Reklama

Reklama

Chcete být piráty?

  • USA So You Want to Be a Pirate!
Krátkometrážní / Animovaný
Velká Británie / USA, 2012, 18 min

Obsahy(1)

Vítejte u pořadu “Chcete být piráty?” Jste připraveni na potulný život uprostřed oceánu, kde číhají monstra a nekonečný zmatek? Na pomoc přichází Pirát kapitán, který vám předá rady, bez kterých se žádný nastávající pirát, jenž chce na moři budit obdiv i hrůzu, v žádném případě neobejde! Pirát kapitán vás za asistence svého věrného papouška seznámí s praktickými a zábavnými pirátskými tipy. Naučíte se, jak si zapamatovat místo, kde jste ukryli poklad, poznáte tajemství navigace, nahlédnete do zákulisí náboru nových pirátů a navíc odhalíte taje pirátské kuchyně. Krakatice s citrónem a vilejši je přeci k nakousnutí, ne? Vydejte se v doprovodu speciálních hostů Charlese Darwina a Pirátského krále na plavbu plnou vtípků, legrace a hudebních překvapení! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Krátký bonus k Piratům, který hodnotím stejně jako film. Většina bonusů k animovaným filmů, jsou stejně dobré ba i lepší než celovečerní filmy, taky je to naopak, je to o něco málo horší a dalo by se bez toho obejít, ale i přesto ja tam několik zábavných momentů a vzhledem k délce se nejedná o ztrátu času. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Stejně dobré jako celovečerní film, tedy, jak by řekli piráti, fakt hodně, hodně dobré. Scénář opět napsal autor úžasných knižních předloh, ale tentokrát z nich nic nepoužil a vše je původní. Vznikl perfektní pirátský televizní pořad s cennými moudry typu "Pirát musí znát čtyři věci. Za prvý navigaci. Za třetí počty.", které dozajista ocení každý správný mořský vlk i suchozemec. ()

Rembrant 

všechny recenze uživatele

Tak toto video nemělo kromě postav s filmem nic společného. Podivná směs nepovedených a ohraných vtipů, které většinou vyzněly dost trapně. Styděl bych se to k filmu vůbec přidat. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Spíš takové video pro pobavení, než rozšíření původního filmu. Zkrátka TV show pro piráty. Nejvíc mě pobavila parafráze na The King's speech. :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nechcem byť zlý, ale tento "bonus" bol úplne zbytočný. Celovečerný film bol ešte ako tak zaujímavý a celkom vydarený, ale toto bolo trošku scestné. Mohli vymyslieť aj niečo inšie ako "paródiu" na talk-show. Našlo sa tu zopár dobrých hlášok, ale inak nič moc. A kto nevidel film, tak toto bude považovať za totálny blud bez logiky. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Krátký bonus na DVD a Blu-ray s filmem Piráti! je stejně parádně "plastelínově" animovaný a srší podobně zběsilým (a hodně divným) vtipem. Pirátský kapitán moderuje svou vlastní talk show plnou divných hostí i událostí v typicky aardmanovském duchu. 7/10 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Veselé, vtipné, barevné, hravé……..ale pro koho???? Na dospělého diváka bude celkový dojem působit příliš dětsky a tomu malému zůstane význam narážek a gagů skryt za hustým pirátským vousem……..takže???? ()

Aleshgang 

všechny recenze uživatele

Humorem se to filmu nevyrovná ani náhodou. Pár trapných vtipů bez příběhu. Pokud chcete vidět vše s Pirátským kapitánem tak asi ok, ale pokud chcete pouze  kvalitu tak jenom film! ()

ENDGAMEBOY 

všechny recenze uživatele

Další film neboli krátký film (podle Aleshgangovo doporučení). Tentokrát bylo docela krátký i trochu srandovní a dobrý. Ale lepší mi příjde ten normální film Piráti!. Za mě takových 6/10. ()

Reklama

Reklama