Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

ludva10 

všechny recenze uživatele

Když se na film dívám s nadhledem, musím říct, že se u něho vždy moc pobavím. Dokonce se musím přiznat, že když film vyšel, koupil jsem si ho na DVD. A scéna s porno časopisem a hláška, že jsou prostě unavení .... :-) . A navíc super hudba v celém filmu a to jak je hudba zremixovaná s postelovou scénou rodičů, to je bomba. ()

Hever 

všechny recenze uživatele

Ano mučte mě, zabte mě, ale ve srovnání s Nocí v Roxbury s defacto stejným námětem je tohle Prodaná nevěsta teenagerovských pseudo-komedií. I když plně chápu, že někteří považují za vrchol demence smát se tomu, když se někomu postaví, sotva uvidí pěknou ženskou, ale jak už tady kdosi napsal: je to tak debilní, až je to dobré :) ()

pistik 

všechny recenze uživatele

Hambím sa, že som sa pri niektorých scénach tak nahlas smial- jedná sa totiž o neskutočný odpad, ktorý je zároveň neskutočne vtipný ()

mak. 

všechny recenze uživatele

Pane a paní Petersonovi, namažete mi chleba s marmeládou? Spousta hlášek, divní "herci" a fekální humor... what a combination! ()

klasik79 

všechny recenze uživatele

samozřejmě že je to kravina - ale dokoukal sem to do konce a docela se nasmál což bylo to proč sem se na to díval. Někdy v budoucnui se na to klidně znova číhnu - spoustu jiných filmů sem nezvlád ani dokoukat takže tohle pro mě rozhodně není špatnej film - svůj účel splnil (zasmál sem se) proto 3* kozy, kozy :) ()

Petey 

všechny recenze uživatele

Nevím moc jak klub sráčů ohodnotit. člověk se nasměje, místy je to nechutný(občas až moc) a Kevin a Perry to je banda nadrženců kteří mají jednu nahrávku ve které se opakuje pořád dokola pět slov a nemyslí na nic jinýho než na MR****. ()

Slavomír 

všechny recenze uživatele

Je to ťažké hodnotiť. Na jednej strane j to hrozne hrozný odpad a filmová fekália, no čo sa absurdity týka, prekonáva to všetky oplzlé, mnou nenávidené tínedžerské komédie. A ja som tušil, že toho druhého hraje žena! ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie, zaměřená proti teenagerům - tak jsem pochopil Klub sráčů. Občas se tam mihne slušnej frk, nějaká ta nechutnost no a taky happy end, bez něj by to nešlo. Jenže v mém okolí se dost hlášek z toho filmu zakořenilo a ty protipubertální narážky mi taky přišly dobrý, takže lehkej nadprůměr... ()

boaka 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomhle filmu bylo cokoliv jinak, neváhal bych ho nazvat okamžitě odpadnem a proklel bych den jeho zplození, ovšem ... ono to nějak ... nevím jak .... funguje (!). Sprosté vtipy, debilní scénář a naprosto trapné situace, ale když jsme si to na praxi na střední škole pouštěli, tak nejedna hláška naprosto zlidověla a hlavně jsme se všichni skvěle bavili... proto **** ()

Menno 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za hudbu. Jediná složka filmu, která za něco stojí, pak možná ještě DJ Paul Bulva co pije vodku okem. ()

Kvasekus 

všechny recenze uživatele

Hrozně těžký hodnotit takový filmy...asi se to musí vzít za správnej konec a nehledat v tom nějakej kumšt. Ale je fakt, že i když je to film kterej má bejt trapnej, tak je trapnej až moc. ()

AldousSnow 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevkusný humor, který si snad ani nezaslouží být komentován. Ale proč nebýt chvíli puberťák a nezasmát se těm nechutným scénám a vtipům? Takže pane a paní Pettersonovi,Paule Bulvo, moc pěkná ještěrko, vych*at se do vody je základe, 4* ()

mudvayner 

všechny recenze uživatele

Bože, nevím co z toho tenkrát udělalo kult. Nezasmál jsem se ani jednou jedinkrát. Tenhle typ komedií zrovna moc nevyhledávám, a to jsem se pokoušel nad to povznést. Hvězda za hudbu, to je na tom asi tak jediný plus. Druhá za to, že jsem se tomu kdysi v mladické debilitě i smál. Režie: Ed Bye (Red Dwarf).... ano, jeden z režisérů RD vyplodil takovou sračku. Soundtrack: Fatboy Slim, Paul Oakenfold, Nick Cave ()

MatySkills 

všechny recenze uživatele

Tento film je tupý a nechutný, ale zároveň velice vtipný. Když si přidáte, že hlavní role Kevina a Perryho hrají Harry Enfield kterému v době natáčení bylo 38 let a Kathy Burke je žena, nemůžete se ubránit smíchu. Málo kerý film mě tak pobavil. ()

Reklama

Reklama