Reklama

Reklama

Ninja 2: Pomsta

  • USA Ninja: Shadow of a Tear (více)
Trailer

Těhotná manželka mistra bojových umění Caseyho Bowmana byla zavražděna. Ztrátou zlomený Casey pomalu ztrácí důvod žít, dopředu ho žene jen neuvěřitelně silná touha po pomstě. Bowman se domnívá, že vrahem milované ženy je obávaný mafián Goro. Na pohřbu se setká s bývalým studentem Nakabarou, který mu nabízí trénink ve své škole bojových umění v Thajsku. Zprvu to odmítá, pak se rozhodne, že tam odjede. Při jednom zápase s Nakabarovým studentem Casey ztratí nervy a začne útočit skutečnými údery. Nakabara ho nabádá, že se musí naučit ovládat své emoce. Aby byl Casey schopen vypátrat a porazit svého protivníka, musí povýšit svoje bojové schopnosti na novou úroveň. (Nova Cinema)

(více)

Diskuze

Uživatel spanel22 smazal svůj příspěvek.

Mr.Husts

Mr.Husts (hodnocení, recenze)

Pro mě byl tenhle film absolutní pecka s nenáročným klasickým Avengerem v hlavní roli a jeho proměna na nelítostného bad ass zabijáka se mi moc líbila. Scott válel a akční scény se spomalovačkama bez zbytečných chaotických střihů neměli chybu. Kdo by měl zájem, udělal jsem o filmu krátké video :) Dělám videa o všem co se mi líbí a tady jsem nemohl jinak, třeba se bude líbit :) Ale obsahuje spoustu spoilerů takže kdo neviděl nedoporučuju koukat ;)  https://www.youtube.com/watch?v=Pjj9ROH0YtQ 

Uživatel Mr.Husts smazal svůj příspěvek.

Conspi

Conspi (hodnocení, recenze)

pyspetr

Mně to hodnotit rovněž nejde. Vzpomínám si, že se mi to stalo i u jednoho jiného staršího snímku, ale jinak ne. Adresoval jsi dotaz například na nějaké diskuzní fórum?

Weyden

Weyden (hodnocení, recenze)

Lateef

No nevím jak jsi pochopil ty mě a já tebe, ale já si z nikoho legraci nedělám, protože jsem sám běhal po domě a držel se za hlavu... :D 

na příspěvěk reagoval Flipnic

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Chybí mu však tolerance, takže ať je to jeho věc, když však píše do zpráv kvůli tomu, aby tě poučoval, že se mu nelíbí tvůj názor, to mi nepřijde zrovna pěkný. Takový člověk šťastný být nemůže, když se sere do druhých x))

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Weyden

A i kdyby, tak je to jeho věc a myslím, že je xkrát šťastnější než ten, kdo si z něj dělá legraci, protože má něco, co ho baví, a co ho naplňuje. Šťastný to člověk :)

na příspěvěk reagoval Weyden

Weyden

Weyden (hodnocení, recenze)

Flipnic

Mojmo a jaký byl vlastně tvůj výraz ve tváři, když jsi viděl poprvé ten teaser na Berandal (jak mlátí do zdi a prostřihy na ty masakry)? U toho bych chtěl být, ses chytal za hlavu a běhal dokolečka po pokoji ne? :D

na příspěvěk reagoval Lateef

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Ouwen

Jasně no ... Nebo mě bavěj "ringovky" ... Kdyžbyl Krvavej sport s Van Dammem, byl to s Komandem můj nejlepší film, seděl sem u VHS videa a koukalna to dokola snad stokrát ... A pak vznikly mraky ringovek, lepší, horší, s dějem, bez děje ... Já ten děj tam nepotřebuju, když vidím, že choreografii fightů a fighty dělaj profíci a je to fakt dobrý ...a klidně tomu v rámci nějakýho hypotetickýho subžánru "ringovek" dám 5* ... Ale s ohledem na to, že jsou to Béčka za pár doláčů většinou ... Je fajn, když na to někdo nalepí fajn děj jakoEarrior USA nebo Unbeatable Hong Kong (oba filmy MMA). Ale jáse stejně dycky těším hlavně na ty fighty,styly, zákroky, typy bojovníků a tak ... možnájsem staromódní, ale tohle miluju ... :-))

na příspěvěk reagoval Weyden

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Flipnic

Vidíš. Ale to je rok 88 myslím, to ten děj ještě nebyl tak odprejsklej, tohle je rok 13/14 a většina věcí působí ohraně. jinak já ti nebudu brát názor na Ninju 2, csfd je o toleranci druhých. a jak píšeš s tím subžánrem, chtělo by to)))

na příspěvěk reagoval Flipnic

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

A já vám to řeknu takhle ... Tady na CSFD je stále obrovská chyba, že se filmy nehodnotí v rámci žánru nebo subžánru ... Samozřejmě, že Ninju 2 nemůžu vůbec srovnávat například s právě shlídnutým Rush 2013!! :-) To snad dá rozum,ale já hodnotím v rámci žánru a když si někdo moje hodnocení a komenty projde, tak mu to musí dojít. na zahraničních databázích je hodnocení dle žánru už dávno zvykem, tady ne ... Navíc miluju bojový umění a spoustu různejch fightů v reálu i ve filmech si na youtube pouštím často dokola a baví mě to, jsem fanda bojovýho umění a ten film není o ničem jiným. A ani nemusí, protože Komando s Arniem byl ve své době taky nejlepší akčňák na planetě a nikdo v době VHSek a komunismu neřešil, kolik tam bylo kixů a jakej to mělo "předvídatelnej" děj ... Takže prostě u mě za 5* za fighty a atmosféru a akci a hotovo ...

na příspěvěk reagoval Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Taky se mi zdá. Hlavně ten děj to je peklo to je otřes. Nevadí mi jednoduchý filmy, ale tohle už bylo moc. Včera jsem koukal na jedničku, tam taky nebyl nijak propracovanej příběh, ale fungovalo to, tady jsem se do toho vůbec nedostal... Děj postavy všechno šlo úplně mimo mě. Souboje to v tomto případě prostě nezachrání i když jsou best. Musím to dát ještě jednou, ale nevím jestli přehodnotím. Spíš se kloním k tomu, že ne.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Flipnic

Jo a něco na závěr: Tyhle souboje jsou převzaty z Neporazitelný 2/3. Porovnám to s Ong Bak. Hrdina co moc nemá charizma a tuctově neumí hrát a příběh je snad ještě debilnější. A akce je tam taky plno, jako zde. Ale každá akce vypadá úplně jinak. )))))))))))))))))))))))) 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Flipnic

Víš. Já ti to povím takhle. Jsou daleko lepší filmy, nemusí to být po akční stránce, ale prostě jsou. A ty z tohohle filmu děláš Oscarové dílo. Jako nic proti tomu nemám, to je tvoje věc. A to je kámen úrazu. Zatímco já se snažím tvůj pohled na film respektovat, od tebe jsem schytal pár yntelechtuálních pojmů, které mi ale vůbec nic nedali. Netvrdím, že ty souboje jsou bad. To ani prd. Ale děj působí tak prázdně. Hele. Kdyby se jednalo čistě o pomstu, bral bych to. Ale jsou tam vedlejší prvky, které ruší děj a ještě ta závěrečná fáze. Prokoukl jsem jí. Takže dalším mínusem je, že film nemá tempo a je natáhlej o další 10ti minutovku, kvůli fightu, kterej si Adkins mohl nechat do dalšího filmu. Jako film je to fakt hrozný, tisíckrát omleté klišé, které staví jenom na propracovaných bitek. Nic víc. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Flipnic

A já tvrdím, že to samo o sobě nestačí. Cokoliv tam je (ať je to sebelepší) to nezachrání když je to pořád dokola, tak se to časem okouká, když tam není nic dalšího. a taky se mi nezdá, že by tu Adkins předvedl víc než ve svých předchozích filmech...

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Segii

Urcite, ale bohvie kedy. Rozhodne sa to da pozriet aj v originali s titulkami ci mozno aj bez nich - obkecavaciek tam nie je vela a aj ked im nebudes rozumiet, tak ti nic podstatne neujde.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Tak, este raz som si pozrel vsetky suboje, predsa len ked to clovek vidi vsetko naraz, tak mu dost veci ujde a musim povedat, ze som si to uzil viac, nez po prvy krat. Choreograficky najlepsi mi prisiel byt fight s Kane Kosugim, ten uchop nohami a kotrmelec nemal chybu rovnako ako aj odraz od steny s následnou otockou...lahoda :) Suboj s Timom Manom tiez na velmi dobrej urovni, bolo vidno, ze obaja borci to proste vedia a z tych bitiek s vac supermi sa mi najviac pacila ta v bare aj ked aj ta v karate klube bola velmi dobra.

morbidooo

morbidooo (hodnocení, recenze)

reziser a producenti by si zasluzili poriadny kopanec do zadku, keby aspon tu hudbu nedali taku o nicom monotonnu sracku hodiacu sa tak akurat do walker texas ranger

na příspěvěk reagoval Flipnic

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

duckman

Ale muzes, problem bude mezi monitorem a zidli. stejne jako pri pozorovani tohohle filmu, tohle neni film na odpad ani nahodou. Ale proti gustu zadny disputat...schvalne kouknu cemu jsi dal vysoka hodnoceni

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

No sakra do pytle. Neprijdu tomu Florentinovy a jeho stylu na chut a neprijdu. Pro me solidni zklamani... i když na druhou stranu... co jsem cekal ze jo souboje na 5* zbytek je na odpad. Nebudu uz se radsi tyhle diskuze dal zúčastňovat. Vic napisu v komentari.

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

duckman

Ty jsi dal Ratatouille 1 hvězdičku?? Tak až dohulíš to brko, tak si znovu polož otázku: chci tomuto dát opravdu odpad! ??

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Flipnic

Ha smůla neviděl jsem ani jeden. A kurva to asi nemám právo se na tohle podívat co? :-) Já moc na ťamanských filmech neujíždím. V soubojích jsou špička, ale ty filmy bývají neskutečný píčoviny jinak a navrch ještě ten tragickej Azijskej humor... No nevím nevím z HK tvorby mám něco málo nakoukáno. Jinak ten trapnej propangandistickej Olympus has fallen je pro mě akčňák roku a z tvých keců tady se neposeru. Nemáš právo kecat někomu do toho jak by měl hodnotit. Chceš si naprat 5*? Ok naper si 5* o ostatní se nestarej. A respekt k cizímu názoru u tebe asi taky nic co?

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

To co Scott předvedl tady mu i Boyka může závidět, ani tam nepředváděl tyhle šílenosti. Je to borec.

Reklama

Reklama