Scénář:
Hervé KorianHudba:
Xavier BerthelotHrají:
Stéphane Freiss, Alexia Barlier, Philippe Bas, Lionnel Astier, Thibault de Montalembert, Nadia Fossier, Hélène Vincent, Jean-Claude Bouillon (více)Obsahy(1)
Bartoli je charismatický soudce, který využívá velmi osobité, neformální prostředky, někdy až hraničící s jeho pravomocemi, aby získal informace k vyřešení případu. Jeho jedinečnost tkví také v tom, že z osobnosti a vystupování člověka dokáže zjistit, zda dotyčný mluví pravdu nebo zda lže. Seriál je inspirován skutečnými soudními případy, které poznamenaly francouzskou justici. (Ritchie)
(více)Recenze (4)
Francouzi objevili Dr. House v nudném balení. S tím rozdílem, že teď je to soudce :D. 40% ()
Bartoli má určitou podobnost s Dr. Housem a není to pouze dabér Martin Stránský. Housovi ale tento seriál nesahá bohužel ani po kotníky. Seriály ze soudního a právnického prostředí, kterých opravdu moc není, mě ale prostě baví a proto dávám trochu vyšší hodnocení, než by si seriál zasloužil. ()
Bartoli připomíná chováním doktora House, ale ten má aspoň charisma, šarm a je vtipně drzý. Bartoli není ani jedno. Laciná napodobenina, podprůměr. ()
Bartoli je sympaťák a seriál mě bavil. ()
- Seriál se odehrává ve městě Aix-en-Provence, které leží na jihu Francie. (Ritchie)