Reklama

Reklama

Exeter

  • USA Backmask (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V starej, opustenej nemocnici, ktorej priestory v minulosti slúžili na liečbu detských pacientov s psychickými problémami, jedného večera prebieha teenagerská párty. Keď už sa v ranných hodinách začína väčšina z mladých poberať domov, niekoľko jednotlivcov zotrvá, aby si predĺžili zábavu vyvolávaním duchov. Už čoskoro sa všetci presvedčia, že zahrávať s mŕtvymi dušami sa neoplatí. Duch, ktorý sa vráti zo záhrobia, je mocný, pomstychtivý a túži ich všetkých vidieť umierať. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

bourec 

všechny recenze uživatele

Škoda.Zase jeden z horůrků,navíc vod Němce,kterej má solidní filmařinu v malíčku,kterej absolutně nenaplní příběhový ambice.Hnusnej barák,docela dobrej námět,ale ze všeho zbylo v poslední půlhoďce parádní gore,jinak ale napětí a strašení spíš blížící se k nule.Nechápu,kam se těm rejžům z těch filmů to pravý hororový dusno ztrácí.50%. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl až tak černě. Jasně, Exeter je poměrně levnej a kompletně strašně stupidní, Nispel však nezapomněl na to, jak natočit hollywoodskou rutinu tak, aby divák během filmu třikrát neusnul. Po nutném intru a seznámení se s bandou budoucích obětí se celkem rychle přesuneme do druhé poloviny, která příjemně odsejpá, nabídne spoustu solidní, i když většinou digitální brutality (viz. například odseklá půlka ksichtu), a párkrát si udělá prdel i ze žánrových klišé (kočka, jak jinak). Doporučuju tedy vypnout mozek, k tomu tři lahvový plzničky a bude to v cajku :) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Amatérské vymítání prováděné partou naprostých idiotů. Takhle nesympatickou partička se jen tak nevidí. A kdo by čekal nějaký hlubší příběh ten taky tvrdě narazí. Nejde o nic jinýho než o naprosto nudný pobíhání po bývalé léčebně. Poslední minuty už jsou jenom výkřikem do tmy v podobě " dechberoucího " vysvětlení toho shitu co se děl předtím. Proto dávám jen jednu hvězdu a to za pár vydařených gore scén. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nič nové pod slnkom: blbeček, Jonah Hill, šľapka, drsná panna a Avatar v strašidelnom dome. Mierna inovácia síce je (exorcizmus vykonáva mládež podľa YouTube), ale to nestačí. Dvojnásobne s takým výkvetom nesympatických hercov a ešte nesympatickejších postáv. Budem znieť trápne, ale ak americkí tínedžeri skutočne robia toto, potom sa čudujem, že polovica nie je za mrežami a zvyšok na odvykačke. Akurát tú mladú si možno budete chcieť pozrieť v hardcore porne, ale to je všetko. Zúfalému Marcusovi sa len sporadicky darí dať dokopy pôsobivý vizuálny záber alebo, nedajbože, atmosférickú scénu. Väčšinou sa len hučí, hystericky ziape a kričí a nezmyselne behá po chodbách. Krv a prsia to nespasia. Skôr sprasia. Ale toto ma pobavilo: „Dobre, urobíme to takto. Vytrhneme im zuby, odpílime ruky a nohy, kosti rozpustíme v kyseline, mäso pomelieme na kašu, dáme to do pohárov a každý vyhodíme do smetiaka v inej časti mesta. Nejaké otázky?“ – „Kde vezmeme poháre?“ ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dlouho mnou očekávaný film, jsem asi totiž jeden z mála, co má rád Nispelovu tvorbu.Všeobecně je tenhle evidentní úchyl dost zatracovanej, přitom jako jeden z mála umí výtečně zpracované gore béčka, které sice absolutně nezvládá dramaturgicky, o to víc si ale dává záležet na tom, aby ta vybíjená byla prostě efektivní švanda.Docela mě sere Nispelova pověst, protože jeho remaky Texaskýho masakru a Pátku 13. oba dost můžu (oba za 4*) a jejich bídné hodnocení je dáno už jen typickým schazováním remaků, což je jev, který mě nepříčetně vytáčí už roky a přitom jsou jeho verze nejlepšimi díly z obou daných sérií a to není žádnej sugestivní názor, to je do píči holej fakt danej debilností či podprůměrností všech ostatních dílů, které se stále těší mentálnímu nadhodnocení kvůli pokročilému věku jedinců, kteří v dobách vzniku prvních částí šukali svoje první lásky ve fotrově embéčku s napúl žerdi staženejma Wranglerkama z tuzexu a dnešní slabomyslnou mládéží, která si tak myslí, že bude hrozně cool a dokáže tím svoji inteligenci, přitom je to jen banda zasranejch pózérů a oveček, co se bojí jít proti davu fosilů.Proto neměl úspěch slušný Barbar Conan, proto musí Nispel vzít za vděk video hororu.Film začíná nápisem The Asylum a místy taky jako od nich bohužel vypadá a to hlavně hereckými projevy party bytostně nesympatických puberťáků, kteří si jako hereckou inspiraci vybrali vyretardované xichtění Nikyho Klece z Ghost Ridera 2.Nispel si sám háže klacky pod nohy tím, že se děj odehrává celý ve dne, prvním posednutým je nejmladší člen Kelly Family a práce s herci připomíná režírování Žralokonáda čtyři.To vše Nispelovi kazí jinak neskutečně vymazlené lekačky, nejlepší a nejděsivější opuštěnou léčebnu za poslední roky a dokonalé vraždy s vizuálně vypiplaným gore.Je to škoda jako hrom, prvních 20 minut je fantastických, potom se střída mrazivý horor s nechtěnou komedií a to hlavně díky příšerným hercům.Rozporuplný film, který mě sice místy vykouzlil ironický úsměv, ale z větší části jsem se bavil, bál i zapotil i když spocenej sem spíš z toho psaní nechutně dlouhýho komentáře ve 4 ráno v posteli s chřipkou na 200 gramů vážící xpérii.U mě dobrý, 60%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Film měl pracovní název Blacmask, ale v prosinci 2014 byl změněn na Exeter. (Terva)
  • Řeka, kterou lze vidět na začátku filmu, byla do filmu přidaná digitálně, jelikož poblíž nikde žádná řeka není. (Polgedney)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno