Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Joy Ride 3 sa mi z celej trilógie zdal najslabší. Príbeh a nápad v tomto filme mi zo všetkých dielov prišli najmenej rozvinuté, dej veľmi nudný a pomalý a scenár bez nápadu. Vzhľadom k tunajšiemu hodnoteniu (53%) sa musím odhodlať k opakovanému pozretiu, no to bude ďalší čas utratený dlhým nutkaním. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Declan si chtěl odpočinout od Wrong Turn rodinky a vrhl se na Joy Ride. Tak tedy : Rezavej hřebík je prostě nesmrtelnej a i když ve dvojce prožil ohnivé inferno tak zde má pleť opět jako dětskou prdýlku a dále terorizuje nevinné kolemjedoucí. Tentokrát to odnese jezdec rally a jeho parta a garantuju vám, že většina z nich se závěrečných titulků nedožije a pokud někdo přece jen jo určitě si příště rozmyslí házet kamionu myšky (tím myslím, že mu to střihli s autem před čumák a ne že po něm házeli potkany) . Že je Rezatec psychouš to už víme dávno takže ve své choré palici vykalkuluje, že přiměřeným trestem bude pomalá a mučivá smrt celé bandy a snaží se opravdu srdnatě zlikvidovat všechny a všechno. Bát se u toho nedá, ale dobře se na to kouká, nenudí to a já se celkem bavil takže spokojenost. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Od druhého dílu určitě posun k lepšímu. Měl jsem strach kvůli jménu režiséra, ale nakonec to nebylo tak hrozné. Prostě klasický Declan, příběh béčkovej, ale na druhou stranu výborné a originální mordy, pěkné gore a nějaká ta nahota. Průměr jak se patří, ke 4 hvězdě bych se v první půlce nesměl chvíli nudit. Rusty je vážně frajer a jeho způsoby kosení lidí jsou úžasné. Po zpackaném Wrong Turn 5, pěkná náplast. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Kvalitou podobné jednotke, len tu sa skôr autori zamerali na brutalitu a efektné mordovačky a upustili od psycho dusnoty napínavého prenasledovania. Rusty už neprenasleduje, ale všetko si zariadi tak, aby vtáčatká prišli k nemu samé :). Vraždy sú naozaj efektné a krvavé, hlavne tá prvá. Dosť mi vadilo, keď sa na konci z Rustyho stal vlastne terminátor, ale to bolo asi kvôli štvorke. Aj tak to však išlo urobiť inak, koniec teda z celkového dojmu hodne ubral, tam sa mohlo na scenári ešte popracovať. Čistý priemer. 60/100 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hahá, tak v tomto prípade sa ja osobne rozhodne sťažovať nemienim. Ten Declan je ako na hojdačke, ale toto mu opäť vyšlo, neporovnateľný rozdiel oproti nudnému piatemu Wrong Turnu, takže nech kľudne pokračuje v tom, čo mu ide najlepšie - v GORE. Ako scenárista síce nestojí za nič, ale na tie úmrtia je radosť pozerať. Už to úvodné vzrušujúce zlikvidovanie dvoch feťáčikov dalo rezolútne najavo, že komu takýto štýl nesedí, ani sa nemusí unúvať pokračovať ďalej. Potom sa zoznámime s postavami, nasleduje krátka diaľničná hra na mačku a myš, a v druhej polovici fajnová jazda s mnohými neskutočne vynaliezavými masakrážami bezbranných teenagerov. Takže nič nové pod slnkom, ale mne to sedí ako uliate - je to krvavé, je to béčkové, je to zábavné. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama