Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

geniální komedie. Především super mongoloidní dabing. Já bych šukal až bych pukal :D Odpady od zdejších pohoršených inteleguánů mě fakt baví :D ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Naprosto stupidni komedie bez jakyhokoliv kvalitniho filmarskyho prvku. Celej film je jen o tom, jestli se podari zrzavymu chlupovi a tragedovi se socialni inteligenci nula zaprcat. Nastesti ma Klub sracu par svetlych mist v podobe lacinyho humoru, kterej mam fakt rad. Staci v specificky situaci rict pero, sukat, hovno nebo tak neco, do toho ukazat kozy, a jsem spokojenej. 55% ()

hidden666 

všechny recenze uživatele

Kultovní záležitost, viděli jsme to s přáteli aspoň dvacetkrát :-) I když dokoukat to napoprvé stálo hodně přemáhání. ()

.DukE. 

všechny recenze uživatele

Dávám 5, protože napoprvé v lehce podnapilém stavu jsem se u toho fakt válel smíchy. Ale už to nikdy nesmím vidět :) ()

Prankster 

všechny recenze uživatele

Tohle DÍLO popisuje dva nejgeniálnější lidi všech dob, kteří mají svůj styl a své sny a naprosto neuvěřitelně úchylné hlasy. Navíc mne ohromil DJ Bulva jehoz alkoholismus je doveden k dokonalosti. Proste tomuhle filmu nelze co vyčíst - vždyt je tady scéna přípravy holek na párty!!! Hukot, vodlet, smažba!!! Víc než 100% ()

R.O.man 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia o dvoch individuách, ktoré si hľadajú miesto v DJ'skom svete a chcú sa zbaviť panictva. Keďže doma nie sú títo dvaja géniovia docenení, skúšajú šťastie inde. Ich vysneným miestom je Ibiza, miesto diskoték a krásnych kočiek. A hoci tie naše mali ku kráse veľmi ďaleko, láska dokáže divy. Ich kozmetické vylepšenia alebo aj Kevinove a Perryho "úlety" sú síce len pre silnejšie žalúdky (kritici si na tomto filme poriadne zgustli), ale i tak je to film par-excellance, pretože účel svojho žánru splnil dokonale a neubránite sa pri ňom návalom smiechu. Veď kombinácia týchto dvoch géniov, svjrázneho DJ-a, zamilovaných dievčat a neskutočných trapasov robí svoje. A ak k tomu prirátate skvelú housovú hudbu, pri ktorej vám ide mrazenie po chrbáte a máte pocit že by ste najradšej vhupli tam a aj vynikajúce výkony hlavných predstaviteľov (veď uznajte - zahrať puberťáka v štyridsiatke, a zvlášť keď je to žena!), máte na svete jednu z najlepších komédií všetkých čias. A ešte jedna rada na záver. Keďže je to veľmi kontroverzný film, nenechajte sa odradiť neprajníkmi a dajte mu šancu. Pre niekkoho možno odpad, ale u mňa 5 hviezdičiek! ()

Toustovač odpad!

všechny recenze uživatele

Zatím jediný mnou udělený odpad. A také že si ho nic z toho, co jsem kdy viděl, nezaslouží víc. Na mou obranu třeba uvést, že dívat se na TOTO nebyl můj nápad:). ()

LuNaj odpad!

všechny recenze uživatele

Lidi, kterým se tento film líbil asi nemají všech 5 pohromadě. Jinak nechápu, co je vtipného na tom, jak někdo vymačkává beďary, zpívá- ,,Já bych šukal, až bych pukal" a podobné zhovadilosti. Možná s hlavníma hrdinama sympatizujou. ()

Andrew159 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro mě velice zvláštní musím se přiznat že když sem ho viděl před osmi lety poprve(což mi bylo cca 10let) tak se mi neuvěřitelně líbil smál sem se u něj k popukání a kdybych ho v té době hodnotil neváhal bych s pěti hvězdičkami. Před nedávnem sem si tento film opět pustil a očekával sem že se zase pobavím, ale omyl, už mi najednou ty scény nepřišli tak vtipné a zjistil sem že příběh a i vtipy sou většinou skutečně ubohé a jsou vtipné jen tím jak sou neuvěřitelně trapné, ale nic naplat i tím může být komedie vtipná. I po těch letech sem se tomu zasmál. A tak sem se rozhodl že z nostalgie a díky závěrečnému songu dám *** Jisté je že jestli je vám víc jak 20 let tak si to asi ani nepouštějte ()

Marrianna odpad!

všechny recenze uživatele

Já mám ráda teenagerské komedie a někdy je dokonce při své dobré náladě vyhledávám. Ale tohle nemá s komedií nic společného. Je to plné nevkusu, oplzlostí až mi bylo k pláči a musím říct, že se mi někdy až zvedal žaludek. Je to ubohé a ač jsem se snažila, nenašla jsem zde vůbec nic co by mě mohlo přemluvit k tomu, abych nedala v hodnocení jediné ale výstižné slovíčko ODPAD. Fuj - to už raději nikdy nic nevidět!!! ()

MikyS90 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nic neříkající sračka, kterou Ed Bye natočil, film o ničem, vtipné to může přijít jen lidem bez rozumu, takže Ede BYE BYE! ()

Reklama

Reklama