Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva lidé se v pařížském letištním komplexu nedaleko Roissy pokoušejí dát smysl své existenci. Prvním z nich je americký inženýr, který se ocitl pod obrovským profesním a emočním tlakem a náhle se rozhodne radikálně změnit směr dosavadního života. Tím druhým je mladá hotelová pokojská, která zakusí dotek nadpřirozena... (Film Europe)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (23)

Rejže 

všechny recenze uživatele

Roztomilý film, trošku ale malinko nejasný v proměně pokojské v ptáčka, ale jinak roztomilý, hravý... Jediná snad výtka - ptačí část filmu mohla být minimálně o dvacet minut kratší... krásné záběry, pokud nepracoval počítač a FX, tak velice věrně natočené záběry. Natočit tak pěkně ptáka? To klobouk dolů. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se z tohoto filmu dalo vytřískat o dost víc. Ten námět není vůbec špatný - dvěma lidem se během jednoho krátkého období naprosto změní život. Jenže bohužel celou dobu jsem měl pocit, že je to neskutečně utahané a že bych chtěl na postavy křičet, ať se něco děje, ať udělají cokoli jiného, než dělají. Fyzicky mě to nudilo. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete první, trošku nudnější půlku, tak druhá je mnohem lepší. Neobyčejný film, o dvou obyčejných lidech, jejichž cesty se skríží až úplně na konci. S velmi vydařeným soundtrackem a na konci s pohledem tak trošku z ptačí perspektivy. Za sladkou Anais a hlavně za Davida Bowieho zvedám o jednu výš. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Existencialismus v ryzí ptačí podobě. Ze začátku tu vidíme sérii obyčejných lidských životů, u kterých převládá všudy přítomný zmar, který si před ostatními nechtějí připouštět. Pak se jedna uklizečka převtělí do ptáka a pozoruje tyto lidi, jak se chovají, když jsou sami. Je jasné, co je tím myšleno, ale znova bych podobný film vidět nemusel. Záběry nicméně zajímavé a Anaïs Demoustier klidně rád zase někde ocením. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jeden hotel, jeden deň, dvaja ľudia z úplne odlišných svetov. Keď už mám pocit, že som sa dostal do deja, odrazu príde prapodivná pasáž o prevtelení do vtáka a som stratený. Po pravde, veľmi neviem, o čom ten film vlastne bol, ale tvorcovia zrejme chceli poukázať na nekonečnú mieru ľudskej imaginity a slobody, ktorá v každom človeku drieme. Na jedno pozretie je to fajn a trošku vám to rozšíri obzory. 60 % ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama