Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Kriminální zápletka je jednoznačně přínosná a bez větších výhrad přijatelná, ovšem romantická linie se táhne jako ... jako lepkavý přeslazený sirup - a poněkud těžkopádně naservírovaná "mysteriózní" pointa mě značně otrávila ... tím spíš, že pod její realizací je podepsaný můj oblíbenec Lasse Hallström ... 2,5* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kombinace hned několika žánrů nevypadala zas až tak špatně, zvlášť když stručný děj dost připomínal již některými zmíněné Noci s nepřítelem. No a když už to včera dávali v telce, neodolal jsem – no a zklamán vyloženě nejsem, ale rozhodně jsem od toho čekal víc. Opravdu dramatických chvil tam bylo dost poskrovnu, závěr mi zrovna moc propracovaný ani nervy drásající nepřišel, ale zas na druhou stranu nenáročnému divákovi to asi stačit bude. Herecké výkony byli sice průměrné, ale to on byl ostatně celý film. Julianne Hough je jinak mimochodem celkem sympatická „dcérka“… ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

Po zajímavém pětiminutovém úvodu přijde zdlouhavá, stokrát omletá stupidita ! Nevím jak, ale po dalších deseti minutách jsem dokonale odhadla děj (kromě záhadné sousedky) a začala se nehorázně nudit. Tím pádem hledat mouchy, kterých bylo stále více a více. Stupidní scénář, ploché u některých až trapné herecké výkony, přiblblé dialogy. Pro mně je tenhle film shit ! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Kdo touží odplavit trable všedních dnů a úplně vypnout, tak je tenhle film to pravé ořechové, Přesně jsem věděla do čeho jdu, protože od Nicholase Sparkse se ani nic jiného očekávat nedá a krásný plakát k tomu přímo vybízel. Chtěla jsem něco sladšího, ale ne homoli cukru, kterou nebudu schopná pozřít. Co se romantiky týká, viděla jsem od Lasse Hallströma přece jen lepší kousky. Ale po vizuální stránce to byla vysloveně pochoutka a oba kluci i Cobie s Julianne byla taky dobrá volba, to nemohu říct :-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Byť do hlbokej noci až prakticky rána hore kvôli romantickému kriminálnemu thrilleru, tak to už so mnou asi nie je niečo v poriadku a preto ak chcete, tak berte toto vysoké hodnotenie, ktoré tomu dávam s rezervou. Tí, ktorí ma poznajú však pochopia, že som stále rovnakí a ak mám isté veci rád, tak si viem užiť aj to, čo iní nie a zoberú to v pohode. Vo filme máme fešáka Alexa a fešandu Katie, najkrajších na okolí a nezadaných, takže romantický príbeh naberá na rozpakoch a lacnosti. Objaví sa nám tu aj zlý policajt, ktorého šialenstvo a zlosť na postavu sa však vo filme neobjasní. Duchársky príbeh je rozpačitá vec, veď ako často stretávate a hovoríte s mŕtvymi ľuďmi v akoby hmotnej podobe? Asi nie často, takže rozpačité dojmy sú tu oprávnené. Listy vo filme bol skvelý nápad, taktiež to postupné odkrývanie deja, no moje rozpaky boli stále, lebo mi to pripadalo ako vylepšený klišé film, teda filmy, lebo už sme mali veľa rôznych podobných, hoci aj z pláží, ktorý sa skrátka už niekam posunúť musel. Presvedčili ma herecké výkony, lebo Hough hrala takú blondínu s gestikuláciou, mimikou a správaním ako skôr môžem. Dokonca sa tu nebáli spraviť z policajta zlého násilníka, či poukázať na to, že pustiť si druhého takto rýchlo k telu a rodine môže byť nebezpečné, aj keď tým, že spolu nakoniec pár zostal len ukázali, že ľudia vnútro toho druhého často vycítia a zväčša sa nemýlia. Aj keď sa môže zdať, že jedno popiera druhé, je to tak len z určitej časti a tá zvyšná je skôr upozornením a preto ani ten už akoby povinný sex vo filme tomu veľmi neublížil. Pripravte sa teda skôr na thriller, než na romantický film. Dúfam, že som neprezradil príliš, nebudete na tento komentár veľmi myslieť počas sledovania a spomeniete si naň až po filme, keď mi snáď dáte za pravdu, že je to na rozhraní troch a štyroch hviezd. Ja z osobných pocitov dávam skôr štyri, aj keď sa to môže zdať slabé, mne to prišlo aj realistické. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)
  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)
  • V čase 1:06:47 se Katie (Julianne Hough) dotýká Alexova obličeje levou rukou. V dalším záběru je to ale pravá ruka, která je na jeho obličeji. (Iveet)

Reklama

Reklama