Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Některým filmům by sedla věta ,,a teď něco úplně jiného''. Nejenže se další scéna by se nehodila k předchozí, ale ani by ve filmu neměla co dělat. Jenže, toto je něco úplně jiného. Jsou to Monty Python (to jste nikdo nevěděli, což?), tudíž se můžete těšit na sled scének vtipných, vtipnějších i nejvtipnějších. Hlavně vás prosím, abyste nad žádnou nepřemýšleli....! ()

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2009-03-09] * "How to Avoid Being Seen" je vynikající začátek. Podobnou kvalitu si udržuje i většina dalších skečů ("The Dead Parrot", "The Upper Class Twit of the Year", Kilimandžáro, Krotitel lvů, Myší varhany, Sebeobrana proti ovoci a další). Animované vsuvky jsou méně vtipné a některé scénky taky nemají tu pravou šťávu, ale špatné rozhodně nejsou a aspoň umožní na chvilku nabrat dech a sebrat koncentraci na další útoky na bránici. Možno vidět kdykoliv a od libovolné minuty filmu. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

A teď něco úplně jiného ... na to jsem se těšil. Konečně snad předvedou Monty Pythoni něco "nového a jiného" a bohužel nepředvedli. Dávám téhle skupince šanci snad pokaždé, když vidím jejich výtvor v televizi a stále bez výsledku. Stále mi předhazují chvílemi skvělé a v další chvíli trapné a nudné scénky a vtipy. Vyrovnanost a pestrost by určitě prospěla, bohužel jsem ji stále nenašel. Svým způsobem mě stále překvapuje, jak velkému počtu lidí se tyto "primitivní a hloupé skeče hraničící s trapností" extrémně líbí. Mě bohužel ne, takže opět na klasických 3*, které dokonale reflektují moje chvilkové nadšení (výbuchy lidí, manželská poradna, "To byl Wilkins") a následné prozření do opětovné nudy(ostatní). Pro fanoušky je to povinnost, pro ostatní na zamyšlení. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Škoda, že na scénář nekoukl alespoň jedním očkem nějaký dramaturg. Snad bych se i dokázala povznést nad to, že jednotlivé scénky jsou naházeny na jakousi hromadu bez ladu a skladu. Ale jejich výrazně kolísavá kvalita je až zarážející. Úvod je skvělý, ale z toho zbytku si po pár dnech budu pamatovat možná jen horolezeckou výpravu. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že teď už je pro mě Pythonovský humor zkousnutelnější a dobře stravitelný, ale když jsem toto dvd pustil poprvé, jen jsem zíral. Teď už můžu od party Anglánů cokoliv a spousty vtipů považuji za absolutní legendy britského humoru. Některé scénky absolutně vypatlávají mozek (což je plus), u některých jsem umíral smíchy (což je plus), některé srší nápady (což je plus) a některé jsou debilní (což je mínus). Seriál je veledílo, přesto je tahle "výběrovka" velmi povedená. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama