Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hunter s Morseovou pokračují ve sledování Malicka. Ten je přivede na Sibiř, kde Rusové v čele s Antonem Petrovem začínají budovat zařízení pro nelidi proti vůli ruského předsedy vlády Olshenka, který se snaží stavbě zabránit a posílá na místo svého člověka. Ten je však vzápětí zavražděn. Malick se zrádci připravují vraždu samotného Olshenka. Atentátu agenti sice zabrání, jsou však při tom Rusy chyceni. Jen zásahem prezidenta Ellise a Coulsona se povede vyjednat jejich propuštění, ale oba agenti musí svou službu v organizaci ukončit a odejít do civilu. Do hry vstupuje Malickova dcera Stephanie. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Také mi to přišlo jako takový obyčejný výplňkový díl. Ovšem ten závěr a to famózní rozloučení! No sakra! Prožíval jsem to s nimi a taktéž mi ukápla slzička. To naprosto nemělo chybu. Jsem na ten jejich vlastní seriál zvědavý. Tak nějak jsem je nikdo extra nežral, ale byla to pro mě oblíbenější dvojka než Fitz a Simmons. Důkaz, že důstojné rozloučení ještě seriály úplně nevymítily a nemusí každej jenom umírat. A Malickova dcera, hm, tyhle cliffhangery mi extra záživné nepřijdou, ale tak uvidíme, co mají ti dva v plánu. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třináctá epizoda Parting Shot ( bacha, jsou tu na ní SPOILERY :D ) je dobrý příklad takového obyčejného výplňkového dílu, jehož konec ale zvedá hodnocení hned o několik procent. Celá epizoda je jakože fajn, extra nenudí, ale že by byla nějak super se říct nedá. Zároveň je to dost epizodní a výplňkové, není tu žádné pořádné propojení s dalšími díly. Každopádně Inhuman generál Androvich je podle mě docela nevyužitý. Jeho schopnost, kdy může ovládat vlastní stín, je hrozně zajímavá, bohužel tahle postava nemá moc prostoru a hned umře. Celkově takový průměrnější díl. Ale ten konec. Odchod Bobbi a Huntera je udělaný naprosto výborně a i když ani jeden z nich neumře, celá finální scéna, kdy si dávají sbohem, je udělaná velice emočně a i ta slzička ukápla :D Skvělý závěr pro dvojici skvělých postav. Akorát mě mrzí, že jejich připravovaný seriál Most Wanted, který měl právě pojednávat o osudu Bobbi a Huntera po Agents of S.H.I.E.L.D., tak nebyl schválen a nikdy nevznikl... docela bych si ho dal :D Hodnocení: 72% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Krycie meno Bobbi Morse (Adrianne Palicki) „Bird“ je odkazom na jej krycie meno z komiksov „Mockingbird“. (Pat.Ko)
  • Daisy (Chloe Bennet) sa zmienila o tom, že randila s ruským hackerom. Môže to byť odkaz na Kurta z Ant-Man (2015). (Pat.Ko)
  • V bare, pred "rozlúčkou", Bobbi (Adrianne Palicki) a Hunter (Nick Blood) pijú pivo Bendeery. Toto pivo je vlastne vymyslené a je pomenované po priateľovi Nicka Blooda - Benjamin Derry. Toto pivo v seriáli sa už objavilo niekoľkokrát. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama