Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem věděl, že s Jackem Danielsem se dají dělat divy. Stačí si jít dole v ulici do prádelny přepláchnout hadry od krve z předchozích dobrodružství a může se docela dobře stát, že mezitím někdo stihne někoho znásilnit, nebo příliš transparentně napadnout nezletilého. Kdo to zažil, dá mi jistě za pravdu. Stejně tak hrdina tohoto krátkého snímku. Tenhle den rozhodně něco provede, někomu halt tu držku rozbije. To je prostě jasné jako facka. Snímek je ve své krátkosti vynikající. Už dlouho jsem se tak nechlámal, jako u této pouliční bitky, člověk má hned chuť buď na Jacka Danielse nebo na to, rozbít nějakýmu zfetovanýmu negrovi držku. A škoda, že Jack Daniels není klasická skotská. Klidně by si do toho mohl každý zpívat: Láhev skotský whisky - mezi tvoje pysky... ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Iste je goethecky romantickejšie vidieť sa v hlavnom hrdinovi (?), ktorý trestá zlo. Neberieme si sny navzájom a tento abstrakt riešenia sporov v dnešnom svete môže byť lákavý, no je zrejme púhym vyjadrením „Hasiť oheň benzínom“. Vnímať sa v pozíciách zaručujúcich krvavý kúpeľ je oddychové a hybné, no pravé postoje zaručuje nik iný ako Ron. Ďakujem csfd.cz za možnosť zhliadnuť. (20.07.2012) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Znas rozdil mezi spravedlnosti a trestem??? naprosto ultimatni nekompromisni kratkometrazni naser rozhodnuti zda koupit flasku Jacka Danielse ci nekoupit se muze stat naprosto zivotni a zasadni nejenom pro chlapka co dorazil jenom proto aby si vypral pradlo a nechtel se do niceho srat ale i pro ty kteri ten rozdil mezi trestem a spravedlnosti uz brzy poznaji perfektne vygradovana zabavna a vymazlena nasilnicka zalezitost kterou nemuzu proste hodnotit jinak nez maximalnim poctem Jack Daniels old Tennessee whisky!!! ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Dokoukl jsem to a byl jsem nadšený. Pak jsem uvažoval nad filmem a zjistil jsem, že použitá hudba z Temného rytíře mi víc sedí do Batmana než sem a občas by mohl být lepší střih. Pro jistotu jsem se podíval ještě jednou a zase jsem byl nadšený. Tak teď nevím, jestli radši už nad tím nepřemýšlet a pouštět si to pořád do nekonečna. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle chlápek si přišel vyprat jen svoje prádlo. Nenapadlo ho, že negerský klučina se dostane do rukou negerské bandy a on se do toho incidentu vloží. Bylo více špinavé prádlo, nebo se větší špína odehrávala na ulici? Návod jak knockautovat svého protivníka láhví kvalitní whisky a ještě mu důkladně přerazit pár kostí funguje jako dobrá reklama. Nehodnotil bych to nějak závratně. Zvláštní, jak se opěvuje Thomas Jane, ale když hraje v celovečerním filmu, ani hafánek po něm neštěkne. To samé platí pro režiséra Phila Joanou, jehož "kvalitní" filmografii už nesleduji od jeho nedomrlého thrilleru Mrazivá vášeň, ve kterém už tehdy uplatnil dobrý režijní cit pro technickou stránku. I zde je velmi působivá kamera, chladnokrevný Thomas Jane a stříkající gejzír "v něm já a spol." krve. Ani jsem nevěděl, že Jack Daniels tak dobře hoří. Jeho hořlavost ale na ulici nezkoušejte. Vzhledem k tomu, že jsem od Joanoua neviděl lepší počin s tak propracovanou režijní stylovostí, má ode mě 70%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)
  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama