Reklama

Reklama

Ninja 2: Pomsta

  • USA Ninja: Shadow of a Tear (více)
Trailer

Těhotná manželka mistra bojových umění Caseyho Bowmana byla zavražděna. Ztrátou zlomený Casey pomalu ztrácí důvod žít, dopředu ho žene jen neuvěřitelně silná touha po pomstě. Bowman se domnívá, že vrahem milované ženy je obávaný mafián Goro. Na pohřbu se setká s bývalým studentem Nakabarou, který mu nabízí trénink ve své škole bojových umění v Thajsku. Zprvu to odmítá, pak se rozhodne, že tam odjede. Při jednom zápase s Nakabarovým studentem Casey ztratí nervy a začne útočit skutečnými údery. Nakabara ho nabádá, že se musí naučit ovládat své emoce. Aby byl Casey schopen vypátrat a porazit svého protivníka, musí povýšit svoje bojové schopnosti na novou úroveň. (Nova Cinema)

(více)

Diskuze

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

bestlama , Ouwen

Už sem to nechal opravit... za nějakejch pár minut by to mělo být opravený bez Kosugyho jako záporáka ... Snad si to do té doby nepřečte moc lidí, kteří na to chtějí kouknout ... Mlátit hubou umím, ale taky umím věci řešit ...

na příspěvěk reagoval Ouwen

pajmič666

pajmič666 (hodnocení, recenze)

Flipnic

Amen kolego :D tento film stůj účel plní naprosto dokonale, akce, akce a i kdejaký vysokorozpočtáky by mohli závidět. Kdyby to mělo lepšího scénáristu, byla by to naprostá bomba.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

bestlama

"nebo budeš psát obsahy jak mu řekneš" to je na dlouhou dobu, pokud chceš, napíšu ti víc do zpráv. - jinak máš pravdu, a pokud je to tak jak říkáš, tak ať to zlepší no :) 

na příspěvěk reagoval Flipnic

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Ouwen

Jasně, že může. To se stává. Ale právě proto reaguji, že by mohl zažádat o přepsání nebo tak něco. A reakce na tvé: "nebo že bude psát obsahy jak mu řekneš?" .. Nemusí psát, jak se pískne, ale prostě si příště dá větší pozor. Já teda četl více jeho obsahů, všímám si ho delší dobu a vidím, že v tom opravdu plave a nemá jasno, co vlastně chce napsat. Tak buď svou práci vylepší nebo ať nepíše. Protože může zklamat hodně lidí a tím si dobré jméno neudělá.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Flipnic

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

bestlama

Tak. tebe respektovat budu, napsal jsi mi to normální formou, ne jako ten mamut Flipnyk, no asi ne, ale každý dělá chyby příteli. 

na příspěvěk reagoval bestlama

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Ouwen

Chápu, že hájíš kamaráda, ale můžeš mi vysvětlit, jestli to teď myslíš vážně? To je jako v pořádku tam nechat spoiler jako kráva?

na příspěvěk reagoval Ouwen

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

ywo666

Mám ti vzkázat: Až se naučíš psát obsahy filmů, tak někoho kritizuj, protože Tvoje hloupost je nedozírná a ten Tvůj obsah se bude muset bohužel vymazat... (A to je ještě to slušněji napsané. Takže i za sebe a další uživatele, kteří by tě mohli poslat do piče prosím, abys to nechal upravit.) A jestli se mohu zeptat za sebe, jaký má smysl cpát do obsahu filmu všechna ta jména a filmy, kde už hráli?

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Flipnic

nyní mi pověz, jestli jsi ho udělal.... spíš jsi udělal větší bordel, myslíš si, že on přepíše obsah? nebo že bude psát obsahy jak mu řekneš? 

na příspěvěk reagoval bestlama

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Flipnic

proč by se měl on nad sebou zamýšlet, když to ty neuděláš? na druhý ukazuješ prstem a hlavně, že ty jsi údajně král tady.... skutečný král by neztrácel čas s takovýma debilama 

na příspěvěk reagoval Flipnic

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

bestlama

No jo ty woe, teď koukám na ten obsah a ten KOKOT ywo666 vyspoileroval základní věc, že Kane Kosugy je hlavní záporák ... :-(( Ty vole!! Já jsemsice napsal v komentu, že se Adkins utká s Kosugym, ale napsalsem to tak, aby nebylojistý, že je Kosugy za tím vším, mohlo jít o přátelskej souboj, který tam taky byly ...

 

Takže vzkaz uživateli ywo666: Až se naučíš psát obsahy filmů, tak někoho kritizuj, protože Tvoje hloupost je nedozírná a ten Tvůj obsah se bude muset bohužel vymazat...

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Flipnic

my jsme takový debilové, že nás nepochopíš.. debilové mají svůj svět, my se taky nesereme do toho moralistického 

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

ywo666

Myslím,že pošta je zde o osobních sděleních a Ty jsi kokot v tom, že po někom chceš, aby svoje soukromý sdělení a výměnu názorů pouštěl veřejně ... tak jdi Ty frajere doprdele ... protože jsi směšnej akorát Ty, film není o roku 2013 , ale začal už před rokem 1920 a pokud to nebereš v potaz, tak drž klapačku, protože víš naprostý hovno ... A Tvůj rozhled sahá někam pár stovek metrů ...

na příspěvěk reagoval Ouwen

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ale inak u teba som sklamaný. Tipoval by som, že práve toto sa ti bude páčiť. Mne príde, že viac ten film už proste nemohol ponúknuť. Mal svoj finančný strop a ďalej už ísť nemohol s vizuálom, akciou, výpravou obsadením. Toto bolo veľa muziky za málo peňazí. Už si aj horšie filmy hodnotil lepšie.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Flipnic

Fúúú ty si teda dobrý kokot. Pritom súhlasím, že toto je dobrý martial art movie. Ale napísať také sračky. Mne je jedno koľko je tam odkazov na 70. 80. ninja filmy. Lebo som ich videl len pár a prijdú mi smiešne. Tí čo dali 3* sú ešte v pohode. Ja mám rád hokej. A to teraz nemám pozerať filmy o hokeji, lebo som ho nikdy netrénoval? Takú zmes arogancie, hlúposti a naivity som ešte v jednom komentári nevidel.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Chorča super a byli tam asi dva nebo tři akrobatické prvky, kdy jsem si říkal, tak tohle je fakt skvělý! Jo, Adkins stále umí :)

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Já tě naprosto chápu. Ale víš, že já film posuzuji jako daný film a nechci ho srovnávat s ničím jiným. Ani dobou, ani výkony. Film se mi prostě mohutně líbil. Pak jsem si přečetl tvůj koment a viděl jsem v něm malilinko spoiler, který je v obsahu. Ale na druhou stranu jsi tím nic nevykecal a vlastně jsi ani nedal najevo, jak to bude probíhat. SPOILER U AUTA: Mně šlo o to, že v obsahu je napsáno, že hlavního záporáka hraje Kan Kosugi. Což by asi nikdo neměl předem vědět, že za to může švagr. Chápeš, no ni? KONEC SPOILERU U AUTA

na příspěvěk reagoval Flipnic

Uživatel bestlama smazal svůj příspěvek.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Flipnic

no mne spíš přijde, že to bereš až moc vážně. spíš buď bratře spokojený s tim, že se to líbí tobě, ostatní neovlivní tvoje hodnocení. jsou to jen čísla, o proti tomu co ve filmu prožíváš je to prkotina. :) 

