Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 1

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pomerne nevydarený pokus o torture drámu, v ktorej sa papá pokúša filmovo už dávno peskúšaným spôsobom načrtnúť spravodlivosť. Celé je to mylka a smrť dcéry je len zámienkou na pár krvavých radovánok pre cielenú divácku obec. Tá sa síce dočká, no nepotrebnými vsuvkami, ktore spôsobili tú závratnú minutáž.. Bolo už ďaleko lepšie aj bez "gore " a preďaleko úprimnejšie. Kengura teda takto žáner nenakopla. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V souboji s "The Tortured" a "7 Days" vychází jeho australský bratříček jako jasný vítěz. A to i přes tu počáteční roztahanost, připomínající pověstné ticho před bouří (v tomhle případě spíš před orkánem), v níž si tvůrci připravují pevnou půdu pod nohama. Protože v momentě, kdy se zhrzený tatík dozví skutečnou identitu vraha jeho dcerky, nastává v jeho sklepení nefalšovaná tortura. Pro nepřipravené diváky to může být docela peklo, jelikož i mně se dlouho nestalo, aby mě nějaké explicitní násilí zvedlo z gauče. Ale stalo se. Hlavní hrdina si totiž mučení své oběti neskutečně užívá, a divák mu prostě fandí. Tuším, že zdejší drcení kolena a trhání zubů si budu živě pamatovat ještě nějakou dobu. Jop, je to síla. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak originální příběh o pomstě ve starozákonním duchu. Byť tortura je na celém snímku nejzajímavější, klidně by se bez ní obešel. Jenže autoři natočili film právě kvůli mučení. To je sice uděláno obstojně, leč nijak vynalézavě. Za své existence již lidstvo vymyslelo daleko rafinovanější způsoby, jak člověka postupně odpravit. Pro případné zájemce doporučuji knihu Martina Monestiera Historie trestu smrti. Dozví se zde nejen jak ponížit a rozebrat člověka na jednotlivé součástky, ale i řadu zajímavých historických faktů, jak krutě skončila spousta významných osobností v dějinách. Jinak drcení kolena ok, se zuby už to bylo horší. Ač trhání vypadalo realisticky, tak trikoví specialisti zřejmě u skutečného trhání nikdy nebyli... A co se týká Dereka - neustále jsem měl nepříjemný pocit, že jeho posedlost vlastní dcerou nese výrazné rysy pedofilie. Možná by se nakonec ukázalo, že oba bratři podědili deviaci po...otci? Fanoušci splatter a gore jistě šokováni nebudou, jelikož mnohem odvážnějších filmů je dosti. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Po první hodině jsem chtěl toho blázna, co mi tohle doporučil, proklít až do desátýho kolena jeho rodu, jenže... V momentě, kdy tatík, co o svojí holčičku přišel, najde deník !spoiler! svýho mladšího bráchy, ve kterým se dozví, co mu jeho brášule udělal s dcerou, začne nefalšovaný peklo. Řezaní údů, lámání kolen, strkání ostnatýho drátu do prdele nebo trhání prstů- to se jeden usmívá jakože "heh, ti Australáci jsou fakt mimoni", ale pak dojde i na trhání zubů a i když jsem kurva velkej kluk, co ten zrak neotočil ani nepřivřel, tak na další návštěvu své zlaté dentistky se těším asi jako jehovista na Vánoce... Pořád čekám, kdy mě Klokani co do hororů zklamou... a pořád neane :-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jeden naštvaný otec, touha po pomstě po mrtvé dceři a vrah připoutaný ve sklepě. Více než 3/4 filmu jsou o tom, jak je vrah brutálně mučen a tak pokud máte chuť podívat se jak je někdo provrtáván, řezán, zapalován a už ani nevím co všechno, zde je toho více než dost. Já bych ale přeci jen požadoval více. ()

Reklama

Reklama