Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pro toho, kdo už má něco nakoukáno, nebude tento snímek žádným překvapením, ovšem já hodnotím kladně z několika důvodů.. Josh Duhamel na mě působí ohromně sympaticky, Julianne Houghová se mi líbila, záporák byl správně odporný, atmosféra jakéhosi zapadlého městečka byla příjemná, hudební podmaz vyhovující a někdy je fajn si u filmu jen tak oddechnout.. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pravda, typický Nicholas Sparks. Ale není to právě to, co u jeho příběhů milujeme? Tu sladkou naivitu, nádherné slunečné prostředí a osudovou lásku. Člověk občas potřebuje vypustit a trochu si zasnít a tyhle filmy jsou na takové chvíle jako dělané. To, že to je předvídatelná sladárna neberu, protože to musí být jasné každému, kdo si přečte obsah nebo si povšimne jména autora předlohy. Mě osobně to zaujalo více než Zápisník (vida, tam nikomu klišé a kýč nevadil ) a krimi struna mě bavila a držela napnutou až do konce. A když už jsme u toho konce - ten trochu pokazil původní stoprocentní dojem .. Přesto je to příběh s pěkným námětem, sympatickými herci a především celkovou atmosférou, obzvlášt při pohledu na sluneční paprsky prostupující mezi listy stromů nebo přístaviště je to velice příjemné pokoukání. Neromantikům vstup zakázán. :) ()

Reklama

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Whoa. Lasse Hallström je taková moje nemesis a s timhle na něj už fakt seru. Tahle jupícká sračka může být užitná jen pro ty, pro které je vzrušujícím vrcholem měsíce slevová akce v kauflandu a budou ronit slzy dojetí v objetí supermodela se supermodelkou a jejich harantů ve stínu zlého policisty, který jako jediná postava ve filmu má alespoň nějaký rozměr. Tedy jeden. Genuine evil a s Hostem zatím největší kýbl hoven roku. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Slaďárnám se nebráním. Pokud jsou dobře natočený, nemám problém a dokonce několik z nich patří mezi mé TOP filmy. Zde jsem sice nečekal nic velkého, ale i tak přišlo zklamání. Naivní scénář mě ani neobměkčil, ani nedojal a v závěru spíš mírně negativně překvapil. Detektivní slátanina, kde třičtvrtě filmu váháte, jestli jde o romantiku nebo krimi a nakonec vám režie pěkně naservíruje mysteriózní třešničku na dortu, která tu působí jak pěkně mířená facka na tvář pří -20°C. Nechci o tomhle podprůměrném snímku nějak laborovat, tak bych to zkrátil asi takto: hodně slabá romantická detektivka, kde se uprchlá vražedkyně zamiluje v malém městečku do mladého usedlíka - prodavače. Nakonec je z vražedkyně oběť, což je asi v polovině filmu rozuzlení jedné strašné záhady a na konci pak přijde duchařská vsuvka, která tady vypadá hodně slabě a trapně. Nezaujalo a dvě hvězdy možná za pár klišé průměrných scének a sympatickou Julianne Hough. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Byť do hlbokej noci až prakticky rána hore kvôli romantickému kriminálnemu thrilleru, tak to už so mnou asi nie je niečo v poriadku a preto ak chcete, tak berte toto vysoké hodnotenie, ktoré tomu dávam s rezervou. Tí, ktorí ma poznajú však pochopia, že som stále rovnakí a ak mám isté veci rád, tak si viem užiť aj to, čo iní nie a zoberú to v pohode. Vo filme máme fešáka Alexa a fešandu Katie, najkrajších na okolí a nezadaných, takže romantický príbeh naberá na rozpakoch a lacnosti. Objaví sa nám tu aj zlý policajt, ktorého šialenstvo a zlosť na postavu sa však vo filme neobjasní. Duchársky príbeh je rozpačitá vec, veď ako často stretávate a hovoríte s mŕtvymi ľuďmi v akoby hmotnej podobe? Asi nie často, takže rozpačité dojmy sú tu oprávnené. Listy vo filme bol skvelý nápad, taktiež to postupné odkrývanie deja, no moje rozpaky boli stále, lebo mi to pripadalo ako vylepšený klišé film, teda filmy, lebo už sme mali veľa rôznych podobných, hoci aj z pláží, ktorý sa skrátka už niekam posunúť musel. Presvedčili ma herecké výkony, lebo Hough hrala takú blondínu s gestikuláciou, mimikou a správaním ako skôr môžem. Dokonca sa tu nebáli spraviť z policajta zlého násilníka, či poukázať na to, že pustiť si druhého takto rýchlo k telu a rodine môže byť nebezpečné, aj keď tým, že spolu nakoniec pár zostal len ukázali, že ľudia vnútro toho druhého často vycítia a zväčša sa nemýlia. Aj keď sa môže zdať, že jedno popiera druhé, je to tak len z určitej časti a tá zvyšná je skôr upozornením a preto ani ten už akoby povinný sex vo filme tomu veľmi neublížil. Pripravte sa teda skôr na thriller, než na romantický film. Dúfam, že som neprezradil príliš, nebudete na tento komentár veľmi myslieť počas sledovania a spomeniete si naň až po filme, keď mi snáď dáte za pravdu, že je to na rozhraní troch a štyroch hviezd. Ja z osobných pocitov dávam skôr štyri, aj keď sa to môže zdať slabé, mne to prišlo aj realistické. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)
  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)

Reklama

Reklama