na příspěvěk reagoval ywo666

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

bestlama

Vždyťjsempsal,že jsou to debilové, ... :-/ Hrajísi na intelektuály a přitom neznají základní premisy akčního filmu - nízká úroveň scénáře, až nulová (vzpomeňme na dobré 3 stovky akčních kung-fu filmů z Hong Kongu od Shaw Brothers - všechny stejný scénář: týpek dostane na držku - tréning u mistra - pomsta), herecké výkony ... no nevím jak v zápalu nesestříhanýho souboje s 8mi týpkama má Adkins nebo kdokoliv hrát "zamračeně smutnýho, melancholickýho, vyděšenýho, vtipnýho, ...atd." BULLSHIT !!! A když se vrátím ke klasikám kung-fu filmů z Hong Kongu se skterými tady asi málo měl tu česta určitě ne takovou jako já, 90% z nich jsou zde v červeným kolem 80% (herci a kaskadéři Jackie Chan, Sammo Hung, Bayo Yen, a spousta dalších ...). O japonských řežbách se Sonny Chibou, Tomisaburem Wakayamou a Shintarem Katsu ze 70.let ani nemluvě ... Ale to už je pro pány kritiky španělská vesnice ... Jen si rádi hrajína chytráky, kritiky a intelektuály, aby vynikli ... přitom znají a vědí hovno ... Něhledě na samotnej tréning v bojových uměních, který si každý praktikující nadšenec může porovnats tím, co Adkins předvádí ... :-)

na příspěvěk reagoval Ouwen, bestlama

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Flipnic , Flipnic

Nemá cenu řešit. Já jsem se teda předem nedíval na csfd profil, však jsem ti to psal, pak se dojdu a vidím to v modrém hodnocení. První, co mě napadlo: "Co to pyčo?" A pak se teda dívám sem a vidím, že všichni očekávali od filmu víc. No já padnu na prdel z tohoto. A když jsme u toho, stihl jsem si všimnout, že ten pán "chytrák", co napsal obsah k tomuhle filmu je vážně asi nadprůměrně "chytrý." Protože jinak bych nepochopil, že v obsahu filmu vyspoileroval celý film. Ještě, že jsem to předem nečetl, to bych mu musel napsat nepěkný dopis do zpráv.

na příspěvěk reagoval Flipnic

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

bestlama

A ještě tedy to mělo být ve 3D pro domácí projekci na brýle za 1 500,- Kč jedny ... to byl zásadní problém, že tohle Florentine opomněl... :-D

na příspěvěk reagoval bestlama, ywo666

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Já si teda myslím, že dějově to bylo slabé. Určitě měli přiletět emzáci, měli tam nacpat milion + tři rychlá auta, udělat 28 scénaristických kliček (Anebo 27, aby to nebylo pro debily zase překombinované), zapojit do toho teda 13 vedlejších dějů a nakonec bychom měli film století. Anebo nechápu, co vlastně někteří od akčního filmu založeného na bojovém umění očekávali.

na příspěvěk reagoval Flipnic, Flipnic

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Ouwen

ANO, a Tvoje hodnoceníjsem právě viděl ještě před tím, než jsem Ti napsal do pošty!! Special ID 1*, Ninja 2 - 3* ... a přátelé teď GRAND-finale: Přepadení bílého domu 5* plný počet ... Víš co Ouwene, jdi do prdele ... :-DDD Tohle je ukázka totálního sračkoidního vkusu, protože ta amerikánská propagandistická sračka o černošským prezidentovi oslavující nepokrytě debila Obamu a bez jakýkoliv vynalézavý akce je ten největší šmejd, jakej byl za poslední dobu natočenej !!! Jenže Ty to tam NEVIDÍŠ a neslyšíš!! Práskač 5* ... no nechápu, ale propadák to nebyl ...

Každopádně mi stačilo hodnocení "Bílýho domu", který zTebe udělal naprostýho debila ... :-DDD

na příspěvěk reagoval Ouwen

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Ouwen

Vyjmenuj 3 lepší akční filmy za poslední 2 roky a vynechTHE RAID ... ;-)) Jsem fakt zvědavej, ty "akční hrdino" ... :-DD

na příspěvěk reagoval Ouwen

Reklama

Reklama