Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trollové jsou vždy veselí a šťastní skřítkové, kteří nejvíce ze všeho milují hudbu, tanec a zpěv. Jedinou vážnější starost na světě jim dělají Bergeni. Ti si totiž myslí, že můžou být šťastní jedině tehdy, pokud budou mít Trolla v žaludku. Bohužel však už dlouhou dobu žádného na jídelníčku neměli. Trollímu králi Peppymu se totiž podaří i se všemi jeho poddanými utéct a založit vlastní veselé městečko Trollíkov, které se Bergenům, v čele s princem Chroupou, nedaří a nedaří nalézt. A tak je jejich království oproti šťastnému a barevnému Trollíkovu naplněné nabručeností, zlobou a vztekem. Naděje na změnu Bergenům vysvitne v okamžiku, kdy se jim podaří skrytý Trollíkov vyčmuchat a dokonce i unést téměř všechny jeho obyvatele. Z bergenských spárů se totiž podaří uniknout i dvěma Trollům, princezně Poppy a Větvíkovi. Těžko bychom hledali dva odlišnější Trolly, nekonečně optimistická Poppy všechny problémy řeší písní, tancem a objetím. Kdežto bručounský Větvík žije v neustálém strachu z Bergenů, netančí, nezpívá a především se s nikým nikdy neobjímá. A právě na těchto dvou hrdinech je, aby zachránili unesené Trolly z bergenských spárů. Což znamená vyrazit do jejich království, proniknout do vězeňských kobek, vysvobodit je a uniknout. A především to znamená, že Poppy a Větvík budou muset spolupracovat. A tak se tato dvojka vydává na záchrannou misi, plnou nečekaných dobrodružství a nesnází. Naštěstí na to nakonec nebudou úplně sami, potkají totiž další podivuhodnou osůbku, Bridget, která je nejen pomocnicí v kuchyni, ale i jedinou Bergenkou, která miluje zpěv, tanec a prince Chroupu. (Cinemart)

(více)

Videa (36)

Trailer 2

Recenze (194)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tfuj. Disney/Pixar se už se poučil a dělá ty svoje filmy aspoň trošku ve stylu "down to earth", ale DreamWorks má ještě teda co dělat. Celé to bylo přemrštěně happy, hrozně barevné a otravně optimistické. Songy ale nebyly nejhorší a pro děti to asi funguje. Pustím si to znovu pouze v případě, že našetřím hodně peněz na drogy... 3* ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Achjo Achjo, jo zasmál jsem se to neříkám, ale absolutně nenávidím zpívání prostě. A když už se v dnešní době povede animák, že na něj může koukat i dospělý, jako že jsou tam fóry pro dospělý, tak tady asi jediný co bylo dospělýho bylo, že všichni trollové, až na toho mračícího se jeli na drogách, dokud ke konci filmu neobjevil tu jejich fetující šlehu taky... ()

Reklama

tlesk 

všechny recenze uživatele

Největším „neduhem“ Trollů je, že v rámci žánru nepřinášejí nic nového, a řadí se do lehkého nadprůměru animovaných pohádek. Podívaná je to hravá, docela nápaditá a rozhodně neurazí. Pokud neočekáváte dalšího Shreka a tedy nic než zábavnou jednohubku s nakažlivým soundtrackem (podíleli se na něm kupříkladu Justin Timberlake a Gwen Stefani) a k neuzoufání veselými, bujarými postavičkami, u níž se budou bavit zejména ti nejmenší, nebudete zklamáni a ani ochuzeni o pohádku, v níž láska, radost a štěstí zvítězí nad podlými intrikami… Více zde: http://nafilmu.cz/2016/10/recenze-trollove-2016-vlasate-panenky-ve-filmu/ ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Trollovia tancujú, spievajú, objímajú sa a keď to zrovna nerobia sú aj pozerateľní. Ak si odmyslíme fakt, že sa dej točí okolo pojedania jeden druhého je to pekná rozprávka pre deti do 7 rokov, ktorá nosí posolstvo „každý si je strojcom svojho šťastia“ a ktorá možno aj dojme tých, čo ešte nevideli Popolušku. Ale tí čo majú viac ako 7, Popolušku už videli a nie sú zrovna v pozícii si vybrať, či chodiť po obchodoch s tromi babami, alebo to na dve hoďky radšej zaparkovať do spoločnosti mamičiek, detí, pedofilov, sa tomu radšej vyhnite. Náš dabing v pohode, len netuším prečo preložili všetky pesničky a jednu ponechali v originále, nevedeli zaspievať či len došli rýmy? ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Animovaný Bollywood jak vyšitý; je to tak pozitivní, třpytivý a sladký, až z toho skoro začnou bolet zuby. Kvalitativně se to zpočátku hodně blížilo Šarlotině pavučince a chvílemi jsem obdivovala všechny 15+ v sále, že se kvůli dětem tak hezky obětují.. Přibližně v polovině filmu to ale zachránili Simon & Garfunkel a pak už se to jen zlepšovalo i přes předvídatelný děj. Celkově to bylo překvapivě málo vtipné, ale vizuálně hezké, škoda počeštěných písniček.. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (6)

  • Během názvu filmu trollové zpívají píseň „September“ od skupiny Earth, Wind & Fire. (griph)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scénka. (barborasara)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama