Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po několika letech viděl tento první díl četníků, ale je to těžký ohodnotit. Mně to trochu přiapdá, jak kdyby to byly dva navzájem propojený filmy. Jednak je tu skvělej film s Louisem de Funesem o příjezdu do St. Tropez, honu na nudisty, atd..., ale na druhý straně se do toho neustále připomíná ta druhá (dost nudná a místy trapná) dějová linie o tom, jak si Genevieve Grad našla nový kamarády. Genevieve Grad sice byla krásná, ale měl jsem z toho chvílema pocit, že hrála nějakou mentálně zaostalou a stejně na mě působili i ty její kamarádi. Když do toho teda připočítám, že je to první díl série četníků a pak nostalgický vzpomínky, kdy jsem v dětství znal všechny díly nazpaměť, tak bych dal nejradši tak 3,5 hvězdičky. 3,5 dát nejde, takže přidávám ještě 0,5 hvězdičky za Fugase. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Komediální klasika, na které si jeden z korunních princů humoru Louis de Funés udělal jméno. Pobavit opravdu dokáže i na x-té shlédnutí, hlavně v mém případě. Je pravda, že díky této roli jsou některé oblíbenější (Duchemin) v pozadí, přesto se však nedá upřít, že Četník patřil vždy k tomu lepšímu od Funése, který měl štěstí i na sekundanty, např. Michel Galabru či Jean Lefebvre. Navíc je povinnost zmínit skvělý český dabing ze staré školy, jenž nás vždy provázel francouzskými filmy. 100% ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Přichází léto (2005) a některá z televizí nám opět servíruje neopakovatelně komická dobrodružství osádky četnické stanice v Saint Tropez. Upřímně jsem se ale letos těšil spíše na trilogii Fantomas. Přes spoustu vedlejších postav zde hlavní postavičku nikdo nepřehlédne - četník Cruchot v podání nezapomenutelného Louis De Funés. Napoprvé se zde se všemi hezka seznámíme a poznáme i krásnou dceru Cruchota - Nicole - kolem ní se bude točit nejeden problém.. Neopakovatelné salvy smíchu a hlavně premiérové shlédnutí a poté dalších deset stojí za to. Prostě - v jednoduchosti je síla!.. :-) 90%. ()

sud 

všechny recenze uživatele

To nejlepší sice teprve mělo přijít, ale i tak je "první četník" nezapomenutelná komedie, která objevila a dala vyniknout malého, podsaditého, připlešatilého človíčka jménem Louis De Funés. Ve svých padesáti letech zazářil v roli nervního četníka Cruchota a stal se legendou. Většina jeho komedií si nachází své diváky stále, stejně tak baví pořád své věrné fanoušky. Fakt, že k zážitku přispěl také okouzlující dabing Františka Filipovského, myslím že není ani potřeba zmiňovat. 90%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Ford Mustang byl v tomto filmu poprvé představen ve Francii. (frolish01)
  • Film ve Francii navštívilo téměř 8 miliónů diváků, což je z hlediska návštěvnosti po Velkém flámu a Smolaři třetí nejúspěšnější snímek. (hippyman)
  • V 37. minutě filmu je v odrazu na dveřích auta vidět filmový štáb. (frolish01)

Reklama

Reklama