Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát jednu hvězdu za parádní kabriolet SAAB 9-3, ale když ho za pár minut nechají vybuchnout a hořet a zbytek filmu je nebetyčná sračka, nemůžu. Chování kapitána letadla je okoukané asi od Rampy McQuáka, kecy o lítání jsou jak z Teletubbies. Strašný. Každýho, kdo chce někdy letět letadlem, nebo kdo se v tom trochu orientuje, varuju, NEKOUKEJTE NA TO!!! NIKDY!!!!! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Až do nějaké 70. minuty mi toto mysteriózní (resp. religiózní) katastrofické drámo - námětově levoboček vynikajících seriálových Pozůstalých - nepřišlo úplně zlé, tedy až na nesmyslné pobíhání po městě po okamžitém(!) vypuknutí "apokalyptického" rabování a nepokojů. Ovšem po domáknutí se příčiny (spoiler: Způsobil to Bůh!) zamířilo totálně do kytek, postavy se kály, modlily se spolu a (nejen trikově) srandovní finální přistání dopravního letadla na rozestavěné silnici tomu nasadilo korunu. Ale nijak zvlášť jsem se nenudil, to se musí nechat. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je stejně jako divák vhozen do trýznivého mučení ve formě křesťanské agitky pro tupé a jednoduché Američany. Výraz jaký má Nicolas Cage má i divák. Ta tvář jasně říká celému okolí - Zabijte mě, já už tu bolest nevydržím. Nicolas Cage byl však povolán na Zem, aby na sebe bral veškerou bolest a utrpení lidstva. Z toho důvodu se zabít nemůže. Je to náš Mesiáš, který nemůže zemřít! Zakládám církev věřících Nicolase Cage - cageologie je otevřená všem.Hodnocení OST: Jediná hudba přípustná pro věřící v Nicolase Cagea je jen jeho hlas. Vše ostatní je výtvor samotného Satana! 0/10 ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za tu kunózní blonďatou letušku na jehlových podpatcích a humornou scénu kdy zmizeli věřící a zbyly po nich jen hadry i když to asi tvůrci jako vtip nezamýšleli. Jinak bylo všechno špatně. Půl hodiny jsem nevěděl, zda se jedná o rodinné drama nebo z toho bude akční film typu Conair, odkud můžeme Nicolase znát z té dobré formy. Bohužel se z toho vyklubala náboženská písnička s otřesným scénářem, hereckými výkony a kanálním soundtrackem. Dlouho jsem nepřemýšlel, zda dát filmu jednu nebo dvě hvězdy, ale tady nebylo co řešit. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne tak strašné, jak jsem očekával. Náboženského kecání nebylo moc a očekávaný závěr, kde si všichni včetně Cage kleknou na kolena a začnou se hystericky modlit za svou spásu se nedostavil. Problém bych viděl především v tom, že filmu chybí napětí a takové to thrillerové vtáhnutí. Kamera je zvláštně nedynamická, jako bych se díval na melancholickou romantickou komedii a ne na akční film. S tím souvisí i hudební doprovod složený z různých slaďáků. Herecky to není zlé, Cage se celkem i snaží, na mladou Thompson se dobře kouká, ale pocit ze zhlédnutí je prostě béčkový - připomnělo mi to takové ty televizní letecké katastrofické filmy, které jsem s napětím sledoval jako dítko. (Ne)logika filmu se odráží od (ne)logiky Bible, takže v tomhle ohledu radši hodnotit nebudu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)
  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)

Reklama

Reklama