Reklama

Reklama

Souboj s Antikristem

  • USA Rapture-Palooza (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Po konci světa se miliardy lidí ocitnou v nebi. Lindsey a Ben však zůstali na předměstí Seattlu. Mladičký pár se vedle mluvících kobylek, krvavých dešťových přeháněk a hulících přízraků ze všech sil snaží vést normální život. Když se však v jejich sousedství Antikrist rozhodne vybudovat svou základnu, Lindsey dojde, že předmětem jeho zájmu bude asi právě ona. Za pomoci přátel, rodiny a souseda kosícího zombie, se dvojice rozhodne Antikristovy plány na sňatek s Lindsey překazit... a pří té příležitosti třeba náhodou zachránit celý svět. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (54)

Adrian.S 

všechny recenze uživatele

Takéto malé filmy tvorené pre radosť mi vždy dokážu spraviť náladu po tom, čo človek zaplače nad n-tým komiksovým sequelom robeným pre peniaze. Je to super jednohubka. Dobre natočené, zábavné, Craig Robinson ako Satan usilujúci o nevinnosť roztomilej Anny Kendrick je cool a Ken Jeong ako Boh jednoducho boží! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad hodně tragicky zpracovaný. Zpočátku mi ten film přišel i vtipný, nanebevzetí, máma vrácená z nebe jeden den potom, co tam byla v rámci nanebevzetí přijatá, mluvící kobylky, krvavý déšť, meteority dopadající na Zemi, hulící nemrtví, nadávající mluvící vrány. A uprostřed toho všeho ústrřední duo milenců, kteří se snaží uprostřed toho všeho žít normálně a zařídit si nějakým způsobem svůj život. Ale tyto plány naruší Antikrist, kterému se právě ta slečna zalíbila a ona se rozhodne spolu se svým přítelem Antikrista zbavit. Jak jsem již napsal, zpočátku vtipný a netypický film, ovšem jakmile přijde na scénu Antikrist, film jde šíleně z kopce. Ten herec mi absolutně nesedl a vůbec to najednou začalo být celé tak nějak odpudivé a nezajímavé. Na film jsem se těšil, ale výsledek mě docela zklamal, prostě tak nějak podivně zpracovaný film, u něhož by to chtělo asi trochu lépe zahraného a celkově charakterově jiného záporáka, a ne jen přisprostlého černocha bez jakéhokoliv charizmatu. Nicméně Anna Kendrick je rozhodně kladem celého filmu a vůbec ten film pár dobrých nápadů měl, a i proto nakonec hodnotím ještě vcelku přiznivýma dvěma hvězdama. ()

Reklama

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Přestože trailer i námět vypadaly dost zajímavě a pro Annu Kendrick mám celkem slabostl, Rapture-Palooza pro mne představuje jedno z největších zklamání roku. Až na pár apokalyptických výjevů jde o trapné, nevtipné a věčně se opakující gagy a snímek se tak již po pár minutách stane neskutečně nudným. ()

ferda12 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, co jsem to zase viděl za volovinu? Ten film jsem si pustil jenom z důvodu, že všechny ostatní programy šuměly a na mě zbyl tenhle "supr" film na HBO. Po prvních 10 minutách jsem měl sto chutí to vypnout. Ale řekl jsem si, že to nemůže být horší. Omyl, z bláta do louže. Co to dokáže HBO vyprodukovat? Jak se takováhle hovadina může dostat na HBO v hlavní vysílací čas? To mi mozek nebere. ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Takovou chujovinu už jsem dlouho neviděl. Zhulený zombie, nahláškovanej satan(antikrist) a hnusný plochý škrabadlo na parkety v hlavní roli (Anna Kendrick) Nicméně jsem řezal při těch hláškách celou dobu, fakt mě to pobavilo. PS: kyseláci a bručiksichti ať se na tohle nedívají a radši čumí na tarkofskýho. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama