo scény ustřihli příliš brzo. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle Jackass film se podle mě moc nepovedl. Humor v něm je stupidní a místy až trapný. Smál jsem se snad jenom při scéně s tučňákem. Celé je to jako road movie s Johnnym Knoxvillem, který hraje dědka. Ten se snaží přepravit svého vnuka do Severní Karolíny za jeho otcem. Po cestě naráží na různé neobvyklé situace. Konec je docela předvídatelný. Ale nic extra to není... Dědek si chce hlavně vrznout. "Chtěl bych vagínu." :D ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až tak zlé akoby som čakal, ale čo sa týka Jackass, tak už to nie je to čím to bývalo. Celovečerný film s epickým dejom - to nie je podľa mňa vhodný formát pre tento štýl, aj keď jediné, čo držalo príbeh a jednotlivé scénky pokope bolo putovanie autom naprieč štátmi USA. Ale pomer vydarených a nevydarených by som povedal, že bolo tak 1:1. Niektoré až nasilu morbídne a nechutné, iné zase celkom primerané a aj celkom vtipné (najmä súťaž kráľovnej krásy). Neodporúčam sledovať trailer skôr ako film, lebo väčšina z tých TOP scénok sa objavuje už tam. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Ide o prvý film, na ktorého scenári sa podieľali aj scenáristi, ktorí nie sú súčasťou "Jackass" tímu. Fax Bahr a Adam Small však už predtým sparodovali "Jackass" v seriáli MADtv. (m.a.t.o.)
  • Názov filmu sa objaví v 7. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama