Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

Butch71 

všechny recenze uživatele

Zajímavý zažítek podívat se na tak trochu jinou verzi toho, co už znám, a co mohlo vypadat úplně jinak. Těžko soudit, jak by se mi Big Bang líbil, kdybych tenhle pilot viděl úplně jako první díl, ale nutno dodat, že jsem rád, že se seriál vydal trochu jiným směrem. Každopádně až tak zlý tento pilot není, postavy mají prostě méně propracované charaktery, některé postavy tu chybí a jsou tu jiné navíc a Sheldonův charkter dostal trochu jiný rozměr (Sheldon se sexuálními zkušenostmi). Tenhle pilot představuje prostý průměr sitcomové zábavy a je dobře, že se tvůrci vydali jinou cetou, jinak by Big Bang asi nebyl tak skvělý. ()

ela. 

všechny recenze uživatele

Upřímně, jsem velmi ráda, že Katie(Penny) byla přepsána na tu Penny, jak ji známe teď. To samé Sheldon, i on mi tady připadal jiný-zvláštní-prostě to nebyl on... Celkově je odvysílaný pilot a jeho pokračující díly mnohem lepší, ale co čekat od pracovní nezveřejněné verze-na ni to bylo docela dobré. Takže "Unaired pilot" beru jako takový malý příjemný bonus, který je pro každého "skalního fanouška" Teorie přinejmenším zajímavý. ()

Reklama

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se bez mučení, že jsem nejspíše notně ovlivněn současnou podobou Big Bangu, ale otevřeně si řekněme, že tato první vlaštovka by daleko nedoletěla. Kathy (Penny) mi byla skutečně protivná a zcela otevřeně naše borce využívala, ženská postava zastupující Raje a Howarda byla divná (bohužel ne oním kouzelným způsobem) a Sheldon, který si potrpí na velká pozadí u žen.... děkuji převelice, že někdo zavčasu řekl tomuto STOP. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Gilda (alias Leslie) i Katie (alias Penny) jsou děsu plné a velké díky za jejich nekompromisní přepsání. Zbytek sice viditelně neotesaný a napůl cesty, ale ty základní kameny, na kterých stojí Teorie jak ji známe dnes, tam v náznacích jsou viditelné více než dostatečně, ne že ne. Ve výsledku samozřejmě spíše zajímavé a čistě pro srovnání než opravdu dobré a samostatně funkční, ale co by taky kdo čekal od pracovní neveřejné verze, že? ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jen jako lehce pozměněný originální první díl, ale postupně se začínají rozdíly zvětšovat. Většina replik je stejná a já si nejdřív říkal - proč toto nakonec nepoužili? Vždyť je to stejně dobré! Jenže není. Postava Kate, kterou nahradila Penny, je silně nesympatická a přestože Penny není zrovna světice, Kate působí vyloženě vulgárním dojmem levné šlápoty. A Shleldon tady připomíná lidskou bytost, za což jdou rovněž body dolů. ()

Zajímavosti (7)

  • Na začátku epizody hraje „She Blinded Me With Science“ od Thomase Dolbyho a na konci epizody hraje „Portions for Fox“ od Rilo Kiley. (SONY_)
  • Pilotní díl se od dalších dílů seriálu značně liší. Howard (Simon Helberg), Rajesh (Kunal Nayyar) a Penny (Kaley Cuoco) se vůbec neobjevují, hlavní ženskou roli přebírá Katie (Amanda Walsh) a Sheldon (Jim Parsons) není asexuál. (TwoFace)

Reklama

Reklama