Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je to nesmyslná kravina, které bych klidně hnedka odpad dal, ale nejde to. Já se u takového filmu smát až samotného děsí mě to! Pochybuji, že by se tomu stalo i podruhé, ale z toho si nic nedělám. Už jen za pár těch úsměvů mě k vyššímu hodnocení rychle přemluví, ale o doporučení nebo snad opakovaném shlédnutí se nedá mluvit. ()

bloom odpad!

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že nejhorší teenagerská a dost možná nejhorší komedie všech dob, musí vzniknout v zemi, jejíž komedie měly vždy nejvyšší úroveň. Jeden můj kamarád má k tomuto filmu zvláštní vzpomínku. Jel na nějakou dlouhou výpravu autobusem a tam jim to pustili. Po prvních sekundách byli všichni cestující (věk věšinou 50+) natěšeni na historický snímek, každopádně dialogy jim brzy zchladily hlavu a řidič to musel po 20 minutách vypnout. Doma pak nakonec vynadal dceři, po které chtěl na cestu s sebou "nějakou veselohru". Každopádně tvůrci by měli být obžalováni za prznění úcty anglického humoru. ()

Reklama

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

V Klubu sráčů se lejno na hladině udrželo. Což se však o filmu jako celku nedá tvrdit ani ve značně pokročilém stavu podroušenosti. Je to tak mimo hranice vkusu (toho špatného, o dobrém raději ani nemluvě), až se stydím přiznat, že jsem to dokoukal dokonce. Mého konce. Naštěstí to je již drahně let a pomalu se blížím vysněnému stavu blaženého zapomnění, že něco takového opravdu mohlo vůbec kdy vzniknout. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

kevin & perry go large si sice tvari jako film, ve skutecnosti to je domaci video chovancu jedlickova ustavu z ozdravneho pobytu na ukrajine, plne nevkusu a obscenich hereckych vykonu. na prelomu milenia bylo v mode jezdit parit na ibizu, takze byli hlasy slintajicich dementu pozdeji predabovany osazenstvem spolku pratel helia a pribeh zasazen na baleary. dj sysel k tomu vsemu za hodinu na sve kourici 386 stvoril nudny trancik, za ktery shovivave udeluji hvezdu. ti z vas, kteri se smeji posmrtnym prdum a konske erekci, si muzou pro klid v dusi pridat jeste jednu. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Ta pátá hvězdička visí ve vzduchu, ale je to prostě tak neskutečná sračka, že nemůžu (podobně jako u New Kids Turbo - stejná demence) přitlačit. Je to ale taky neuvěřitelně vtipná věc, které se s ničím nesere a i poněkolikáté zaručeně baví. Český dabing je skvělý, to víme. Tady je geniální, protože jak Kevin tak Perry jsou tak perfektně namluvení, že je to snad lepší, než originál. Nejde mi do hlavy, co se na tom komu nelíbí. Pro mě je to dokonalá zábava. 90% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu jdou Kevin (Harry Enfield) a Perry (Kathy Burke) do klubu Amnesia, ve skutečnosti byl však použit vchod do klubu El Divino. (juta)
  • Když si Kevin (Harry Enfield) a Perry (Kathy Burke) vyhrabávají do písku díru na svá přirození, tak má Perry vedle sebe položenou kameru. V dalším záběru, když se plazí do moře, kamera zmizí. (juta)

Reklama

Reklama