Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh dvou lidí, kteří se potkali, zamilovali, vzali a hned po svatbě zjistili, že si nejsou souzeni, ale zkusili to spolu dál. Takto v jedné větě to vypadá na celkem solidní romantickou komedii plnou srdceryvných momentů, opak je však pravdou. Ani v nejmenším netuším, kam mířil Dan Mazer tímto dílkem, ale pro mne to bylo jedno z největších utrpení, jaké jsem kdy u filmu zažil. Pouťová moudra tu létala jak v Sexu ve městě a dávala podobný smysl - žádný. Trapnost je zde výplní prakticky každé minuty v různých podobách a není zřejmě jediného dialogu, u kterého bych neměl chuť hlavním protagonistům urazit hlavu a jejich krví vymalovat nejbližší kostel. Vtip se do vás snaží nacpat tak jemně, jako se šiškami krmí husy. Bohužel se není čemu smát, jelikož ony vtipy postrádají základní vlastnost a působí spíš jako facka v neděli v šest ráno. Celou dobu jsem si říkal, že se snad postupně vyhrabeme z těch sraček, ale naopak jsme zabředávali stále hlouběji a já už neměl sílu pokračovat. Nakonec jsem to na tři pokusy dokoukal, ale musím říci, že s obrovským sebezapřením. Rose Byrne a Simon Baker museli být velmi zoufalí, že kývli a vzali tyto role. Naopak u Anny Faris překvapen nejsem, jen si tak říkám, jak až hluboko může klesnout. Hrůzostrašná záležitost a naprosto tupá slátanina, které se budu vyhýbat velice širokým obloukem. 0% ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

"Romantická komedie", kde se střídají trapné scény s pár opravdu vtipnými (vážně byly jenom 2 vtipné scény: komentáře Chloe v trojce a výstupy úderné Naomi). K romantice se dostanete až v závěru filmu, kdy vám scénáristi vyplní přání a krásný Simon Baker odchází s Rose Byrne a Anna Faris dopadne nejhůř - zbyde na ní jen hulvát. Chudák Rafe Spall musel hrát takového idiota :( ()

Reklama

awokado 

všechny recenze uživatele

Hádání doktorky Quinnové, promítání fotek z Marakéše....dobře jsem se bavil. Možná to bylo tím, že jsem to viděl v kině? Možná. Nicméně mě film bavil i tím, že byl poměrně netradiční - začalo se svatbou a končilo zábavným (cynickým?) rozvodem. Ano, není to vůbec jklasická romatická komedie a právě proto mě to bavilo, víc než průměrně. Břitký britský humor v tomto pojetí mě prostě bavil. Takže dobré čtyři hvězdy děcka. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Výroky a představení Stephena Merchanta v tomto filmu bych zhodnotil jako totální pomatení mysli. V jaké situaci musí člověk být, aby kývnul na podobnou roli?! A co zbytek? Taky žádná sláva, ale pravda...se scénářem nic nezmůžou. Ale jako názorná ukázka toho, že do svatby vše funguje a pak se to sere, dostačující. Jen je zajímavé, že na to všichni přijdou až po té svatbě...takže, kde je chyba?! 20% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

vsetky hlavne postavy mi prisly bud tupe alebo nesympaticke ako i cely pribeh mi prisiel dost zvlastny a anti-romanticky ci anti-svadobny co niekomu moze vadit (kde vacsina romantickych filmov konci svadbou, tu sa nou zacina a happy end pride v podobe rozvodu), ale nastastie sa tu dost hlaskuje a nechyba ani humor na hranici nevkusnosti, ale tu hranicu nikdy neprekracuje tak je to stale v pohode. z obsadenia je vynikajuca minnie driver a hlavne stephen merchant ktory by mal byt od tohto momentu obsadovany do kazdej jednej romantickej komedie z produkcie working title. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Továrna na „rozpouštědla“ použitá ve filmu je ve skutečnosti pivovar společnosti Meantime Brewing Company v londýnském North Greenwich. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno