Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Saiondži Kósuke postupuje jako policista výš, protože zdárně vyřešil případ zlodějů kol. Pochází z bohaté rodiny, má přítelkyni, je naivní a všemu věří. Jeho úkol v nové práci je dohlížet na Hiracuku Heihačiho, „slušného“ policistu s brilantním mozkem, zda-li náhodou nebere úplatky nebo se nepachtuje se zločinci. Jenomže Hiracuka si se Saiondžim jen hraje a usmívá se na všechny strany. Ale co za tím úsměvem skrývá? (Zíza)

(více)

Diskuze

Zíza

Zíza (hodnocení, recenze)

Krysap: Mně třeba přišlo těřký na porozumění ty dlouhý věty, třeba z televize apod. Jinak to bylo fajn. :-) Příjemně koukatelný, hlavní hrdina přijatelně střelený, Jamašita pro mě nově naivní (absolutné nezvyk :-D). Ale ještě nejsem u konce, tak uvidíme, kolik tomu padne hvězdiček.

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

OK, tak nakonec to bylo docela koukatelný, případy byly zajímavý a neokoukaný. Jinak doporučuji lidem co se učí japonštinu, je to pěkně srozumitelný i pro mírně pokročilýho začátečníka (ne všechno, pochopitelně, ale z velký části).

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Sakra, já se tak těšila na nějaký další napínavý detektivní drama.. a místo toho taková sračka? Na ujetou komedii jsem sice neměla náladu, ale zase se přiznám, že se u toho tlemim jak blázen. Takže, po prvním zklamání se mi to začíná docela líbit. Uvidíme, jak to bude dál.. :-) Ten žánr "mysteriózní" mi teda moc nesedí..

Reklama

Reklama