foto

Charles C. Stevenson Jr.

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Behaving Badly
2010 How to Make Love to a Woman
2009 Twenty, The
2008 Sněžní přátelé
2006 Robert and Theresa
2005 Expose
Tweek City
2002 Supersvůdníci 2
2001 Přízračný svět
2000 Face the Music
1999 Otcův návrat (TV film)
1998 Městečko Pleasantville
Vzala jsem si monstrum (TV film)
1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
Muži v černém
1996 Intimní detaily
1995 Women of Spring Break, The (TV film)
1994 Ed Wood
1992 Woman with a Past (TV film)
1991 Vražedná vize (TV film)
1990 Jídelníček pro vraha (TV film)
Opposites Attract (TV film)
Pád do nemilosti (TV film)
Smrt přišla brzy (TV film)

TV seriály

2018 Will a Grace (TV seriál)
Where in the World Is Karen Walker? (S10E02)
It's a Family Affair (S09E16)
One Job (S09E15)
2017 Will a Grace (TV seriál)
Rosario's Quinceanera (S09E06)
2016 Love (TV seriál)
Magic (S01E07)
2014 Bad Judge (TV seriál)
Dads (TV seriál)
Baby Face (E15)
Glee (TV seriál)
Old Dog, New Tricks (S05E19)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
The Birthday Boys (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kdo říká, že nemůžeš jet domů (S03E01)
Shameless (TV seriál)
Order Room Service (S03E11)
Průměrňákovi (TV seriál)
Stovka (S05E04)
2012 Bunheads (TV seriál)
Mrcha od vedle (TV seriál)
A Weekend in the Hamptons... (S02E07)
Skandál (TV seriál)
White Hats Off (S02E01)
2011 Kancl (TV seriál)
The Seminar (S07E13)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Roztleskávačka (S01E02)
Samantha Who? (TV seriál)
The First Date (S02E18)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Ukradl motorku (S03E16)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Ida Funkhouser Roadside Memorial (S06E03)
2006 Will a Grace (TV seriál)
Co se vlastně stalo s Baby Gin? (S08E22)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Anamnéza (S01E10)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
Will a Grace (TV seriál)
Karen a Will boří zdi (S08E02)
Jackův dům (S07E19)
2004 Rodney (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kralující Lorelai (S04E16)
Západní křídlo (TV seriál)
The Benign Prerogative (S05E11)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Klub osamělých srdcí (S05E19)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje nejhlubší přesvědčení (S01E20)
Will a Grace (TV seriál)
Umělé oplodnění II. (S04E27)
Umělé oplodnění I. (S04E26)
Čarodějky (TV seriál)
Zachraňte vojína Lea (S04E17)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Zab mě (S01E03)
Čarodějky (TV seriál)
Zrada (S02E17)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Pravda a důsledky (S06E05)
1998 Malibu, CA (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Other Cheek (S05E08)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Women of the House (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Superman (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace