Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chtěl jen prát, ne se prát, jenže člověk míní, láhev Jacka Danielse mění. Holt, tvrdý alkohol.. Syrový Rattle and Hum z černošské čtvrti, kde pukající hlavy kriminálního ksindlu poznají dvě věci: 1.Tohle není Jim Beam, 2.Punisher nezná Stav milosti.. Jen nechápu, proč plýtval dobrým pitím, když měl v dodávce kanystr benzínu.. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Hodně luxusní "omáž" od fanouška předlohy, který se bohužel nešťastně přimotal k jejímu potupnému filmovému ztvárnění (http://www.csfd.cz/film/117953-kat/), stejně jako před ním Dolph Lungren. Třetí pokus jsem neviděl, ale nepochybuji o tom, že není o moc lepší. Thomas Jane nám tu zahrál ve zkratce jedno z poselství, které by měl předávat Frank Castle, a to i velmi podařeném kabátku. Komiksovky se nám poslední dobou "reloadují" přinejmenším do lepšího průměru, protože už si na nich nechávají záležet, tak snad přijde Frank i po čtvrté. A přinese s sebou tu temnou, studenou a drsnou samotu hněvu znechuceného člověka. ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

ČistoKREVNÁ esence zla a jeho potrestání. Akademický příklad HRDINY(mstitele/antihrdiny) a jeho činu: nemluvný muž svědkem násilností, které překročí hranici, jde a uskuteční čin, kterým zlo zastaví. Je-li zlo brutální, je očekáváno (divákem) i brutální potrestání. Modelová ukázka pouliční bandy (obvykle černošská/hispánská/asijská) napadající slabší (bezbranné dítě - o to větší důvod k zastavení zla), kde se zjeví postava hrdiny a razantním způsobem učiní eliminaci zla. Divácky vděčné je využití naturalismu v násilí. Dirty Laundry na 10 minutách vše tohle skvostně představuje. This is real Punisher! ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Takto nejak by som si predstavoval filmového Punishera, nie ako tie riedke sračky čo o ňom naozaj vznikli. V jednej z nich hral titulného hrdinu aj Thomas Jane, ale tu, po ôsmich rokoch do role padol rozhodne lepšie ako naposledy. Na ploche desiatich minút je vybudovaná slušná atmosféra s nekompromisným finále, v ktorom sa pár neborákov na vlastnej koži presvedčí, že alkohol zabíja, obzvlášť Jack Daniels. 7+/10 ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku no spíš prvních 5 minut jsem si říkal kde je ta zbytenčná brutalita o které tady všichni básní a vida ona tam skutečně byla a byla opravdu krásná . Nemějte mě za nějákého psychopata nesnáším když někdo někomu ubližuje ale přece jen tohle je jenom film a ten si máme užívat a já jsem si ho užil !!! A jsem rád že tvůrce neudělal celý film protože pochybuji že by něco takového dokázal v plnohodnotné stopáži to co předvádí ve svých skvostných 10 minutách ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)
  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno