Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rick Stevens (Nat Wolff) se vsadí se spolužákem ze střední školy o 1000 dolarů, že do čtrnácti dnů svede Ninu Pennington (Selena Gomez). Do cesty se mu ale staví spousta překážek včetně Pamely Bender (Elisabeth Shue), která se do Ricka bláznivě zamilovala, nebo také Kevina Carpentera (Austin Stowell), bývalého přítele Niny. Rick časem uznává, že se mu nepodaří sázku vyhrát, a tak se snaží sehnat 1000 dolarů tím, že si doma otevře striptýzový klub. Vše se ovšem zvrtne a obrátí naruby. (KajusaK)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to komedie, která by nějak zásadně vyčnívala, ale asi mi docela sedlo téma, takže jsem se u "Behaving Badly" docela bavil. Navíc jsem zjistil, že na Selenu se můžu prostě dívat v jakékoli kravině. A tohle je pořád ještě celkem ucházející dílo. Jsou zde celkem snesitelné postavy a hlavně zajímavé herci, kteří to posouvají o trochu výš, než kde to scenáristicky je. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Šajze. Nečekal jsem, že Stifflerovu mámu coby MCBP někdo překoná, ale Elisabeth Shue se to povedlo. V této úsměvně trhlé komedii vystřihla MCBP přímo ultimátní. Dalším pozitivem je fakt, že mi zde mládežniké role nelezly na nervy (více méně), hlavní hrdina byl dokonce fakt sympaťák. Negativem pak je snaha o co největší kadenci vtipů, což se nutně podepsalo na jejich kvalitě. Nahlas jsem se zasmál sporadicky, ale usmíval jsem se skoro pořád. 3.5* ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Teenegerska komedia, ktora postrada to najdolezitejsie humor. Prvy problem je v predstavitelovi hlavnej postavy. Niekoho tak nezaujimaveho som uz davno nevidel. Ale najväcsi problem predstavuje reziser, ktore nedokaze poriadne zrezirovat aj tych par potencialne vtipnych scen, ktore sa vo filme vyskytnu. A vo vysledku je to cely cas fadna nuda. Nieco taketo by vzniklo, keby sa teenegersku komediu pokusil natocit Zdenek Troska. Najväcsou zahadou je ako sa tvorcom podarilo dat dokopy take skvele herecke obsadenie vo vedlajsich ulohach, vdaka comu som si tento film pozrel. Nestalo to za to. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Asi jako 90% lidí zde jsem se na film odhodlala podívat jen kvůli účinkujícím a né kvůli scénáři. Děj byl takový zvláštní, ale občas jsem se zasmála. Bylo to tak hloupé až to bylo vtipné ;). Sázelo se zde hlavně na herecké výkony a to vyšlo. Mary-Louise Parker mě opět přesvědčila, že je nejlepší herečkou a jsem ráda, že jsem film viděla, i když tam moc nebyla. Její vzhled jakožto Svatá Lola mi hodně připomínal Lady Gagu :D).Selena mi tu výjimečně moc nevadila. Možná se někdy podívám znovu :)) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to ještě větší filmový brak, než jsem vůbec čekala. Nebýt Seleny Gomez, ani bych se na to nejspíš nedokoukala. Hlavní problém Behaving Badly je ten, že na komedii není vlastně skoro vůbec vtipný (zasmála jsem se skutečně jen jednou) a hlavní postava je neuvěřitelně nudná. Nepřidává tomu ani fakt, že herecké schopnosti Nata Wolffa se zdají být tragické. Především celá režie stojí za nic. Myslím, že tohle je v žánru přisprostlých komedií bez přehánění jeden z nejhorších filmů, jaký jsem kdy viděla. ~(1,4)~ ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama