Reklama

Reklama

Ninja 2: Pomsta

  • USA Ninja: Shadow of a Tear (více)
Trailer

Těhotná manželka mistra bojových umění Caseyho Bowmana byla zavražděna. Ztrátou zlomený Casey pomalu ztrácí důvod žít, dopředu ho žene jen neuvěřitelně silná touha po pomstě. Bowman se domnívá, že vrahem milované ženy je obávaný mafián Goro. Na pohřbu se setká s bývalým studentem Nakabarou, který mu nabízí trénink ve své škole bojových umění v Thajsku. Zprvu to odmítá, pak se rozhodne, že tam odjede. Při jednom zápase s Nakabarovým studentem Casey ztratí nervy a začne útočit skutečnými údery. Nakabara ho nabádá, že se musí naučit ovládat své emoce. Aby byl Casey schopen vypátrat a porazit svého protivníka, musí povýšit svoje bojové schopnosti na novou úroveň. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CASEY. JSOU TADY JEN DVĚ MOŽNOSTI. BUĎ SPOJÍME SÍLY. NEBO JEDEN Z NÁS BUDE MUSET ZEMŘÍT.…“ /// Poté, co Namiko vodvezou v pytli, nechce Casey jen tak sedět a čučet na flek vod krve. Nadešel čas zanechat za sebou haldu mrtvol a provonět Barmskou džungli kouřem… Zručně provedený béčko i pro ty, což vzpomínaj na dobu, kdy se v černým voblečku proháněl Americkej ninja. Fláknu 3*, páč vzpomínka na starý časy v novým hávu neuškodí… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechápu, proč mám podstoupit zkoušku ohněm. 2.) Ve skladu se nám začal ztrácet vostnatej drát. 3.) Thx za titule ,,Bac“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ninjovská dvojka bohužel většinu děje jen natahuje a všechny ty zdařilé souboje, které opravdu stojí za shlédnutí, nás připravují na finální akci, kde Adkins opět oblékne ninjovský oblek a z drogového barona udělá barona bez hlavy. Bohužel je této akce strašně málo a je to velká škoda. V tomto obleku to Adkinsovi hrozně sekne a měl by v tom hrát aspoň půl filmu. Místo toho bohužel jen tak bloumá městy, sem tam se pobije, sem tam někomu sekne ruku či ho podřeže, protože jej podezřívá ze zavraždění své manželky (hrdinka z jedničky). Zatímco všechny bojové scény jsou fakt dobré, děj je špatný a spousta kecacích scén je zcela zbytečných. Adkins hrát neumí, on potřebuje bojovat a bojovat. Celkem jsem spokojen, určitě minimálně stejně dobré jako jednička, ale šlo z toho dostat daleko víc. Hudba: Logan Mader & Gerard Marino ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins bude mít asi opravdu gumové kosti, některé jeho bojové kreace berou dech a popírají základní předpoklady fyziky. Přes silně nudný a ultra tupý úvod film nakonec dospívá do solidního béčka, navíc s překvapivým odhalením hlavního záporáka. Oceňuju taky hudbu, která se povedla a sedla jak prdel na hrnec.Co mě ale mrzí,je Goro bílý pes - nevím, koho napadlo obsadit do role vládce drogového barmského kartelu starého chrchlajícího senilu, který naháněl asi tolik strachu, jako rozzuřené morče..............moje hodnocení = 6 z 10. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„The man who seeks revenge should dig two graves." Prvý Ninja sa hral na niečo čím nebol, zato Shadow of A Tear je poctivé béčko, ktoré je si svojej béčkovosti "plne vedomé". Jasné, že by sa mu dalo vytknúť mnoho vecí, ale v rámci svojho už v podstate vymierajúceho subžánru sa stále jedná o vysoký nadpriemer. Súboje sú, ako sa už na Florentinea patrí, vynikajúco natočené, možno choreografia mohla byť málinko nápaditejšia pri niektorých, ale hlavné je to, že ich je tu, s prepáčením, pokokot (Isaac v jednom rozhovore tvrdil, že 15, ja som napočítal 13 :)). Skrátka a dobre, najlepší "nindžafilm", aký som doteraz videl. 75 %. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Příběh o neporazitelném ninjovi jakoby vystřižený z 80tek. Konečně vidíme Amerického ninju co se umí opravdu rvát. A to sakra dobře. Míň mečů a víc kopů druhému ninjovi sekne. Scott zde opravdu vytváří pocit, že každý jeho kop je jak od koně a choreo je dokonalé. Film nabízí přesně to co jsem očekával. 80kový příběh, na každým rohu čeká někdo kdo chce na držku a je jen na něm jak si o to řekne. 70 procent za výbornou oldskůlovku a super bitky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Nôž, ktorý používajú dvaja útočníci v scéne, kde chcú ukradnúť Caseymu (Scott Adkins) prívesok, je japonský obradný nôž Tonto. (m.a.t.o.)
  • Scott Adkins (Casey) si počas natáčania poranil chrbát, a tak ho musel v niektorých scénach zaskočiť kaskadér Brahim Achabbakhe. Vôbec po prvýkrát sa tak stalo, že namiesto Adkinsa vystupoval v bojovej scéne jeho dablér. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Thajsku a jeho metropole Bangkok. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama