Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Annika Bengtzonová (Malin Crépin), novinářka švédského deníku Kvällspressen, pátrá po vrahovi mladé dívky, která pracovala v baru nazvaném Studio Sex jako tanečnice. Stopy vedou až do vysokých politických sfér Švédska. Kdo a proč zabil tuto dívku? Co s tím má společného politická smetánka? Annika je na stopě nejen vraha, ale i odhalení nekalého politického rozhodnutí. (Terva)

(více)

Recenze (6)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia zo série severských krimi, ktoré potešia. Príbeh nie je veľmi komplikovaný, čo je možno trochu škoda. Zase raz musím povedať, že sa mi páči realistické spracovanie, žiadne tlačenie na pílu a hlavne rozumná minutáž. Ako príbeh postupuje, odkrývame aj viac z Annikynej minulosti, takže to začína naberať aj hlbší rozmer, nie je to také povrchné, ako by sa po prvom diely mohlo zdať. Teším sa na ďalšie. 3 z 5 ()

Terva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Studio Sex - Anikka Bengtzonová (Malic Crépin), novinářka švédského deníku Kvällspressen pátrá po vrahovi mladé dívky, která pracovala v baru nazvaném Studio Sex, jako tanečnice. Stopy vedou až do vysokých politických sfér Švédska. Kdo a proč zabil tuto dívku? Co s tím má společného politická smetánka? Anikka je na stopě nejen vraha, ale i odhalení nekalého politického rozhodnutí..... CITÁT - Jedno prso už mám zaplacené, teď tančím na to druhé............ Příběh je o sexu a je zde vidět spousta hezkých žen. I Malin Crépin zde ukáže své vnady a nejednomu muži zvedne............zrak. CITÁT - Všechny holky jsou tu dobrovolně.......... Jenže do děje vstupuje i vysoká politika a politici jsou děvky (omlouvám se děvkám, nechtěl jsem je urazit) a chameleoni (omlouvám se chameleonům). CITÁT - Byl jsi v erotickém klubu a platil jsi vládními penězi.......... Sem tam do děje promlouvá hlavní hrdinka ve třetí osobě. Na povrch tu vystupuje i podivná Aničina minulost. Příběh by byl lepší, kdyby se hlas ozýval častěji, trochu bych utlumil barvu a mohlo by z toho být něco podobného stylu Noir. Ale není. Je to prostě severská krimi a dá se říci, že celůkem povedená. CITÁT - PATRICIA (Madeleine Martin) - Lidi jsou hlupáci......... Chronologie příběhů - 1: Prime Time, 2: Studio Sex, 3: Red Wolf, 4: Lifetime, 5: A Place in The Sun. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je Studio sex ideálním místem pro investigativní novinařinu a pokud žurnalistka vypadá k světu, což nemohu popřít, tak má očekávání celkem spolehlivě převýšila to, co jsem nakonec dostal. Tedy průměrnou kriminálku s příliš ožvýkaným základem, politickou příchutí a lehkým sexuálním aroma. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že se jdu dívat na televizní film, ale že to bude až takhle zlé jsem netušil. Nic, co by nějak člověka překvapilo a zápletka mdlá. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mega, Anikka se svlékla. Tak to tleskám, už se těším, co bude schopná udělat dalšího kvůli práci a nějakému zajímavému případu. Zpracování je velmi pozoruhodné, jelikož se řeší téměř celou dobu určitý případ a do toho se ještě stihne Anikky rodinný život. Výborné. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama