Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

V Klubu sráčů se lejno na hladině udrželo. Což se však o filmu jako celku nedá tvrdit ani ve značně pokročilém stavu podroušenosti. Je to tak mimo hranice vkusu (toho špatného, o dobrém raději ani nemluvě), až se stydím přiznat, že jsem to dokoukal dokonce. Mého konce. Naštěstí to je již drahně let a pomalu se blížím vysněnému stavu blaženého zapomnění, že něco takového opravdu mohlo vůbec kdy vzniknout. ()

sta odpad!

všechny recenze uživatele

Gratuluji: tomuhle snímku se nezdráhám dát nálepku absolutně nejhorší "film" v dějinách kinemaografie. Asi mám film (obecně) až moc rád, takže tohle dílo bych filmem snad ani nenazýval. Prostě hloupost x kravina to celé na nekonečnou. A co je nejhorší - český distribuční název, jenž připomíná (asi ne náhodou) jeden Fincherův film (což je víc než zavádějící). ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Nevím kam s ním (a chybí mi rým)." American Pies bez brzdy a šíleně přepálené, zkrátka Virginity fecal Sharknado. Občas jsem se od srdce zasmál, párkrát uronil nostalgickou slzu a spousty humus chvílí, trapných až k nevydržení, jsem přestál důstojně, podobně jako naši dva panicové, Zrzavý chlup a Tragéd (jasná Barbora Hrzánová). Novinkou pro mě bylo Bulvovo nasávání alkoholu přes oční bulvu. Nic pro mě, ale poradím to švagrovi, ten rád zkouší nové věci. Jo a na dveře pokojíčku mého syna už klepe puberta. Až to s ním bude k nevydržení, přijde čas na Kevin & Perry Go Large. Btw, český název opět mimo, ale tak aspoň se uživatelé udělující odpad! mají o co otírat. Myslím, že Harry Enfield a jeho geniální pitvoření (výjimečně doporučuji dabing, též parádní úlet) svým nastaveným zrcátkem zkrotí i toho nejdivočejšího držkujícího rebela. Takhle se vidět nechce. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Slizký, umastený a ztoporený výstrek. Je to desná uchylná sračka, ktorá sa nehraje na nič než je. A tá úprimnosť sa mi páči na Klube sračov. Rhyp Ifans geniálny. A pri pesničke "ja bych šukal až bych kukal" (z videoklipom)-v závere som doslova umieral.***Opáčko nutné! Pri niektorých scenách človek zomiera-to nehovorím o konci! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

DVD 18 (CZ) - Film jako takový nemá cenu dlouho rozebírat, protože to je hrozná sračka :)) Už před cca 12 lety, kdy to mé oči spatřily prvně, jsem valil bulvy a říkal si "WTF is that"? Opravdu to je jeden z nejstupidnějších a nejtrapnějších filmů ve Vesmíru. ALE! Já jsem fanda disco hudby a tu hodnotím jako velmi dobrou. Takže díky soundtracku nakonec "filmu" (schválně jsem dal slovo film do uvozovek, protože to je trága) přiděluji těsných 30%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Ve scéně, kde Kevin (Harry Enfield) bere kreditní kartu svého otce, je adresa fiktivní a poslední část PSČ je 5EX. (KGBelik)
  • Pozorný divák a zároveň znalec aut si všimne, že při úvodních titulcích a v záběru na ulici, kde Kevin (Harry Enfield) bydlí, jsou všechny vozy značky Ford. Hned u vchodu se nachází model Ford Focus v sedanu, soused umývá Focus v provedení hatchback a na ulici je možné zahlédnout další Focus a Fiestu. (Armin82)

Reklama

Reklama