Reklama

Reklama

Osudové léto

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná Anne Marie Chadwicková žije na Havaji. Zbožňuje surfování a poslední roky se snaží tvrdě trénovat, aby získala prestižní cenu v turnaji Pipe Master. Je to jedna z nejnebezpečnějších a nejtvrdších surfařských soutěží, která až dosud byla výhradně mužskou záležitostí. Její život není jednoduchý, stále se těžce vyrovnává s tím, že ji před lety opustila matka, která jí nebyla oporou na cestě dospíváním, a navíc jí nechala na starosti její mladší - a poslední dobou poněkud problematickou - sestru Penny. Společně se svou sestrou a svými dvěma nejlepšími kamarádkami Lenou a Eden, samozřejmě také nadšenými surfařkami, bydlí ve skromném domku na pláži a všechny tři pracují v blízkém přepychovém hotelu. Práce není nijak zvlášť výnosná, ale zato jim nabízí poměrně pružnou pracovní dobu. Surfovat tak mohou vždy, když jsou vlny a optimální podmínky. Do jejího života ale vstoupí láska a dívka stojí před osudovou volbou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Za najlepsi film rezisera Johna Stockwella povazujem Turistas, a tato akasi pseudo letna pohodova komedia ma nebrala. Herecke vykony su mizerne, rezia je amaterska, Kate Bosworth je podla mna podpriemerna herecka a vlny na surfovanie su slabe a slabo natocene. ked uz surfersky pohodovy film, tak odporucam skor North Shore z roku 1987. 30 % ()

svik 

všechny recenze uživatele

Nebojím se hodnotit takto vysoko neboť se mi tento snímek jeví na profesionální úrovni. Byla to skvělá podívaná, která mne vnesla opět do jiného světa . Odprostění od stereotipu filmu. /plně jsem se cítil jako kdybych byl na pláži s hlavní hrdinkou. Nejlepší chvýle filmu nastala pro mne v předposlední scéně při rozhovoru dvou milenců . Myslel jsem , že to bude již už stokrát omývané jednáníjako:Ty to dokážeš-Já top nedokážu ....Ale byl jsem příjmně překvapen. Takže supr. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +krásné na pohled (je fakt na co koukat), slušný soundtrack, Matthew Davis je sympaťák v každém směru -po druhém zhlédnutí mohu potvrdit, že zábavné je to jen jednou/// Film o snu s příměsí dobrodružství, krásné romantiky a v poslední třetině solidního dramatu. Tak trošku tři věci v jednom. Tu prostřední část bych si mohl pouštět pořád dokola. IMHO Kate, Michelle a Mika v jednom filmu je taky tak trochu sen :-)/// Celkem 75%/// ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám jisté problémy nezranit se při prosté chůzi po lehce nakloněné rovině, takže jsem nikdy v životě nepomyslel na to, že si stoupnu na prkno, pod nímž voda nejeví žádnou známku stability. Přesto se rád dívám, když někdo dokáže zkrotit vysokou vlnu a pokud je to spoře oděná kráska, tak by u mě mělo být vyhráno. Jenže nebylo! Ono totiž chování té cílevědomé sportovkyně nápadně připomínalo pitomost učebnicově blonďaté 90-60-90, která sice naprosto spolehlivě netuší, co chce, ale bude naštvaně házet značkovou obuví, pokud to okamžitě nedostane. Já jsem hlavní hrdince ve finále nepřál sportovní ani citový úspěch, což mne vede k důvtipné myšlence, že to asi nemělo být cílem tohoto snímku. Avšak jistý jsem si tím, že vlny a domorodí plážoví idioti to zahráli bezchybně. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Od Osudového léta jsem nic moc nečekal, takže ani nemohu být zklamaný. Příběh je jednoduchý a předvídatelný, i když aspoň ocením, že hlavní hrdinka celý surfing šampionát nevyhrála, protože to by bylo klišé největší, takhle jsem to prostě přijmul. Celé je to sice pojaté jak menší reklama na surfování a na předvedení těch děsně drsných týpků z pláže, ale i tak, když se člověk nudí vydrží hodně, k tomu se na hlavní představitelky dá koukat, i když o hraní kromě Kate Bosworth neslyšela rozhodně ani jedna. Mužský hrdina je sympáťák a hraje obstojně, takže neurazí nenadchne. Zkrátka film na jedno shlédnutí, pokud možno při velké nudě. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Michelle Rodriguez točila všechny scény na surferu bez kaskadéra. (Chipsonator)

Reklama

Reklama