Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keďže sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas Dňa vďakyvzdania osamote na internátnej škole. Potom, čo jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila jedlo a pitie. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Príjemný večer sa s odstupom času mení na krutý boj o život proti partii násilníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (142)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další průměrná naháněčka, celkově o ničem a s neuvěřitelně pitomým důvodem proč je hlavní postava naháněna. Co ale musím pochválit je to že se hlavní postava umí i bránit. A konec byl opravdu solidní. Ale celkově není moc zaco stát. Jedná se spíše o lehký podprůměr s pár solidními scénama. Krve moc není a napětí taky zas tak moc ne. Ale v té záplavě filmů to není zas takový průser. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Super námet (študentka zostáva na prázdniny sama na celom celučičkom internáte a spoločnosť jej robia len SBS-kári) a sexi hlavná hrdinka, kvalitná výprava i atmosféra a zlovestné "ticho pred búrkou". Keď dôjde k onej búrke, už je to troška klišé a dosť blbého chovania, ale i tak sa mi Kristy dosť páčila. A to home invasion nemám v láske. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...a unavovačka pokračuje, tento x večerne krocanovskou absenciou Kristy/ Justine (ok) Haley, ktorá absolvuje svoj Thanks-no-giving večierok so zakuklenou háveďou v spoločnosti, ktorej velí vypearcingovane posadnutá (ok) Ashley. Bez inovácie dnes už nevýrazne nabublané nič. Paradoxne ma z celého snímku najviac bavili tie počiatočné do kompleXXL zasadené enjoy scény. Dlho nemienim tolerovať coverovky s producent of...ani kolotoč ,ktorý mimo mňa točí aj sám seba. Len Haley takto zasielam tú 3ku. Inak... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dobré hodnotenie a repete Ashley Greene v hororove ladenom snímku si dám rád. Bohužiaľ neobjavila sa tu v spodnom prádle a tak film za veľa nestojí, celí čas má polku tváre zahalenú kapucňou čiže nič nevidí a rovnako aj ostatným vraždiacim panákom masky na ksichte veľmi v rozhľade nepomohli a to sa odzrkadlilo na ich výkonoch. To Haley Bennett zaujme viac, predvedie vyšportovanú postavičku, zabehá si po rozľahlom areály a využije poznatky z chémii pri likvidácii záporákov. Film napriek výbornej technickej stránke je priemer pri ktorom sledovaní ma štvalo viac ako je pekné, kopa dejových nelogičností, správaní obetí a vrahov (na jednej strane ohromný supermani – mimo kameru, na druhú stranu – amaterizmus pri útokoch) a celkových nevierohodných situácií. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Má pěkné vlasy, pěkné auto a brzy bude mít i vysokoškolský diplom. A na Díkuvzdání zůstala sama v univerzitním areálu. Tenhle žánr snese leccos. A o to víc a častěji zklamává. Nadchnout dokáže už jen opravdová hrstka. Kristy je jiná. I když je jen další osamocenou dívkou v ohrožení. Vlastně se jmenuje Justine, brouzdá po prázdné škole, učí se, sportuje a ví, že letos krocan nebude. Doplnění zásob v nedaleké benzínce jí nakonec bude stát hodně dalších bezesných nocí. Pocity nepohodlí v žaludeční oblasti vyvolá opiercingovaná kočka s kapucí, stejně jako její tři kumpáni v maskách. Karty jsou rozdané a „odb(p)orníci“ téhle filmové databáze mi můžou vyložit, jakéže ZÁSADNÍ nelogické kroky a rozhodnutí tvůrci vytahují? Vyjma toho, že se banda těch zlých přesunuje z místa na místo skutečně až překvapivě rychle, na daný (mizernými úsudky postav) prošpikovaný žánr jsem moc kaněk v logice nezaznamenal. Tvůrci se samozřejmě snaží nacpat obvyklé žánrové propriety do jednoho příběhu, jsou poměrně přímočaří a nepřekvapiví, přesto mě jejich napínání bavilo. Stejně jako výběr sličné ústřední hrdinky. Technickou stránku rovněž zvládli na chvalitebnou, zvuky á la nůž přejíždějící po kuchyňském kovu pomáhají k neustálému cuchání nervů a řídnutí bandy sektařů baví. Nejdeme sice na dřeň, ale na čtyři hvězdy se sápeme. I s ohledem na ty „odb(p)orníky“ tady je nakonec i dám!! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama