Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Kdykoli se řekne Louis de Funés je vždy zaručena skvělá zábava. A četník ze St. Tropez jen toto pravidlo potvrzuje. A pokud ho dabuje pan Filipovský je to teprve to pravé. Přijde mi jako velká škoda, že zemřel dříve než nadaboval všechny filmy L. de Funése. Třeba taková Zelňačka už má dabing jiného pána, bohužel si nepamatuju jak se jmenuje) a prostě to ení ono. I když je to jinak skvělý film. Ovšem četník a všechny jeho díly jsou plné žertu a pobavení snad pro všechny a první díl je rozhodně nejlepší. Kdyby šlo, objevilo by se tu i 7 hvězdiček :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1964 natočil francúzsky režisér Jean Girault snímok "Žandár zo Saint Tropez". Položil tak základ komediálnej filmovej ságy o malom policajnom zbore z malebného prímorského juhofrancúzskeho mestečka. Spolu so svojim kamarátom, hercom Louisom de Funésom, ktorého obsadil do hlavnej úlohy, vytvorili kultovú postavičku cholerického strážmajstra Cruchota. V priebehu nasledujúcich rokov natočili ďalších päť divácky úspešných pokračovaní tejto žandárskej série. Bol napísaný scenár i ku siedmemu dielu, ale bohužiaľ jak režisér Jean Girault, tak i Louis De Funes skonali skôr ako došlo ku jeho realizácii. *** ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické -4* Kdo by neznal Louis de Funèse jako četníka ze Saint Tropez? Otázka je samozřejmě pro dříve narozené, pro které to před sametovou revolucí byla jedna z nejznámějších a nejčastějších zahraničních postav televizní obrazovky, a to i kvůli dabingu Františka Filipovského. Francouzské bláznivé komedie byly oblíbené a my starší na nich vyrůstali. Proto není divu zdejšího vyššího hodnocení. Z dnešního pohledu po obsahové stránce samozřejmě nepřinášejí nic světoborného, ale byl to únik od každodenní reality. Prvnímu dílu a mému nejoblíbenějšímu dílu o mimozemšťanech nechám nostalgické čtyři hvězdičky a ostatním, které jsem viděl několikrát, přiřadím o stupínek horší známku. Možná si je časem zopakuju, ale tím pádem budu už kritičtější. Takže zatím takto. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak som si po dlhej dobe pustil túto komédiu a Funesove grimasy bavia ako vždy, ale zápletka je strašne chatrná a vtípky sú strašne jednoduché. Už som len čakal kedy niektorý z policajtov zakopne alebo sa šmykne na banáne. Najviac ma bavil vzťah medzi Funesom a jeho dcérou. Vďaka nemu nepôsobil ešte tak totálne bláznivo a prehnane prísne, ale to jeho frflanie sa dalo aj pochopiť. Takisto je lahoda počúvať starý špičkový CZ dabing. Také sa dnes už netočia. Výsledkom je jednoduchšia komédia, ktorá dnes už príliš nenadchne, ale nuda to nie je. 6/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Alphonse Gerber (Michel Galabru) se zmiňuje o městě svatý Maxim. Správně měl říci svatá Maxim - jedná se o chybu v překladu. (McFly2)
  • Za prvý diel dostal De Funès honorár 90 000 frankov (na porovnanie v štvrtom diele zobral už 2,5 milióna). (Arsenal83)
  • V čase 01:09:18 můžeme vidět na bílé košili nalevo stojícího muže stín mikrofonu. (frolish01)

Reklama

Reklama