VOD (1)

Coulsonův tým se spojí s Tess a Dekem (místní). Tess se podaří dostat Coulsona do Virgilova obydlí. Hledají jim tam něco, co by mohlo být užitečné. Jemma a May se stanou svědky odporného rituálu. Kree vyberou skupinu lidí, kterým zčervená čip. Ti mezi sebou bojují. Pokud jeden z nich zabije druhého, „zaslouží si“ žít. Právě jeden z červených bodne poskoka Kreeů. Jemma neváhá a ošetří mu ránu. Za to je odvedena k veliteli stanice. Mack a Yo-Yo jsou ve vězení vyslýcháni a mučeni. Daisy jim přispěchá na pomoc. (Varan)

(více)

BaronMartin

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá část Orientation je stále velice dobrá. Pořád se mi líbí, jak seriál divákům postupně a pomaličku představuje ten svět, kdy Kree zotročili lidstvo. Nevyvalí na nás tunu informací najednou, naopak to hezky pomalu objevujeme. A to je dost fajn. K příběhu samotnému, nejvíc mě asi baví linka Simmonsové, která je prostě zajímavá. S ní se nám představuje i záporák Kasius a jeho služebnice Sinara, která má mimochodem skvělý hudební motiv. Samotný Kasius taky působí dost dobře. Celkově poměrně dobrá epizoda. Hodnocení: 73% ()