Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před sto lety byly ďáblovy oddíly, které chtěly zničit svět, donuceny k ústupu do záhrobí. Dnes opět přišel jejich čas. Chtějí zaplavit svět svou temnou silou. Neočekávaně jsou však zastaveny. Komu se to podařilo? Záhrobnímu komandu! Komandu amerických dětí, které se spojí a dětskou bezelstností neohroženě bojují proti teroru krutých monster. Dobrodružný film pro děti a mládež je nejen napínavý, ale také veselý. Setkáte se tu s řadou legendárních filmových příšer, například Draculou, Frankensteinem, Vlkodlakem, Mumií, Netvorem z Černé laguny a dalšími. O kvalitě speciálních efektů není třeba se příliš rozepisovat. Stačí připomenout jména dvou mužů, kteří se na nich podíleli: Richard Edlund a Stan Winston. Tím je řečeno vše. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Taká béčková variácia na klasické spielbergovské detské dobrodružstvá (Goonies, E.T., v novom prevedení Super 8). Scenár ďaleko zaostáva, hlášok je málo, detské postavy sú veľmi matne napísané (najmä je ich strašne veľa), chémia medzi nimi nefunguje. Všetko ale vynahrádzajú skvelé universalovské monštrá, ktoré po prvý krát môžeme vidieť pokope (akurát Dracula je trochu mdlý)! ()

Derek 

všechny recenze uživatele

skoda ze som monster squad nevidel ako male decko lebo tento film nema daleko od ostatnych detskych klasik ako goonies (tym sa podoba najviac) ci gremlins (jednoducho amblinovky) ale ani to mi nebranilo si zahrobne komando uzit! v zahrobnom komande je skupina deti (jeden z najslabsich clankov filmu kde i ked decka su sympaticke do pamati sa nikdo nezapise) nutena bojovat s monstramy zo starych hororov (dracula, wolfman a tak), dvojica dekker (ktory opat kombinuje humor a horor ako v night of creeps) a black (samozrejme ze sa nehlaskuje ako v jeho inych klasikach ale stale je tu dost vtipov i pre starsich) ide na plny plyn, ale urcitym nedokonalostiam sa tiez nevyhne (preco policajti nestrielaju ale snazia sa prisery ubit rukami? ale to je len take hnidopichstvo z mojej strany) co vsak vobec neznizuje na zabavnosti! je smutne ze dekker po otrasnej trojke robocopa uz nedostal sancu... ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Variace na Spielbergova mimozemšťana a především pak na Krotitele Duchů. Akorát je to zaměřené na menšího diváka a s postavičkami z monster snímků. Má to docela tempo, ne všechna děcka jsou úplně otravná a je to příjemně rodinně odpočinkové. Nic více než snesitelný odvar stokrát jinde viděného zde nehledejte. Ovšem on ten odvar celkem funguje, to se zase musí uznat. Přesto z tohoto typů filmů bych spíše doporučoval zkouknout fenomenálně nedostižné Goonies. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Jedná se o skvělou poctu starým universalovským monstrům a hodně zábavnou hororovou komedii. Na druhou stranu je tu několik různých klišé a trapných chvilek, které by mi asi když by mi bylo deset nevadily. Drákula mohl mít větší charisma, tmavší vlasy, maďarský přízvuk, nepoužívat dynamit a neříkat malý holčičce "bitch" :-) Ostatní monstra se povedla. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Co je, Evžene?" - "Něco mi ukradlo čokoládu." :))) Pro mnohé z nás je Monster Squad kultovní béčko osmdesátek. Drákula, vlkodlak, Frankensteinovo monstrum, mumie nebo Netvor z Černé laguny jasně odkazují na horory studia Universal, kterými nás hojně hostilo v 50. a 60. letech. Ke všemu se na něm podepsala doba, kdy se horory nebraly vůbec vážně. Film je tudíž plný hlášek (a to především díky scénáři Shanea Blacka, jenž stojí i za Posledním skautem) a děcek, co kopou vlkodlaky do koulí. K tomu si připočtěte slušné dětské herce a opravdu parádní masky (Stan Winston) a vyjde vám kvalitní mix hororu a komedie, který ani po dvaceti letech neztratil šťávu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Protože autoři nechtěli s délkou filmu přesáhnout 90 minut, byla výsledná verze před uvedení ještě o 13 minut zkrácena. (Mr.Hudson)
  • Po snímku Hrůzná noc 2 (1989) se jedná již o druhý snímek, ve kterém si Jon Gries zahrál vlkodlaka. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama