Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

runner85 

všechny recenze uživatele

Ja viem, vravel som, že komédiam dávam utrum. Možno za tento môj malý skrat môže fakt, že nielen že som mal nočné smeny a mal som z časti chronický nedostatok zdravého rozumu ale i to, že som prišiel unavený zo záhrady a pozeral som program stanice HBO a tam zrazu vidím ROSE BYRNE tak ma to nalákalo :(. Už začiatok filmu ma mal upozorniť na tú trapárnu čo tam zas bude, tá svadobná reč bola ako keby to čítal 14 ročný puberťák, potom sa to na chvíľu zlepšilo ale také veci hranie šarády a pozeranie fotiek, tancovanie na bankete - tiež si vravíte, šak na tom nie je nič zlé ? Si to pozrite a uvidíte čo som tým myslel ... a ten WTF koniec ako vykradnutý z Manuely ... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

První, co mě už během zhlédnutí napadlo, to je fakt, že jsem doufal v trochu vtipnější komedii. Ne, že by snímek "Dávám tomu rok" vtipný nebyl, ale co si budeme povídat, ty nejlepší vtipy se mu podařilo střelit do traileru. Bohužel je to trend poslední doby, což je škoda. Producenti si neuvědomují, že trailery by šli dělat jinak. Takhle to je jednoduché a lidi na snímky stejně do kina přijdou, tak proč to měnit? Vždycky mám raději trailer, když jen naznačí, ale to se dnes moc nenosí. Škoda. Taková scéna s holubičkou byla skutečně parádní, i když je pravda, že jako celek byla ještě lépe vypointovaná než ta ukázka v traileru. Nic to však nemění na tom, že "Dávám tomu rok" mohl přinést humor ještě údernější. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/04/davam-tomu-rok-2013-60.html ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Výroky a představení Stephena Merchanta v tomto filmu bych zhodnotil jako totální pomatení mysli. V jaké situaci musí člověk být, aby kývnul na podobnou roli?! A co zbytek? Taky žádná sláva, ale pravda...se scénářem nic nezmůžou. Ale jako názorná ukázka toho, že do svatby vše funguje a pak se to sere, dostačující. Jen je zajímavé, že na to všichni přijdou až po té svatbě...takže, kde je chyba?! 20% ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh dvou lidí, kteří se potkali, zamilovali, vzali a hned po svatbě zjistili, že si nejsou souzeni, ale zkusili to spolu dál. Takto v jedné větě to vypadá na celkem solidní romantickou komedii plnou srdceryvných momentů, opak je však pravdou. Ani v nejmenším netuším, kam mířil Dan Mazer tímto dílkem, ale pro mne to bylo jedno z největších utrpení, jaké jsem kdy u filmu zažil. Pouťová moudra tu létala jak v Sexu ve městě a dávala podobný smysl - žádný. Trapnost je zde výplní prakticky každé minuty v různých podobách a není zřejmě jediného dialogu, u kterého bych neměl chuť hlavním protagonistům urazit hlavu a jejich krví vymalovat nejbližší kostel. Vtip se do vás snaží nacpat tak jemně, jako se šiškami krmí husy. Bohužel se není čemu smát, jelikož ony vtipy postrádají základní vlastnost a působí spíš jako facka v neděli v šest ráno. Celou dobu jsem si říkal, že se snad postupně vyhrabeme z těch sraček, ale naopak jsme zabředávali stále hlouběji a já už neměl sílu pokračovat. Nakonec jsem to na tři pokusy dokoukal, ale musím říci, že s obrovským sebezapřením. Rose Byrne a Simon Baker museli být velmi zoufalí, že kývli a vzali tyto role. Naopak u Anny Faris překvapen nejsem, jen si tak říkám, jak až hluboko může klesnout. Hrůzostrašná záležitost a naprosto tupá slátanina, které se budu vyhýbat velice širokým obloukem. 0% ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

"Romantická komedie", kde se střídají trapné scény s pár opravdu vtipnými (vážně byly jenom 2 vtipné scény: komentáře Chloe v trojce a výstupy úderné Naomi). K romantice se dostanete až v závěru filmu, kdy vám scénáristi vyplní přání a krásný Simon Baker odchází s Rose Byrne a Anna Faris dopadne nejhůř - zbyde na ní jen hulvát. Chudák Rafe Spall musel hrát takového idiota :( ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Továrna na „rozpouštědla“ použitá ve filmu je ve skutečnosti pivovar společnosti Meantime Brewing Company v londýnském North Greenwich. (Johnny.ARN)
  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama