Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Coulson stále pátrá po Ianu Quinnovi. Dostává informaci, že firma Cybertek bude pro Quinna přepravovat v italském vlaku jakousi zásilku. Coulson a jeho tým proto v přestrojení nastoupí do vlaku a začnou hledat balíček. Operace však nevyjde a všichni se ocitnou v nebezpečí. (TV Fanda)

Recenze (4)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl vypadal, jako by většinu lidí co pracovalo na předešlých dílech vyhodili a najmuli lidi nové, protože vše začíná být vážnější a s novým stylem "vyprávění", které je konečně dospělejší a v tomto případě i originálnější.... Jenže Simmonsová a Fitz jsou stále s těmi svými odborně-neodbornými výklady, které jdou většinou totálně mimo mísu, nadále otravní a nadlidské výrobky, vyrobené lidmi, které ti dva se snaží vysvětlit jak fungují, tak vše ještě zhoršují, kdyby nebyli tak roztomilí, tak je začnu nenávidět. ... ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

13. epizoda jménem T.R.A.C.K.S. je velice dobrá. Příběh je zajímavý, ať už celá vlaková sekvence v přestrojení, tak různé vracení a přetáčení událostí, se kterýma si celá epizoda hraje, tak i samotné finále v Quinnově domě. Hlavně již zmiňovaných prvních 15 minut ve vlaku je scéna plná neskutečně vtipných momentů a vlastně celá epizoda je nadupaná dobrými hláškami :D Cameo Stana Leeho taky potěší. A teď až do konce komentáře spoilery na epizodu :) Finálních přibližně 10 minut je velice super. Máme tady postřelení a skoro zabití Skye, které nám nastavuje materiál na další epizody a na závěr dílu se nám tady konečně zrodí Deathlok. Epizoda velice dobrá, plná zajímavých nápadů (třeba granát „zmrazující v čase“ byl dost zajímavý) a celkově zábavná a zároveň napínavá epizoda. Hodnocení: 78% ()

Reklama

Reklama